9 Legújabb nyári Kurti minták és kollekciók

A nyári perzselő nap kényelmes öltözéket igényel, hogy a bőre lélegezzen és friss legyen, akár beltéren, akár kint a forró napon. A Kurtis az egyik legjobb választás a nők számára nyáron, mert szellősek és könnyen kezelhetők a mindennapi házimunkák elvégzése közben.

A Kurtis legújabb kollekciója nyárra:

Vessen egy pillantást a 9 legjobb nyári kurtisra, amelyek segítenek megtalálni a megfelelő Kurtit a forró évszakban.

1. Lángoló rövid Kurti:

Lángoló rövid Kurti

Ez a kurti a nyári kurti kollekcióhoz olyan, mint egy lehelet friss levegő. A használt színek és a lobogó stílus nyári hangulatot kölcsönöz és szuper kényelmes. Párosítsd farmerrel vagy nadrággal, hogy kiegészítsd a nyári viseletet. Ez a legjobb a nők rendszeres használatához.

2. Ujjatlan pamut Kurti:

Ujjatlan pamut Kurti

Mivel a nyár az élénk színekről és a kényelemről szól, ez a kurti kiváló lehetőség a nyarakra, hogy egész nap friss legyen. Párosítsd a nadrággal és a hozzá illő fülbevalóval. Ha a nők a nyári szezonban jobban szembesülnek izzadással, rendszeresen használhatják ezt a kurzust, ez teljesen ujjatlan, hogy elősegítse a bőr megfelelő légzését..

3. Ikat Kurti ruha:

Ikat Kurti ruha

A nyári szezonban a szabadban való tartózkodás kényelmes ruhát igényel, és ez a nyári tervező kurtis segít elérni a megjelenést. Párosítsd csizmával és egy vaskos ékszerekkel. Ez az egy narancssárga kurti híres a fiatal lányok vagy nők körében; ez a legjobb minden kirándulási vagy parti partira.

4. A-vonalú hosszú Kurti:

A-vonalú hosszú Kurti

A világos és élénk színek uralják a nyári színeket, így hosszú alkotással rendelkezik, hogy még a tűző napon is jól érezze magát. Ez tökéletes alkalmi alkalmakra. Ez a tiszta pamut anyagból készült kurti kényelmet nyújt a szezonban.

5. Virágmintás pamut Kurti:

Virágmintás pamut Kurti

Gyönyörű virágos minták díszítik ezeket a gyönyörű nyári viseletű kurtikat, amelyek stíluscélokat adnak nyáron. Ezek a nyári kurták tökéletesek irodai viseletre és alkalmi rendezvényekre. Ha egész nap otthon van, akkor ez az egy virágmintás kurti jó választás lehet nyáron.

6. Khaadi Formális Kurti:

Khaadi Formális Kurti

Ez a derűsen gyönyörű megjelenés kiválóan alkalmas nyarakra. Az egyszerű, mégis elegáns nyári pamut kurtik ideálisak mindennapi viseletre. Párosítsd a hozzá tartozó leggingsekkel és fülbevalókkal. Ez egy puha anyagból készült, és segít elkerülni az izzadást nyáron.

7. Csíkos egyenes Kurti:

Csíkos Egyenes Kurti

A csíkok elengedhetetlenek a nyári ruhákban, és ez a kurzus a puszta stílusról és kényelemről szól. Egy sarokkal és karcsú nadrággal teljessé teheti az egész megjelenést. A forró évszakban az irodába járó lányok vagy nők többnyire kényelmi viselésekkel szembesültek; ez a kurti mindig a legjobb választás számukra.

8. Tunika pamut Kurti:

Tunika pamut Kurti

Laza és szuper kényelmes, ezek a nyári pamut kurták a mindennapi viseletet választhatják. Ezek könnyen párosíthatók egy farmerrel és kolha purival. Ezeket a nyári kurta mintákat bármilyen kirándulási tervhez is használhatja; ezek a legjobbak a forró évszakban, mint strandruha.

9. Chanderi Kurti:

Chanderi Kurti

Ez a nyári, chanderi -i dizájn szellős hangulatot kölcsönöz, és megfontolhatja a nyári szekrényben. A szegélyeken készült hímzés javítja az egész megjelenést.

Ezen a nyáron tartsa stílusosnak és kényelmesnek egyszerre az összeállításunkból származó kurtisokkal, és hagyja, hogy stílusos játéka erős maradjon a forró napsütésben is. Ezenkívül ne felejtsük el, hogy hidratált maradjon, és vigyen fel egy jó adag naptejet, amíg kint van.