9 legújabb 18k aranylánc különböző stílusokban

Az aranyat ékszerek készítéséhez használták a kőkorszak óta. Rugalmassága miatt lánccá, karperekké alakítható. Férfiak és nők láncként viselik a nyak körül. A vékony és a zsíros láncok mindenki ízlését szolgálják. Az arany tisztasága stílusonként is változik. Az ideális aranylánc 18k és 22k között van.

18k arany láncok

Gyönyörű 18 k arany láncok nőknek és férfiaknak:

A 18 k láncok sokféle mintával rendelkeznek. Jól néznek ki, és nem kerülnek sokba. Mivel 18k, sokféle kivitelben készíthető. Itt nézze meg a női és férfi 18k aranyláncokat képekkel.

1. Hosszú 18 k arany lánc nőknek és férfiaknak:

Hosszú 18 k arany lánc nőknek és férfiaknak

Sokan azt gondolják, hogy az arany megmutatja színvonalukat. Inkább hosszú láncokat viselnek, hogy megmutassák. A hosszú 18k aranyláncok a középkorú férfiak és nők kedvencei. Függővel viselheti őket. Sarison jól néz ki. Ha nem szeretne nehéz arany szettet viselni, akkor a legjobb 18k arany lánc a legjobb választás.

2. Rövid egyszerű 18 k arany lánc:

Rövid egyszerű 18 k arany lánc

Sok fiatal lány vékony, rövid aranyláncot szeretne viselni finom nyakában. A 18k tömör arany láncok tökéletesek rövid lánc készítéséhez. Apró medállal viselik. Jól néz ki vékony testvázon. Szép mindennapi használatra. De óvatosnak kell lennie, mivel finom.

3. Hatalmas és nehéz 18 k arany lánc:

Hatalmas és nehéz 18 k arany lánc

A hatalmas 18k aranyláncokat a csomagolók és a középkorú és idős nők és férfiak szeretik. Nehézek és terjedelmesek. Ragyogásra és minden figyelem felkeltésére készült. Érdemes nem viselni, és fegyvertelenül sétálni az utcákon. Esküvőre tökéletes. Ez az egyik legjobb női és férfi 18k tömör arany lánc.

4. Kerek 18k aranyláncok:

Kerek 18k arany láncok

A 18k aranyláncok kerekített sávokkal rendelkeznek. Nem túl kényesek. Hosszú hajú nőknek nem ajánlatos, mivel a haj kusza lehet. Közepes méretű medállal hűvös. Kicsit nehéz is.

5. Lapos és sima 18 k arany lánc:

Lapos és sima 18 k arany lánc

A lapos 18 k sárga aranylánc a 90 -es évek stílusú lánca. Préseltek és szélesek. Nagy medállal hordható. Ez a lánc általában rövid. Kövér embernek jól néz ki. Ez a lánc nehéz súlyú. Minden figyelmet felkelt. Bulikban is viselheted.

6. Lineáris kábel 18k arany lánc:

Lineáris kábel 18k arany lánc

Lineáris kábel 18k aranylánc hagyományos stílusú aranylánc. Összekapcsolt mintázatúak. Ez a minta látható a hajó horgonyának láncában. Nagyon egyszerű ránézni. Mindennapi használatra tökéletes.

7. Hatlapú 18k arany láncok:

Hex Link 18k arany láncok

A Hex link 18ct Gold Chain egy modern mintalánc. Hasonló a kerek aranylánchoz. Azokat kedvelik, akik nem akarnak terjedelmes láncokat. Egyszerű és finom. Viselheti munkába és mindennapi használatra. Jól mutat indiai és nyugati öltözékeken is.

8. 18k arany lánc gyémántokkal:

18 k arany lánc gyémántokkal

Minden nő szereti a gyémántokat, medálként vagy fülbevalóként viseli őket. A láncokhoz gyémántokat is adnak. Általában vágatlanok, de néhány modern kivitelben gyémánt van az egész láncban. Többek és hasznosak parti vagy esküvői funkciókhoz.

9. Kortárs design 18 karátos aranylánc nőknek:

Kortárs design 18 karátos aranylánc nőknek

Sok aranylánc rendelkezik bizonyos kialakítással és mintákkal. Kortárs dizájn A 18k fehér arany lánc intelligens kialakítású. Ezek levél, virág, toll és high-tech formák. Nagyon modernek és menők. Minden fiatal szereti. Sokan nyugati ruhákon hordják őket.

A 18 karátos aranylánc könnyen menő stílusú aranyláncokban. Nem olyan költségesek, mint a 22 ezer aranylánc. Viselheti munkába vagy bulikba. Okosnak és nagyon vonzónak tűnnek. Hasonló fényűek, mint a hagyományos aranylánc.