9 bedste emo -frisurer til langt hår

Emo er dybest set et gadeord for den gotisk inspirerede kultur, hvor de mørke undertoner eller farverne med en mørk nuance dybest set er deres valg af præference. Fra deres tøj til deres tilbehør ville emo generelt blive foretrukket af den unge generation, mest i teenageårene, selvom den dominerende gotiske stil stadig ses her og der. Som en løbende trend, en støttet af mange unge i deres fase, har de frisurer, der er inspireret af denne genre, nået en af ​​trendindstillingslisterne. Her er en liste over nogle af de emo -inspirerede frisurer, som du kan prøve.

Mest populære emo -frisurer til langt hår:

1. Simpleton:

emo frisurer til langt hår

Denne frisure lige her er den bedste, du kan få i en formel gotisk frisure, hvor håret ikke helt ligner et emo -snit, men stadig har træk i stumper. Selvom dette ikke er hardcore emo, kan du dyrke en af ​​disse frisurer og let videregive den til emo -frisure med bløde blandbare farver på undertone -låsene for at tilføre effekten.

2. Lange fletninger:

emo frisurer til langt hår 2

Emo giver normalt en meget streng hardcore -følelse med strøede lokker over hele panden og hår skåret i skarpe spidse ender. Men hvis du vil tilføje lidt af en ændring til dit hår, kan du altid vælge disse bløde fletninger bag på dine låse. Snit håret fra nakken af ​​dit hoved og flet det ordentligt helt ned.

3. Båndene:

emo frisurer til langt hår 3

Hvis du vil tilføje et pige -touch til din smukke frisure, mens du er i gang med dit emo -hår, kan du lige så godt tilføje lidt feminisme til dit look. Håret starter her i et fnug med kortere lag på ovenstående sektion. Håret mod enden rettede sig imidlertid ud i en længere lås med et bånd på siden.

4. Funk det op:

emo frisurer til langt hår 4

De rigtige lag til en emo -frisure måles altid i mængder. De sædvanlige aspekter vil omfatte det rodede fjerhår, der er klippet i trin. Men ofte, hvis du vil have en meget mere hardcore følelse af udseendet, kan du vælge denne emo blandet med et lille drys funk, der ville holde det sjove i funk og samtidig skabe et spændende look.

5. Bandana:

emo frisurer til langt hår 5

Bandana -looket er bare et tilbehør til emo -haircut. For at starte med skal du dele håret i to sider, normalt er de længere lokker adskilt, mens de forreste få låse er adskilt af bandanen bundet fra bagsiden af ​​hovedet. Lagene i håret kan derefter draperes over bandana for at tilføje volumen og personlighed til deres udseende.

6. De dobbelte nuancer:

emo frisurer til langt hår 6

Sjov er i farver, og jo mere du får din emo til at se farverig ud, jo mere spændende vil du se ud. Håret er i to farver lavet af grønt og sort, både kontrasterende og alligevel dragende. Hele håret er i sin naturlige tilstand, mens kanterne på låsene har en smuk mintgrøn nuance. Man kan tilføje et klip eller et bånd til dette for at føje til udseendet.

7. De massive krøller:

emo frisurer til langt hår 7

Dette er et meget blødere emo -look, hvor du håret, selvom det blev skilt og stylet på en gotisk måde, stadig bevarer de hoppende krøller, der starter tungt på forsiden og toner langsomt ned for at danne bløde bølger mod slutningen.

8. De forreste pandehår:

emo frisurer til langt hår 8

Dette er en undtagelse fra det sædvanlige emo -look, hvor håret i stedet for et kantet look dækker hele panden i panden i en kinesisk front bang -stil. Håret starter som sædvanligt dog med et blødt brag på forsiden og slækker derefter ned på de senere dele.

9. Hestehale emo:

emo frisurer til langt hår 9

Selv med en emo -frisure kan du klare ponyer ret godt. Snit de længere låse fra de blødere i fronten og pony den op.