Upeita sisustusideoita poikien huoneisiin – 20 inspiroivaa esimerkkiä

hienoja sisustusideoita poikien huoneen raidallisille seinille surffilaudalle

Loistavia sisustusideoita poikien huoneisiin

 Pojan huoneen sisustaminen on aina ollut yksi niistä asioista. Koskaan ei ole liian aikaista keksiä suuria sisustusideoita. Huoneen sisustus sisältää kaiken – huonekalut, seinäsuunnittelun, vuodevaatteet ja kaikki muut tarvikkeet. Kaikki on koordinoitava, kaiken on vastattava lapsen makua.

Tämä huone on melkein tärkein paikka pienelle pojalle. Siellä hän leikkii, oppii ja lukee, mutta ennen kaikkea nukkuu ja haaveilee. Ota selvää, mistä lapsesi pitää parhaiten.

Onko se eläimiä, tietokonepelejä, urheilua vai suuria seikkailuja? Mitä erityisiä intohimoja sillä on? Mitä värejä hän pitää parempana??

Täydellinen ratkaisu todellisille baseball -faneille

hienoja sisustusideoita poikien huoneen baseball -valokuvataustakuvaksi

Tai ehkä pojallasi on vahva intohimo lentokoneita kohtaan

hienoja sisustusideoita pojan huoneen siniseen sävyyn

Tietenkin maut muuttuvat koko ajan – pikkulapsista teini -ikäisiksi. Pienille lapsille on erityisen tärkeää, että he tuntevat olonsa turvalliseksi ja että heidän kaipauksensa otetaan vakavasti.

Esimerkiksi satu- tai sarjakuvahahmot sekä eläimet ja muut olennot ovat erittäin sopivia koristeiksi. On parasta ottaa valokuvataustakuvia tai maalata seinät kirkkailla väreillä ja kuvioilla. Tämä koskee myös liinavaatteita, tuoleja tai tyynyjä.

 Jos tiedät jo lapsesi lempieläimen, voit helposti tehdä siitä enemmän ja käyttää sitä motiivina useammin. Nallekarhu on aina hyvä lisä. Voit luottaa eksoottisiin tai villieläimiin – kuten leijoniin tai norsuihin. Viidakko- tai jokimaisemat ovat yleensä erittäin suosittuja pienten keskuudessa ja stimuloivat heidän mielikuvitustaan ​​ja hyvinvointiaan. Anna siis luovuutesi vauhdittaa.

Lähes kaikki pojat haluaisivat tällaisen futuristisen avaruusalustunnelman 

upeita sisustusideoita poikien huoneisiin raikkaat sävyt avaruusalus

Kirkkaat värit ja metallinen kiilto ovat erittäin suosittuja

upeita sisustusideoita poikien huoneisiin futuristinen muotoilu purppura

Pojat haluavat olla hieman rento

hienoja sisustusideoita poikien huoneisiin vaaleat puukalusteet pyöreä jakkara

Kaikissa lajikkeissa olevat koirat osoittautuvat usein suoraan osumiksi

hienoja sisustusideoita poikien huoneille, koirille ja raidalliselle matolle

Teini -ikäisten kohdalla tilanne on hieman toinen. Tämän ikäiset kaverit ovat herkempiä ja heillä on paljon selkeämpi käsitys siitä, mistä he pitävät ja miksi. Temppu tässä on enemmän kärsivällisyyttä ja sitoutumista.

Se voi olla niin pitkälle, että pojalla on ammatillinen suunta. Ota selvää ja yritä sisustaa huone herättääksesi hänen kiinnostuksensa. Esimerkiksi nuorille muusikoille kitara ei ole ollenkaan väärässä huoneessa ja pojalle, joka näkee itsensä lentäjänä, pienet koneet ja kuvat ovat suuri lisämotivaatio.

Stimuloivat värit, kuten punainen ja sitruunankeltainen, auttavat myös

hienoja sisustusideoita pojan huoneeseen kirkkaan punainen metallisänky

Makusi mukaan hienovaraisia, tummia sävyjä ei pidä aliarvioida

upeita sisustusideoita poikien huoneisiin tummansinisillä ja harmailla sävyillä

Tämä saa pienet pojat tuntemaan olonsa tärkeämmäksi ja turvallisemmaksi

upeita sisustusideoita poikien huoneisiin söpöjä kulmasänkyjä

Älä unohda yhtä asiaa! Kysymys ei ole vain rahasta, vaan enemmän omasta luovuudestasi ja kyvystäsi ymmärtää lastasi paremmin. Ota aikaa ja tutustu lapsiin paremmin!

hienoja sisustusideoita poikien huoneiden valtatien seinälle

hienoja sisustusideoita pojan huoneen oldtimer -seinälle loistavia sisustusideoita poikien huoneisiin, joissa on nukkumataloja

loistavia sisustusideoita poikien huoneen pallopelituulettimelle

hienoja sisustusideoita pojan huoneen suljettuun ilmapiiriin loistavia sisustusideoita poikien huoneisiin ylisuuret hehkulamput upeita sisustusideoita poikien huoneisiin monia pehmoleluja hienoja sisustusideoita poikien huoneisiin, kuten avaruuteen hienoja sisustusideoita poikien huoneille tiiliseinät ruudulliset liinavaatteet hienoja sisustusideoita pojan huoneen kaksikerroksiseen sänkyyn ja kiipeilyseinään