Sådan påføres lipgloss perfekt?

Lipgloss får dine læber til at se fyldigere og fyldigere ud. De tilføjer en lækker glans til dine læber, som vi alle ønsker efter den lækre glans på vores læber. Det kan du få, hvis du anvender lipglossen ordentligt.

hvordan man anvender lipgloss

Følgende er nogle tips og retningslinjer, du skal følge, når du påfører lipgloss. Husk disse tips, næste gang du anvender lipgloss på dine læber.

1. Start med at rense dine læber. Skrub dine læber med en læbeskrubbe. Ellers kan du anvende en fugtighedscreme og ved hjælp af et køkkenrulle fjerner alle de sprukne dele og død hud fra dine læber. Dette får læberne til at se rene og glatte ud og lette applikationen.

Sådan påføres lipgloss perfekt?

2. Påfør derefter en klar læbepomade på dine læber. Du kan også anvende farvede, hvis du vil have lidt farve på dine læber. Påfør det jævnt og dup det forsigtigt med din finger.

3. Du kan begynde at påføre lipgloss fra dette trin, hvor du kan anvende en lipgloss efter påføring af en læbestift.

4. Hvis du påfører en læbestift, skal du begynde at ligninere dine læber med en læbeforing. Start fra midten af ​​dine læber og dæk derefter læbernes kanter indtil hjørnet.

5. Hvis du har tyndere læber, kan du fylde dem op ved at foring læberne til yderkanten af ​​læberammen.

6. Fyld derefter læberne med en læbestift. Dup med et væv til at fjerne overskydende produkt. Du kan gå et andet stryg, hvis du vil have en intens farve.

7. Start derefter med at påføre lipgloss. Du kan bruge en gennemsigtig lipgloss, hvis du vil bevare læbestiftets farve.

8. Du kan gå efter en farvet lipgloss, hvis du vil få farveintensiteten frem på dine læber. Du kan bruge den samme farvede glans som læbestiftet eller noget en nuance op eller ned af det.

9. Start fra midten af ​​dine læber, og arbejd derefter mod kanterne. Dup let med en serviet for at fjerne klæbrighed og overskydende produkt.

10. Dup dine læber mod hinanden. Tør det overskydende produkt ud af hjørnet af læberne med en vatpind.

11. Og du er færdig med at anvende den perfekte lipgloss til dine læber.

12. Hvis du vil vise en fyldigere fyldigere effekt, gælder det for gnistende lipgloss. Det vil give en dimension til dine læber.

13. Nedton altid dine øjne, hvis du går efter funklende læber. Du vil ikke se skinnende og gnistrende ud som en diskokugle.

Sådan påføres lipgloss perfekt? 2

14. Brug letfarvet lipgloss til dagen og mere lyse og skinnende til natten. Dagstøj kan have alle nøgenbilleder og milde mauves, der passer godt til den originale læbefarve og ikke ser ud, da der tilføjes for meget unødvendig farve til læberne.

15. Gå efter farver, der passer til alderen. Også lyse farver bløder mere, så vær forsigtig med dem