A legjobb 15 fehér arany lánc új formatervezésben

A fehér arany láncok a férfiak egyik legnépszerűbb ékszere. A láncok olyanok, mint az örökzöldek, és mindig keresletben vannak. Azok, akik szeretik a láncokat, különféle formatervezéseket gyűjthetnek láncokba. A fehér arany láncok is értékesek. Soha nem veszíti el a fényét. Azt a célt szolgálja, hogy ízlésesen nézzen ki. A lánc vastagsága a karátjától, a karáttól és az ártól függ. De egy bölcs ember mindig jobban szereti, ha 18 ezer láncot használ. A lánc a legjobb ajándék a férfiak számára. Mert az ember szeret láncot vagy gyűrűt viselni. Megvan a maga jelentősége az emberek fejében.

Fehér arany láncok a legújabb tervekben:

Nézze meg a 15 legjobb fehér arany láncot a trendben. Válassza ki kedvesét, és válassza ki.

1. Fehér arany horgonylánc:

Fehér arany horgonylánc

Ez egy 14k fehérarany férfi lánc. Minden ovális forma össze van kötve egymással. Nagyon népszerű a férfiak körében. A köztük lévő egységet úgy ábrázolja, hogy az egyes oválisok milyen szorosan tartják a másikat. Minden ovális belsejében egy egyenes húr van rögzítve. A nagy horgot egy kicsi támogatja.

2. Fehér arany Rolo lánc:

Fehér arany Rolo lánc

Ez rolo fehér arany lánc. Kerek kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek össze vannak kötve. Különböző méretben és kivitelben érkezik. Egyszerű és édes, sok dekoráció nélkül. Alakja kivételével hasonlít a horgonyláncra. Ez a rolo lánc finomnak tűnik, ezért gondosan kell kezelni.

3. Fehér arany kábel lánc:

Fehér arany kábel lánc

Ez egy kábel fehér arany lánc férfiaknak. Kerek vagy ovális láncszemekből áll, amelyek azonos méretűek. Úgy tűnik, mint egy kábel, és más néven láncszem. Az emberek többnyire ezt a stílust veszik fel, mivel egyszerűen stílusos medállal viselheti. Medál hozzáadásával nyaklánc lesz.

4. Fehér arany kötéllánc:

Fehér arany kötéllánc

Ez a fehérarany láncos kötéllánc úgy van összekapcsolva, hogy úgy tűnik, mint egy összefonódott kötél. Ez spirál kialakítású, és a legsokoldalúbb kivitel. Összefonódó mintája miatt elég erős lesz a mindennapi életben való viseléshez.

5. Fehér arany búza lánc:

Fehér arany búza lánc

Ez a búza fehér arany férfi lánc, és általában négy, ovális és csavart ovális állványból áll. Összefonva szép kinézetű láncot készítenek. A lánc nagyon vastag és nehéz. Elsősorban ovális kapcsolatok kereszteződése.

6. Fehér arany kígyólánc:

Fehér arany kígyólánc

Ez a 18k fehér arany lánc nem rendelkezik kerek vagy ovális láncokkal. Ez egy rugalmas lánc, amelyet egy fémlemeznek látszó láncszem összekapcsolásával alakítanak ki. Ez a fémlemez kerek hullámos és sima. Úgy tűnik, mint egy kígyólánc, és így a neve. Egy másik név a brazil lánc.

7. Fehér arany golyólánc:

Fehér arany golyós lánc

Férfi fehér arany láncok, amelyek kerek golyókat tartalmaznak. Gyöngylánc néven is ismert. Ezeket az aranyos gyöngyöket bizonyos távolságra láncra rögzítik. A gyöngyök úgy néznek ki, mint egy gyémánt vágott forma. Minden golyó között apró hely van. A golyók közé be lehet helyezni egy másik alakú gyöngyöt is.

8. Fehér arany doboz lánc:

Fehér arany doboz lánc

Ez a dobozlánc négyzet alakú, egymással összekapcsolva. Olyan, mint egy doboz. Ebben a négyzet alakú fehér arany láncban a férfiak akár medált is felakaszthatnak vele. Minden négyzeten három csillogó gyémánt van elhelyezve, ami növeli a lánc szépségét.

9. Fehér arany Figaro lánc:

Fehér arany Figaro lánc

Ez egy 14 ezer fehérarany férfi lánc, Figaro néven. Három kerek linket tartalmaz egy nagy ovális láncszemmel. Nincs egységes mérete. A link lapos, kör alakú és ovális. Leginkább férfiak viselik, és még inkább medálokkal díszíthetik.

10. Fehér arany bizánci lánc:

Fehér arany bizánci lánc

Ez a férfiak számára készült fehérarany lánc linkek csoportját foglalja össze egymással. Ez kerek és ovális alakú linkek keveréke. Ez a lánc rugalmas és kecsességet kölcsönöz a nyakának. Úgy tűnik, hogy a linkek elkoptak, és szépnek tűnnek.

11. Fehér arany velencei lánc:

Fehér arany velencei lánc

Ez a lánc is olyan, mint egy dobozlánc, amely négyszögletes láncszemekből áll. Más módon is úgy néz ki, mint egy levélmintázat. Az erős és vastag dobozok össze vannak kötve egymással, és exkluzív tárgyat szállítanak. Ezek az összekapcsolt négyzet alakú linkek művész benyomást keltenek.

12. Fehér arany pattogatott kukorica lánc:

Fehér arany pattogatott kukorica lánc

Ez a pattogatott kukorica fehér arany lánc férfiak számára a legjobb választás a mindennapi viselethez. Könnyű, selymes és sima. Egyszerűen lekerekített lánc és szép drapériák a nyakán. Rendszeresen kialakított lánc. A pattogatott kukorica láncban sokféle kivitel lehet.

13. Fehér arany Hold vágott lánc:

Fehér arany Hold vágott lánc

Ez a lánc kerek alakú kis golyókat tartalmaz. Ezek a golyók a Hold alakját kapják. A golyók hely nélkül vannak összekapcsolva egymással. Úgy néz ki, mint egy Mala. Minden golyó azonos méretű és kialakítású. Mint egy hold, ez a lánc is hűvösséget kölcsönöz a szemnek.

14. Fehér arany szegélylánc:

Fehér arany szegélylánc

A szegélyláncban a láncszemek egymáshoz vannak kötve és laposak. Egyszerű kerek formájú kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek egymáshoz kapcsolódnak, és csendes, gazdag darabot alkotnak. Akár csavart láncnak is nevezhetjük, mivel a kerek láncszem egymással csavarodott.

15. Fehér arany díszes lánc:

Fehér arany díszes lánc

Ez a fehér arany lánc díszes kialakítású. Ez egy golyós mintázatú összekötő, amely egy lyukkal összeköti egymást. A díszes láncok változatosak a standard stílusokból, és azért készültek, hogy valami újat szállítsanak a piacra. A golyó alakja helyett más tervek is létezhetnek.

A férfiak fehér arany láncai általában nemesfémekből készülnek. Néhány lánc merész, néhány kényes. A megfelelő típusú lánc kiválasztása hatalmas különbséget jelent. Segít a személyiség fejlesztésében. A férfiak nem viselnek több ékszert. A finom dizájnt nem lehet minden nap viselni. A vastag láncok durvaak, kemények és rugalmasak is. Nem fog könnyen leesni a nyakáról. A láncok egyszerűek, de segítenek a nyak szépítésében.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80