9 gyönyörű aranyozott lánc képekkel

Az aranyozott láncok olyan láncok, amelyek ezüstből vagy rézből készülnek, és amelyek vékony aranyréteggel rendelkeznek. Az aranyozási folyamat legjobb része a végtermék költségeinek csökkentése. Mivel a teljes lánc nem aranyból készült, a lánc ára sokkal olcsóbb.

Legújabb aranyozott láncok:

Nézze meg a top 9 aranyozott láncot, amely divatosnak tűnik. Válassza ezeket az aranyozott láncokat a mindennapi viselethez, és könnyedén párosíthatja más ékszerekkel.

1. 18K aranyozott lánc:

18K aranyozott lánc

Ez egy szép fonott aranyozott lánc 18K -ban. A lánc vékony arany vonalakból áll, amelyeket összekapcsolnak, majd jól fonnak. A lánc unisex lehet, és nagyon egyszerű és elegáns.

2. Vaskos aranyozott láncok férfiaknak:

Vaskos aranyozott láncok férfiaknak

Ez az aranyozott férfi lánc terjedelmes és vaskos, és jól illeszkedik a jól felépített férfiakhoz. A lánc könnyű aranyozású. Ha szeretsz divatot mutatni, akkor ez a legjobb aranyozott férfi lánc.

3. Virágos aranyozott lánc:

Virágos aranyozott lánc

Ez a gyönyörű ékszer tökéletes ajándék egy lánynak. A láncon rögzített aranyos arany virágok nagyon szép befejezést nyújtanak. Ez a virágos lánc elegáns, vonzó és nagyon finom. Alkalmakra és napi viseletre is viselhető.

4. Lapos aranyozott lánc:

Lapos aranyozott lánc

Sokféle aranyozott lánc létezik. Köztük van ez a lapos lánc, amely nagyon sportosnak tűnik. A 18K vagy 24K bevonatú lánc meglehetősen látványos darab. A lánc kettős hanghatással rendelkezik, amely vonzó.

5. Gyöngyözött aranyozott lánc:

Gyöngyözött aranyozott lánc

Vásároljon kedves Valentin ajándékot szeretteinek, és lepje meg őt ezzel a szemet gyönyörködtető aranyozott lánccal. A legjobb dolog ebben a látszólag egyszerű láncban az apró aranyozott gyöngyök, amelyeket a lánc időközönként rögzítenek. A gyöngyök szép dimenziót adnak ehhez a gyönyörű lánchoz.

6. Szilárd láncú aranyozott lánc:

Solid Link aranyozott lánc

Itt van egy igazán szilárd láncszemű aranyozott lánc, amely nehéznek és intenzívnek tűnik. A lánc több láncszemből áll, amelyek felülről lefelé hatva összefonódnak. Ennek eredményeképpen a lánc hurkonként összekapcsolódik, és egy nagyon erős lánc jön létre.

7. Gyémánt aranyozott lánc:

Gyémánt aranyozott lánc

A mesterséges és ékszerutánzat ma már nagyon divatos. Ez a gyönyörű designer CZ gyémánt borítású aranyozott lánc vastag, kerek formában készült. A divatos ékszerek gazdag megjelenéssel rendelkeznek, és tökéletesek alkalmi viseletre.

8. Kővel borított aranyozott lánc:

Kővel borított aranyozott lánc

A korall vagy más színes drágakő használata az aranyozással együtt kiemeli a lánc szépségét. Olyan köveket használnak, mint a fekete gyöngyök és a korallok, valamint egy központi aranyozott medált. Különböző színű drágakövek közül választhat, amelyek szintetikusak. A kövek alakja kerek, ovális és négyzet alakú lehet.

9. 24K aranyozott lánc férfiaknak:

24K aranyozott lánc férfiaknak

Szerezd meg ezt a divatos férfi aranyozott láncot 24K -ban a divattudatos férfi számára. A lánc nagy hurkokból áll, amelyek megfelelnek a férfiaknak, és a befejezés lapos. Válassza ezt a férfias láncot ajándékba vőlegénynek vagy bármilyen különleges alkalomra.

A férfiak aranyozott láncai vaskosak vagy laposak lehetnek. Az arany lehet 18K, 22K vagy 24K. Ez a bevonat csillogó felületet és ragyogást eredményez, amelyet az arany ad. Válassza ki ezeket a legjobb aranyozott láncokat a napi viselethez, és könnyedén párosíthatja más ékszerekkel.