A legjobb 9 22K aranylánc különböző kivitelben

Az arany egy sárga színű fémfajta. Nos, manapság ez is fehér színű. Akárhány karátos aranyláncot is kaphat. De általában a 22 karat a legelterjedtebb Indiában. Az aranyláncot férfiak és nők egyaránt hordják. Lehet néhány közös tervezésük. A sima kivételével sok mesés kivitel áll rendelkezésre láncban. A tervek egy része olyan, hogy a szemed nem tudja abbahagyni annak megfigyelését. Közvetlenül az elmébe kerül. Nagyszüleink egyszerű láncot viselnek naponta. A 22K aranyláncok különleges alkalmakkor pompásan néznek ki.

22 ezer arany lánc

Gyönyörű 22K arany láncok férfiaknak és nőknek:

Az aranyláncok értékesek és figyelmet igényelnek. Nézze meg a legnépszerűbb 22 ezer arany láncunkat különböző formatervezésben.

1. 22 ezer díszes golyó aranylánc:

22 ezer díszes golyó aranylánc

Ez a 22 karátos aranylánc díszes golyókból áll. A középső területen a labda nagy. A horog közelében a méret kicsi lesz. Mindkét oldalon két golyó piros vörös kővel van domborítva. Minden golyón kereszt-kereszt mintázat található. Elképesztően néz ki.

2. 22 k indo olasz aranylánc:

22 k indo olasz aranylánc

Ebben a 22 ezer arany láncban van egy összekapcsolódó kialakítás. Két ovális össze van kötve egymással. Ez a kettős ovális egy horogon keresztül egy másik kettős ovállal van összekötve. Így készül egy csatorna. Ez a lánc kialakítás ritka, és átfogja a nyakát.

3. 22ct halszálkás arany lánc:

22ct halszálkás arany lánc

Ez a 22k arany lánc férfiaknak elképesztő dizájnnal rendelkezik. Úgy tűnik, hogy a levelek össze vannak kötve, és panelt készítenek. Ugyanilyen méretű formát készítenek, hogy lenyűgöző láncot készítsenek. A halszálkás lánc népszerűbb a hímek körében. Ez az egyszerű lánc továbbfejlesztett változata.

4. 22 ezer gourmet arany lánc:

22 k gourmet arany lánc

Ez a 22 ct -os aranylánc csak egy szegélyláncnak tűnik. A kerek alakú link aranyból készült. Ebben a kerek formában némi dizájnt adnak a lánc szépítéséhez. A kerek link kis része vastag, hogy szemet gyönyörködtető legyen.

5. 22 k arany Tulsi lánc:

22 k arany Tulsi lánc

Ezt a 22 k -s tulsi aranyláncot használják. Tulsi mala néven ismert. Híresebb a nagymamák körében. Alternatív arany és tulsi golyók felhasználásával készül. Különleges alkotás készül az aranygolyó -tervezésről. A nehéz ékszerek helyett a nők ezt a láncot használják.

6. A legújabb 22k arany lánc kialakítás:

A legújabb 22 k arany lánc kialakítás

A lánc legújabb kialakításában gyönyörű kreativitást alkalmaznak. Sok húrok össze vannak kötve, és terveztek rajta. A húr bizonyos részén apró fehér golyókat rögzítenek, hogy kiemeljék a formatervezést. Ebben az aranyláncban 22 karátos aranyat használnak.

7. 22 k arany lánc fürtökkel:

22 k arany lánc fürtökkel

Ez a göndör, 22 kilométeres aranylánc egyszerűen elképesztő. Nagyon szép göndör formát kap a lánc. A dizájnban valami újnak fog kinézni. Úgy tűnik, apró aranyfüzérek vannak felakasztva. Ez az intenzív aranylánc hullámokat mutat, mint az óceán.

8. 22k Sparkle Gold lánc:

22k csillogó arany lánc

Ez az arany lánc férfiaknak 22k egyedi kialakítással. Téglalap alakú kialakítás készül, amely úgy néz ki, mintha a napsugarak aranyat ajándékoznának. Más téglalap alakot összekötő kampóval rögzítik. Csillogó és ragyogó.

9. 22 k arany csavart panel lánc:

22k arany csavart panel lánc

Ez a 22 k arany lánc az egyszerű lánc csavart változata. Az egész láncpanel egy csavarást kap. Ez a csodálatos nagyon vastag, de nem túl súlyos. Ez a hihetetlen dizájn lánc megöleli a nyakát.

Annyi csodálatos mintát láttunk 22 karátos aranyláncokban. Az egyszerű sima láncok időszaka elmúlt. Jelenleg a gyönyörű formatervezésű láncokat értékesítik. A 22 ezer aranylánc tervei teljes szívvel elfoglalják a helyét a nézők szívében. A 22k aranyláncok értékesek és figyelmet igényelnek. Tisztítani kell minden időközönként.