15 forskellige og nyeste Frock Style Kurtis til indiske kvinder

Kurti blev kvindernes pigers mest gunstige stil til at se meget charmerende ud. Siden god tid har Kurtis givet et nyt standardiseret look til kvinderne. Men med trendændringerne er den enkle straight cut Kurtis blevet erstattet med stilfulde designs som lige snit, Anarkali dragter, afslappet kort længde osv. Det giver kvinderne et unikt udseende. Fra det professionelle udseende til ægteskabets udseende, de kommer med fantastiske mønstre for at forbedre dit look.

Smuk og stilfuld Frock Style Kurtis til damer i mode:

Lad os se på de 15 bedste kjoler til piger.

1. Designer Frock Style Kurti:

Designer Frock Style Kurti

Der er en for enhver lejlighed og enhver lejlighed. Men husk, uanset hvor smuk en kurta er, hvis den ikke er stylet på den rigtige måde og med passende bunde, kan den falde fladt. Kurti -kjolen er perfekt til høje damer, der let kan bære nederdelen. Kortere kvinder kan dog virke endnu kortere.

2. Short Frock Style Kurti:

Short Frock Style Kurti

Korte Kurtis, der slutter ved knæet, får dig til at se kortere ud. Denne korte kjole Kurti får et almindeligt udseende, og hænderne er designet med silketråd og design med rund hals. Kjolen er lavet af georgette -materiale og har indvendig bomuldssilke med et polka -look, der giver kjolen et mangelfuldt look.

3. Long Frock Style Kurti:

Long Frock Style Kurti

Den lange kjole -stil Kurti får et natkjole -look, som er det bedste til at deltage i aftenfester. Med let til medium fejl får Kurti et afgrænset halsdesign med et pakket design. Kjolen får et bælte -look i taljen for at give et fuldstændigt monteret look. Det giver dig også et højere udseende.

4. Model Frock Style Kurti:

Model Frock Style Kurti

Designet i kjole -stil, der er lavet af tykt bomuldsmateriale, kommer med miste pasform. Halsdelen af ​​kjolen får Kashmiri -arbejde, der giver et blomstret look. Enden af ​​kjolen får uldne skabe, der giver kjolen et paraply -look. Kjolen udføres også til fester og picnic.

5. Frock Mønster Type Kurti:

Frock Mønster Type Kurti

Tag bare denne kjole Kurti frem, som du ikke kan have på hele tiden, hvis de har masser af arbejde eller bare er for afslappede. Vi kan slukke disse Kurtis -kjoler for at blive et helt nyt outfit. Få din kjole stil og et nyt snit med et nyt twist-look, eller bliv kreativ ved at sy og ændre kameez toppe & bund.

6. Party Wear Frock Style Kurti:

Party Wear Frock Style Kurti

Dette er en af ​​de nyeste Kurtis i kjole -stil, som folk bærer til lejligheder. Kurtisens kantlinjer er asymmetriske og kan derfor være korte forfra og lange bagfra. Dette er en af ​​de mest trendy designstile, der indhenter alle modehuse.

7. Cotton Frock Style Kurti:

Cotton Frock Style Kurti

Cotton kurta, der når op til gulvet, og giver dig et kongeligt look især om sommeren. Den mørke farve og lyse farver vil undersøge solen til attraktiv for din påklædningsstil. Derfor vil den måde du vælger Cotton Frock Style Kurti garderobe alle øjne ser op til dig med lidenskabelige individer.

8. Kurti med kravehals Frock Style:

Kurti med kravehals, frakke -stil

Hvis du har et lyst sind, vil du være i stand til at træffe det rigtige valg med frakke -kurtas, der kommer med dristige farver opdelt i blokke i forskellige garderober. Den bedste måde at vælge det rigtige valg til dine farverige halsdesigner kan bruges til alle lejligheder. Og det ser smukt ud, når du vælger den rigtige farvekombination.

9. Casual Wear Frock Style Kurti:

Casual Wear Frock Style Kurti

en fremragende innovation til Curtis ‘hus, disse er Kurti -designs i frisure -stil på mange måder af Kurtis. Du kan tilføje et professionelt look ved at vælge den rigtige farve til din krop. Bortset fra dette er det venligt for din hud, der ser meget outfit ud. Så mange af det lidenskabelige slid vises på internettet i dag af forskellige modeller for at invitere sig selv.

10. Kids Wear Frock Style Kurti:

Børn bærer Frock Style Kurti

Mode skøre børn får den rigtige mulighed for at eksperimentere med deres udseende af smukke outfits fra kjole Kurtis. De er en stil for bevidste mennesker og vil altid have det bedste for dem, når det kommer til at vælge den bedste dragt til dem. Babyer vil se meget herlige ud, hvis de har en smuk kurta på deres abstraktion til børnene.

11. Trykt Frock Style Kurti:

Trykt Frock Style Kurti

Dette er en ny variant til en masse kjole -model Kurtis og leveres med en kortere kant. Du vil virkelig se trendy ud, når du bærer den til fester og lejligheder. Det rigtige valg af leggings til kurta skal træffes. Få den nødvendige modegarderobe herfra med al den nyeste teknologi og mode mod markedet.

12. Summer Special Frock Style Kurti:

Sommer Special Frock Style Kurti

For at få det til at se smukt ud, Summer Special kurtas med en række forskellige mønstre. Dette er en unik stil med Kurtis i bomuldsfrakke, og overlaget starter lige fra taljen for at give dig et rigt look. Du kan bære forskellige typer smykker og fashionable sko sammen med kurta.

13. Western Wear Frock Style Kurti:

Western Wear Frock Style Kurti

Stilen er innovativ, med et lag klud, der overlapper det andet kjolemønster Kurti. For at lave en unik stil, skal du bære en anderledes smuk vejrkjole -stil af Kurtis, hvor du ser de forskellige stilarter, hvor din egen ultimative måde ser meget outfits ud for andre.

14. Ærmeløs Frock Style Kurti:

Ærmeløs Frock Style Kurti

Hvis du vil eksperimentere med dit udseende, så er Indo-western kurta det stykke, du skal pryde. Denne type kjole har også et moderigtigt look med drop ærmer og en løs pasform. Disse kan bæres med leggings eller jeans, forudsat at du har en rektangulær kropsform.

15. Anarkali Frock Style Kurti:

Anarkali Frock Style Kurti

Denne kurtis med lang kjole kommer med inspiration fra de gamle kjoler i Anarkali -stil. Den lange kurti får tætsiddende til taljen, mens den får helt store fejl derfra til slutningen. Med lappende design giver det i sidste ende et overdådigt look til bryllupper.

Kjolen Kurti er et af de traditionelle indiske designs, der nu er blevet trendy, når de får en alsidig ændring. Kjolen Kurti er tøj, der giver et perfekt match til enhver lejlighed.