Valitse oikea parvi, jossa on portaat lastenhuoneeseen

Lastenhuoneen oikea parvi, jossa on portaat, on värikäs ja leikkisä

 Valitse oikea parvi, jossa on portaat lastenhuoneeseen

Muistatko päivät, jolloin kerrossängyt näyttivät sotilastarvikkeilta ja olivat metallia ja ne olivat kaikkein epämiellyttävin ratkaisu lapsille? Puhumattakaan siitä, että ylös ja alas kiipeäminen oli vain kidutusta.

Mutta nykyaikaiset portaat ja luovat tikkaat ovat tehneet sängyistä parhaan valinnan lastentarhan huonekaluille. Tulet yllättymään siitä, kuinka monta uutta muunnelmaa on markkinoilla ja kuinka helppoa on löytää oikea sänky kasvavalle lapsellesi.

Halusitpa sitten vaihtaa kerrossänkyyn tai vain hyödyllisiä neuvoja, alla olevat kuvat osoittavat oikeaan suuntaan.

Kaksi massiivista puista parvisänkyä, jotka on erotettu toisistaan

Oikea parvisänky, jossa portaat lastenhuoneessa, massiivipuuta

Varmista, että huone on tarpeeksi suuri kerrossängylle.

Koska kerrossängyt ovat loistava lisä lastentarhaan, on tärkeää varmistaa, että siellä on tarpeeksi tilaa. Kerrossängyn hyvä puoli on, että voit käyttää pystysuoraa tilaa. Toisaalta vaakasuoralla alueella on suuri merkitys, jotta voit kävellä turvallisesti edestakaisin sängyn ympärillä häiritsemättä toisiaan..

Muista, että lisävarusteet, kuten portaat, tikkaat ja laatikot, tarvitsevat enemmän tilaa ympärilläsi, jotta voit kävellä normaalisti ja silti tilaa on riittävästi. Varmista, että huone on riittävän suuri, jotta siellä on runsaasti tilaa kaikille näille lisäominaisuuksille. Jätä muutaman metrin kävelymatka portaita tai tikkaita pitkin, jotta lapset voivat kiivetä turvallisesti ylös ja alas.

Värikkäät pehmeät patjat, joissa raidat

oikea parvisänky portailla lastenhuoneessa neljä lasta

Arvioi oikein lapsesi kyky nousta kerrossänkyyn

Kun etsit sänkyä ympärillesi, varmista, että lapset ovat kanssasi ostoksen viimeisessä vaiheessa tai ainakin osaavat käyttää portaita tai tikkaita. Kerrossängyt vaativat jonkin verran keinoja päästä yläkertaan. Liian kapeat tai vaikeat kiivetä portaita voi olla vaikea haaste lapsillesi.

Jos mahdollista, tarkista, kuinka vaikeaa heidän on kiivetä portaita ja varmista, että on kaide, josta pitää kiinni. Monet sängyt, joissa ei ole kaiteita, on tehty vanhemmille lapsille tai nuorille, joiden ei tarvitse huolehtia tasapainosta. Älä unohda tätä tosiasiaa, kun etsit sopivaa sänkyä lapselle sopivassa ikäryhmässä.

Lastentarhan pastellivärit luovat rauhaa ja mukavuutta

Oikea parvisänky portailla lastenhuoneessa vihreät vuodevaatteet

Valkoisissa nykyaikaisissa parvisängyissä on laatikot ja hyllyt

Lastenhuoneen oikeassa parvisängyssä ja portaissa on sileä valkoinen pinta

Millaiset kerrossängyt sopivat hyvin elämäntapaasi ja koristeelliseen tyyliisi?

Kerrossängyt ovat saatavilla useimmissa muodoissa, kokoonpanoissa ja koristetyyleissä. Valittavana on laaja ja jopa värikäs valikoima vaihtoehtoja, esimerkiksi jos sängyt ovat melkein katolla, voit sijoittaa pöydän ja muita toimivia esineitä sängyn alle! Tämä sopii erinomaisesti pieniin huoneisiin, joissa sinun on säästettävä tilaa. Varmista, että valitsemastasi kokoonpanosta riippumatta tikkaat ja portaat ovat helposti saavutettavissa.

Sisäänrakennetut parvisängyt yli kahdelle sisarukselle – suojakaide

Oikea parvisänky ja portaat lastenhuoneen nojatuolissa pöydän vieressä

Kerrossängyt ovat vihdoin jälleen muodikkaita. Etsitpä sitten tee-se-itse-sänkyä kaupasta tai haluat räätälöityä sänkyä, vaihtoehdot ovat rajattomat. Kun olet päättänyt sängyn tyypistä, harkitse pinnasängyn turvallisuutta ja suunnittele riittävästi tilaa portaiden ja tikkaiden ympärille. Lapset nauttivat itsenäisyyden tunteesta uudessa kerrossängyssään!

 Vielä enemmän puusta valmistettuja parvisänkyjä, joissa on tikkaat ja ylimääräiset liukuvat vuoteetOikea kerrossänky ja portaat lastenhuoneen parivuoteessa

Kiinteä parvisänky, jonka alla laatikot

oikea kerrossänky, jossa tikkaat tukevasti tukevasti lastenhuoneessa  Kerrossänky, jossa on portaat Oikea parvisänky, jossa portaat lapsen huoneessa, vankka rakenne

Valkoisessa naisellisessa parvisängyssä on liukuva sänky jokaiseen tapaukseen

Oikea parvisänky portailla lastenhuoneen liukuvassa sängyssäTämän parvisängyn rakenne    Oikea parvisänky portailla lastenhuoneen valkoisessa varastotilassa