15 különböző és legújabb Frock stílusú Kurtis indiai nőknek

Kurti lett a női lányok legkedvezőbb stílusa, hogy nagyon bájos legyen. Jó idő óta a Kurtis új szabványos megjelenést kölcsönöz a nőknek. A trendek változásával azonban az egyszerű, egyenes szabású Kurtis -t stílusos mintákkal helyettesítették, mint például egyenes vágások, Anarkali öltönyök, alkalmi rövid hosszúság stb. Ez egyedi megjelenést kölcsönöz a nőknek. A professzionális megjelenéstől a házasság megjelenéséig csodálatos mintákkal érkeznek, amelyek javítják megjelenését.

Gyönyörű és stílusos Frock stílusú Kurtis nőknek a divatban:

Nézzük meg a lányok legjobb 15 ruha Kurtisét.

1. Tervező Frock Style Kurti:

Tervező Frock stílusú Kurti

Van egy mindenkinek és minden alkalomra. De ne feledje, bármennyire is szép egy kurta, ha nem a megfelelő módon és megfelelő fenékkel van kialakítva, leeshet. A ruha stílusú Kurti tökéletes a magas hölgyeknek, akik könnyen le tudják hordani a szoknya hosszát. A rövidebb nők még alacsonyabbnak tűnhetnek.

2. Rövid Frock stílusú Kurti:

Short Frock stílusú Kurti

A térdnél végződő rövid Kurtisok miatt rövidebbnek tűnik. Ez a rövid kabátos Kurti sima megjelenést kap, és a kezek selyemszállal és kerek nyakú kialakítással készülnek. A georgette anyagból készült ruha belsejében pamutselyem kapott polka megjelenést, ami hibás pillantást vet le.

3. Long Frock stílusú Kurti:

Long Frock stílusú Kurti

A hosszú ruha stílusú Kurti hálóinget kap, amely a legjobb az esti partikhoz. Enyhe és közepes hibával a Kurti korlátozott nyakú kialakítást kapott csomagolt kivitelben. A ruha derékvonalban övvel rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik. Magasabb megjelenést is biztosít.

4. Modell Frock stílusú Kurti:

Modell Frock stílusú Kurti

Vastag pamut anyagból készült, a ruha stílusú minták veszteséggel rendelkeznek. A ruha nyakrésze kasmíri munkát kapott, virágos megjelenést kölcsönözve. A ruha vége gyapjúszekrényeket kap, amelyek esernyő stílusú megjelenést kölcsönöznek a ruhának. A ruhát partikra és piknikekre is megszervezik.

5. Frock minta típusa Kurti:

Frock minta típus Kurti

Csak hozd ki ezt a ruhás Kurtit, amelyet nem viselhetsz állandóan, ha sok dolguk van, vagy túl alkalmi. Kikapcsolhatjuk ezeket a Kurtis típusú ruhákat, hogy teljesen új ruhává váljunk. Szerezd meg a ruha stílusodat és az új szabást új csavaros megjelenéssel, vagy legyél kreatív a kameez felsők újrafűzésével és módosításával & fenék.

6. Party Wear Frock stílusú Kurti:

Party Wear Frock stílusú Kurti

Ez az egyik legújabb frock stílusú Kurtis, amelyet az emberek alkalmanként viselnek. Ennek a Kurtisnak a szegélye aszimmetrikus, így elöl rövid és hátul hosszú lehet. Ez az egyik legdivatosabb tervezési stílus, amely minden divatházban felzárkózik.

7. Cotton Frock stílusú Kurti:

Pamut Frock stílusú Kurti

A pamut kurta, amely a padlóig ér, és királyi megjelenést kölcsönöz Önnek, különösen nyáron. A sötét szín és a világos színek vonzóvá teszik a napot öltözködési stílusához. Így a Cotton Frock stílusú Kurti választása a ruhásszekrény minden szeme felnéz rád szenvedélyes személyekkel.

8. Nyakörv nyaklánc stílusú Kurti:

Nyakörv nyaklánc stílusú Kurti

Ha világos elméd van, akkor helyesen választhat a ruha kurtákkal, amelyek merész színekkel készülnek, különböző blokkokban blokkokra osztva. A legjobb módja annak, hogy kiválassza a megfelelő választást a színes nyakú mintákhoz. És jól néz ki, ha a megfelelő színkombinációt választja.

9. Alkalmi viselet Frock stílusú Kurti:

Alkalmi viselet Frock stílusú Kurti

kiváló újítás a Curtis házában, ezek a Kurti stílusú, Kurti -stílusú, Kurti -tervek. Professzionális megjelenést kölcsönözhet a test megfelelő színének kiválasztásával. Ettől eltekintve barátságos a bőréhez, ami nagyon viseletnek tűnik. Annyi szenvedélyes viselet jelenik meg ma az interneten, hogy különböző modellek hívják meg magukat.

10. Kids Wear Frock Style Kurti:

A gyerekek viselnek Frock stílusú Kurtit

A divatos őrült gyerekeknek megfelelő alkalmuk nyílik arra, hogy kísérletezzenek a Kurtis ruha gyönyörű ruháival. Ez egy stílus a tudatos emberek számára, és mindig a legjobbat akarják nekik, amikor a számukra legmegfelelőbb öltönyt választják. A babák nagyon dicsőségesen fognak kinézni, ha gyönyörű kurta van a gyerekek absztrakciójában.

11. Nyomtatott Frock stílusú Kurti:

Nyomtatott Frock stílusú Kurti

Ez sok fajta Kurtis modellnek új fajta, rövidebb szegéllyel. Valóban divatosnak fog tűnni, ha bulikra és alkalmakra viseli. A kurta megfelelő nadrágját kell választani. Szerezze be innen a szükséges divatos szekrényt a legújabb technológiával és divatgal a piac felé.

12. Nyári különleges Frock stílusú Kurti:

Nyári különleges Frock stílusú Kurti

Annak érdekében, hogy szép legyen, nyári különleges kurták sokféle mintával. Ez a pamut ruha stílusú Kurtis egyedi stílusa, és az átfedés közvetlenül a deréktól kezdődik, hogy gazdag megjelenést biztosítson. Különféle ékszereket és divatos cipőket viselhet a kurta mellett.

13. Western Wear Frock Style Kurti:

Western Wear Frock stílusú Kurti

A stílus innovatív, az egyik szövetréteg átfedi a másik Kurti ruhamintát. Ha egyedi stílust szeretne készíteni, viseljen más, Kurtis jóképű, időjárási ruhás stílust, ahol a különböző stílusokat látja, ahol a saját végső formája nagyon ruháknak tűnik.

14. Ujjatlan Frock stílusú Kurti:

Ujjatlan Frock stílusú Kurti

Ha kísérletezni szeretne a megjelenésével, akkor az indo-nyugati kurta az a darab, amelyet díszítenie kell. Ez a fajta ruha kurti is divatos megjelenésű, cseppujjú és laza illeszkedésű. Ezeket nadrággal vagy farmerral lehet viselni, feltéve, hogy téglalap alakú testalkatú.

15. Anarkali Frock stílusú Kurti:

Anarkali Frock stílusú Kurti

Ez a hosszú ruha típusú kurtis az ősi Anarkali stílusú ruhák inspirációjából származik. A hosszú kurti derékig szorosan illeszkedik, míg onnan a végéig teljesen magas hibákat kap. A lappangó kialakítással végül pazar megjelenést kölcsönöz az esküvőknek.

A ruhás Kurti egyike a hagyományos indiai formatervezési mintáknak, amelyek mára divatossá váltak, ha sokoldalú változást kaptak. A ruha Kurti olyan ruházat, amely tökéletesen illik minden alkalomra.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80