Top 9 24k arany lánc képekkel

Ha jó ruhát visel, a megjelenése mindig hiányos, anélkül, hogy valami a nyakában lenne. Nem mindenki szereti kevésbé viselni a nehéz nyakat. Leginkább a láncot részesítik előnyben, hogy a megjelenés egyszerű és elegáns legyen. Az aranylánc bármilyen eseményre vagy napi viseletre alkalmas. Az arany a legjobb, ha a legtisztább. 24 ezer arany lánc férfiaknak és nőknek minden stílusban és mintában megtalálható. Elbűvölő ragyogást kölcsönöz. Tisztasági szintje miatt nem túl bling.

9 legújabb 24 ezer arany lánc a trendben:

Nézze meg a legjobb 24 k arany láncokat különböző formatervezésben képekkel. Válassza ki a szeretett személyt, és viselje.

1. Széles Entwine Lock 24k arany lánc:

Széles Entwine Lock 24 k arany lánc

Széles fonódó zár A 24k arany lánc vékony láncokat fon össze. Összetételük összetett. Emellett terjedelmesek és nagy súlyúak. Minden bizonnyal lekötik a figyelmet. A legtöbb középkorú nő és férfi kedveli. Egészséges embereknek megfelel. Esküvőkre és partikra tökéletes.

2. Duo zsineg kábel 24k arany lánc:

Duo zsineg kábel 24k arany lánc

A Duo zsinegkábel 24 k aranylánca hasonló a széles 24w arany lánchoz. A kábelláncok össze vannak kötve. Kevésbé terjedelmesnek tűnnek. Könnyebbek. Ez alkalmassá teszi őket a mindennapi használatra. A nők a munkahelyükön is viselhetik.

3. Sima 24 k arany lánc:

Smooth24k arany lánc

A sima 24 k arany lánc sima kerek felületű. Könnyű és nagyon elegáns. Mindennapi használatra tökéletesek. Hozzáadhat egy kis medált. Ez a lánc kicsi és közepes hosszúságú. Sok dolgozó nő viseli az irodában.

4. Sárkány véget ér a 24k aranyláncnak:

A sárkány 24k aranylánccal végződik

Ahogy a neve is sugallja, a Sárkány 24k aranylánc véget ér, mint a sárkány feje. Ez egy férfi lánc. Elképzelheti, hogy egy kínai maffia viseli. De nem csak ő, sok rapper hordja. A megjelenés nehéz és nagyon kemény. Tökéletes az utcai megjelenés megadásához.

5. Kötél 24 karátos arany lánc:

Kötél 24k arany lánc

A kötél korok óta hagyományos minta az aranyláncokban. Itt sokféle kötél látható. Kötél 24k arany lánc nehezebb, mivel úgy nézett ki, mint egy kötél. Még sodródik is, mint a kötél. A nemek viselik. A férfiak jobban kedvelik, mivel kissé terjedelmes.

6. 24 ezer kubai aranylánc:

24 ezer kubai aranylánc

A kubai 24k aranylánc férfi aranylánc. Szinte minden ember, aki láncot visel, megkapja. Ez a láncstílus széles és lapos. Nehéznek és összetettnek tűnik. Könnyű és nagyon könnyen megy. A neve alapján ez egy kubai stílus.

7. Gyöngyös 24ct arany lánc:

Gyöngyös 24 k arany lánc

Néha a láncok összefonódnak, csavarodnak és összefonódnak, de a gyöngyös 24 k aranylánc kis aranygyöngyökből készül. Ezeket a gyöngyöket a végétől a végéig rögzítik. Gyönyörűek és nagyon igényesek. Minden korú nő visel. A legjobb a nyak kevésbé helyettesítésére. A gyöngyök mérete eltérő. Mind üregesek, mind szilárdak.

8. 24 k modern arany lánc:

24 k modern arany lánc

Sok fiatal nő szeretne frissítő érintést a szokásos aranylánchoz. A modern 24 k arany lánc különböző stílusokban készül. Ez lehet lapos gyöngyök, virágos és levélszerkezetekhez. Ezek tökéletesek irodai viseletre. Ezzel a modern ékszerművészettel hatalmas kijelentéseket tehet egy partin.

9. 24 k arany halszálkás lánc:

24 k arany halszálkás lánc

Aranylánc 24 ezer halszálka rövid aranylánc. Úgy készül, hogy arany téglalapokat rendeznek el díszes módon. Ezt a mintát az utak fizetéseiből vettük át. Ezt a stílusú aranyláncot mindkét nem viseli. A férfiak vastag megjelenése miatt hordják. A nők kedvelik az egyedülálló széles kialakítás miatt.

A 24k aranyláncok olyanok, amelyek minden ékszerkedvelőnek megvannak. Többnyire minden nő tulajdonában van. Leginkább azért kedvelték őket, mert minden nap viselhető anélkül, hogy aggódniuk kellene az allergia vagy a csillogás ellen. Ez a lánc költséges lehet, de tökéletes a terjedelmes esküvői nyaklánc cseréjére. A legtisztább arany formája van. A 24k arany láncokat rendszeresen és partikra is lehet viselni.