Sådan passer du på krøllet hår

Forskellige hårstrukturer har brug for forskelligt regime og pleje. Ud af alle hårstrukturer er krøllet hår altid svært at vedligeholde. Krøllet hår har en tendens til at være groft, tørt og skørt, hvilket let floker sig sammen og fører til brud. Frizzy er også et af de hårproblemer, som krøllede kvinder lider af, nogle gange ekstrem krus i koldt vejr.

Sådan plejer du dit krøllede hår

Krøllet hårpleje til kvinder:

Her er nogle forslag til, hvordan du plejer dit krøllede hår naturligt. Lidt ekstra pleje, og nogle ikke vil helt sikkert hjælpe dig med at styre de vilde krøller.

1. Hårbundsrensning og konditionering:

Hvor mange gange om ugen shampooer du? Hvad er din hovedbund og hårtype? Det er afgørende at overveje typen, før du haster og ender med tør hovedbund og ekstremt kruset hår. Vælg shampoo efter din hovedbundstype og Conditioner efter din hårtype. Balsam lavet til krøllet hår, der har fugtlåsende teknologi, der styrer krus.

vælg Økologiske shampooer

Hvis din hovedbund er tør, kan du springe shampoo over og nå ud til Conditioning. Hvis din hovedbund er fedtet, kan du tilføje bagepulver til din shampoo for at rense overskydende olie fra din hovedbund. Og derefter tilstand som normalt. Det vil være bedre at pleje hver anden dag og tæmme dine dyrebare krøller.

2. Brug en bred tandkam og lad den stå i balsam til hår uden hår:

kamskraber til krøllet hår

Efter Cleansing and Conditioning kommer den senere del, der tæmmer krøllerne forsigtigt. Påfør generøs mængde Anti-frizz eller DE-sammenfiltrende serum på din nederste del af dit hår. Brug ikke en bred tandkam til at afklare håret. Tving ikke og afvri forsigtigt, da du kan miste tråde. Og stil som sædvanlig.

3. Dyb konditionering hver uge kan være din frelser:

Deep Conditioning hver uge

Krøllet hår er meget skørt, og tørhed er en af ​​årsagerne. Så Deep Condition vil tilføre livlighed og glans til kedeligt krøllet hår. Der findes masser af Deep Conditioning -behandlinger på markedet. En anden måde er at vælge Hot-Oil-behandling, som øger blodcirkulationen og også tilføjer liv til lokker.

4. Sådan udføres behandling med varm olie:

Varm en kop olivenolie eller mandelolie op, alt efter dit behov. Massér olien ind på din hovedbund, brug en badehætte og lad olien sive ind i hovedbunden.

varm olie massage hår

Efter 30 minutter eller en time vikles et varmt håndklæde om dit hoved. Dette vil sikre, at din hovedbund får al næring af olien. Og det øger også blodcirkulationen. Shampoo og stand som normalt.

5. Brug satinpudebetræk til mindre friktion og sammenfiltring:

Satin pudebetræk for mindre friktion og sammenfiltring

Slip dit almindelige pudebetræk af bomuld, og lad din pude omfavne den satiny finesse. At sove med et satinbetræk under dit hoved vil medføre mindre friktion mellem dine lokker. Og det vil i sidste ende føre til mindre sammenfiltring af hår. Så du kan simpelthen vågne op og tilføje serum til dit hår og din stil.

6. Undgå varmestylere og føntørring så meget som muligt:

Undgå varmestylere og føntørring

Heat Styling kan fjerne de naturlige olier fra håret, og også den eksternt påførte næring vil gå tabt. Hvis du skal føntørre, skal du bruge lav varmeindstillinger for at undgå skader på dit hår. Og det er bedst at bruge varmebeskyttende spray og produkter, inden du styler krøllet hår med varme.

7. Bind aldrig dit hår stramt:

Bind aldrig hår hårdt

Dette er et råd, som ingen nogensinde vil give dig. Gå aldrig efter høje ponyhaler eller bind håret for stramt. Krøller bærer ikke meget vægt og har sprøde rødder. At binde håret hårdt kan føre til hårfald og endda midlertidig onde i panden, roden, hvorfra håret trækkes tilbage.

  • Bortset fra disse bør man regelmæssigt gå ind for hovedmassage, som vil sikre bedre blodcirkulation og hårvækst. Krøllet hår har den mest berygtede hårvækst, meget vanskelig at spore.
  • Beskær dem med jævne mellemrum og undgå at bruge unødvendig brug af hårprodukter og styling, der fjerner den naturlige fugtighed fra lokker.

Håber disse enkle forslag sprænger alle dine forespørgsler og misforståelser om krøllet hårpleje.