15 rövid és hosszú lánc függő kialakítással

Manapság a láncos medálok iránt nagy a kereslet. Egy kis medál vonzóbbá teheti láncát. Nincs más kiegészítő, amely hatékonyabbá teheti megjelenését, mint egy gyönyörű medál. A lánc pedánsok széles választéka áll rendelkezésre, minden méretben és formában, a klasszikustól a legújabbig. A lánc medál sokkal több, mint egy kiegészítő, mivel ez lehet a stílusnyilatkozatod aláírása vagy az utolsó öltözék az egész öltözékedben.

hosszú arany-láncok-medál-mintákkal

Ezüst és arany lánc függőminták nőknek és férfiaknak:

A medál kialakítása nagyon fontos a lánc medál vásárlásakor, ezért itt összeállítjuk a top 15 legújabb lánc medálterv gyors listáját, amelyek segíthetnek kiemelkedő megjelenésben..

1. Pasziánsz hosszú lánc gyémánt medállal:

Pasziánsz hosszú lánc gyémánt medállal

Igaz mondás, hogy a jó dolgok kis csomagokban érkeznek. A kis ezüst pasziánsz medál lánccal elegendő ahhoz, hogy fényűzővé váljon. A medál könnyen viselhető a mindennapi ruhákhoz. A pasziánsz lánc medál tökéletes választás az aláírás megjelenéséhez.

2. Gyémánt csillag alakú medál hosszú lánccal:

Gyémánt csillag alakú medál hosszú lánccal

A lenyűgöző csillag alakú medál azonnal gyönyörűvé varázsol. Lehet választani a különböző formájú és méretű medálokat. Választhat egy csavart csillag medált is, hogy több kreativitást mutasson. Nem, számít, hogyan viseli ezt az ezüst láncot medállal, és ez mindig arra késztet, hogy megbecsülje szépségét.

3. Szív alakú lánc medálok nőknek:

Szív alakú lánc medálok nőknek

A szív alakú medálok nagyon népszerűek a medálminták kategóriájában. Ezen szív medálok népszerűsége miatt különböző méretűek és formájúak. Választhat nyitott szív medált vagy szívet, amelynek közepén egyszerű kő található. A szív alakú medálok soha nem mennek ki a divatból, és mindig segítenek abban, hogy a személyiségedet még jobban feldobd.

4. Hosszú lánc Infinity medállal ezüstben:

Hosszú lánc Infinity medállal ezüst színben

Ha ki akarja emelni a hozzáállását a benned rejlő szépséggel, akkor ez a végtelen medál tökéletes választás lesz az Ön számára. A végtelen ezüst medál két lánccal szemet gyönyörködtető személyiséget adhat. A medállal ellátott ezüst láncot férfiak és nők is viselhetik.

5. Hosszú lánc kristály függő kialakítással:

Hosszú lánc kristály függő kialakítással

A hosszú lánc medállal a divatos lánc medálok bajnoka. A lánccal összekapcsolt két kristályfüggő tökéletes darab minden alkalomra. Párosítsa ezt a hosszú láncú medált a ruhájával, és készen áll arra, hogy új stílusban pompázzon.

6. Ábécé arany lánc medálok lányoknak:

Ábécé arany lánc medálok lányoknak

Az ábécé függőket minden korosztály szerette. Az ábécé medálok különböző formákban és stílusokban kaphatók. Lehet választani egy egyszerű sima ábécé medált, de ha meg akarod mutatni a találékonyságodat a stílusodban, akkor vedd fel a kis csavart és görbe betűt a medálokhoz.

7. Drágakő medál rövid aranylánccal:

Drágakő medál rövid aranylánccal

Ha nem szeretné az asztrológiai drágakövet az ujjain viselni, akkor nagyszerű választás lesz, ha a nyakláncába akasztja. Rengeteg végtelen aranylánc található függőmintákkal, drágaköves medálokhoz minden alkalomra, ahol elbűvölőnek és gyönyörűnek kell lennie.

8. Hosszú láncú nyaklánc nagy medállal:

Hosszú láncú nyaklánc nagy medállal

Ha rajong a királyi megjelenésért, akkor a túlméretes medál lehet a legjobb megoldás az Ön számára. A túlméretezett medál nyaklánc gyönyörűen díszíti a nyakkivágást, és luxus hangulatot kölcsönöz öltözékének. Választhatja a hosszú láncú nyakláncot is, medállal, hogy megjelenését merészebbé tegye.

9. Egyszerű tervező gyöngy medál lánc:

Egyszerű tervező gyöngy medál lánc

A gyöngyök a medálok értékes anyagaként ismertek, mivel egyszerre adnak természetes és elegáns megjelenést. A medál kialakítású aranylánc szépsége és csillogása valami egyedit mond a viselőjéről. Tökéletes ékszerdísz a vacsorákon vagy az esti kiruccanásokon.

10. Ezüst lánc Gonosz szem medál:

Ezüst lánc gonosz szemmel

Az Evil eye medál egyedülálló dolog a nyaklánc kollekcióban. A gonosz szem medál kecsesen kiemeli viselőjének szépségét, és egyben megvédi Önt a gonosz szem káros hatásaitól.

11. Háromszög medál hosszú lánccal:

Háromszög medál hosszú lánccal

Mindig élesnek fog tűnni ezzel a háromszög függővel, amelyet az egyik feketébb háromszöggel terveztek. A háromszög medált nem kell semmi különlegessel viselni. Párosíthatja az ezüsttel vagy az aranylánccal, amely a legjobban megfelel Önnek.

12. Aranylánc függő virággal:

Arany lánc medál virággal

A virág medálokat széles körben használják a nők a világ minden tájáról. A virág medálnak van valami szépsége, ami soha nem mulasztja el a viselő szépségét. A virág medál bármilyen alkalomra viselhető, hogy minimalista megjelenést kapjon.

13. Lucky Rings függő kialakítás:

Szerencsés gyűrűk függő kialakítás

A szerencsés gyűrűs medálok manapság nagyon népszerűek a fiatalok körében. A szerencsegyűrű lánc medál kedves ajándék lehet családtagjainak vagy barátainak. A medálokkal ellátott hosszú láncú nyaklánc könnyen felkeltheti a körülötted élő emberek figyelmét.

14. Holdlánc medál tervezése:

Holdlánc medál tervezés

A holdlánc medál szépségében valami egyedülálló van, amely arra késztet, hogy a végtelen bókokat megkapja a társasági alkalmakkor. Javasoljuk, hogy viselje ezt a láncot függővel az éjszakai kiruccanásokban, a tökéletesen illő ruhával.

15. Hosszú aranylánc rúd függővel:

Hosszú aranylánc rúd függővel

A Bar Pendants az egyik legmelegebb stílus a lánc medálok kategóriájában. Ezeket széles körben használják a fiúk és a lányok, és óriási igényük miatt széles formaválasztékkal és mérettel rendelkeznek. A rúd függőjének egyenes függőleges alakja is választható. A kiválóan elkészített rúd függő kialakítás elegendő stílusának hangvételéhez.

A lánc medáloknak megvan a maguk varázsa, és ezért az emberek szeretik a viseletet és látják a medálokat. Bárki szeretni fog egy tervezett és finom medált. A lánc medált bármilyen ruhához lehet illeszteni az alkalmi és a parti viselet között, és ez a megjelenésük egyszerűsége miatt van. Ha tökéletesen visel lánc medált, akkor soha nem mulasztja el, hogy megkapja a kiegészítőket és elismeréseket a körülötted élő emberektől. Tehát adjon esélyt ezeknek az elegáns és divatos láncfüggőknek, hogy díszítsenek, mert minél egyedibb a dizájn, annál jobban tükrözi a lánc medál viselőjének személyét..