12 bedste læbepomader med SPF

Huden i din læberegion er to gange tyndere og mere sart end hudcellerne i ansigtet. Som følge heraf sortner daglig uvidenhed ofte læberne, så du undrer dig og overvejer årsagerne til det. en af ​​de primære årsager kan være rygning, hvor den brændende tobak tager hårdt på dine sarte læber. Den næste og vigtigste årsag er tilstedeværelsen af ​​UV -stråler blandt solen, som ved eksponering ikke kun forårsager celleskader og hudmørkning, men også kan føre til meget mere truende sygdom, herunder hudkræft.

Løsningen på alt dette er ganske enkel. En læbepomade i nederste hjørnelomme på din hverdagspung hjælper dig med at vedligeholde dine smukke puckers, samtidig med at de er beskyttet mod solen. nedenfor er en liste over nogle af de bedste læbepomader med SPF’er, der ville hjælpe dig med at genvinde kontrollen over dine læber.

1. Neutrogena Norwegian Formula Lip Moisturizer:

Læbepomader med SPF 1

Den norske formula lip fugtighedscreme kommer med SPF15, der nærer og beskytter din hud mod de hårde solstråler og UV-angreb, mens denne duftfrie læbepomade fugter og plejer dine ru, gnidede læber og giver dig en langvarig effekt uden at afgive en voksagtig følelse. Brug dette når som helst, også når du pendler til arbejde.

Den indeholder ingredienser af høj kvalitet som octinoxat, oxybenzone, frøolie, majsolie, ricinus, ozokerit, petrolatum, bivoks, BHT, stearylalkohol, ethylhexylpalmitat og carnaubavoks. Det koster 131 INR for 4 gram.

2. Neutrogena Revitalizing Lip Balm:

Læbepomader med SPF 2

Neutrogenas revitaliserende læbepomadesortiment tilbyder et katalog over tonede læbepomader og SPF20, der giver optimal beskyttelse mod solen, mens ion2 -komplekset i blandingen øjeblikkeligt ændrer teksturen på din ru hud til en blød fugtet. Den er prissat til 1062 INR for 4,2 gram og er vurderet til 4,2. Anvendelse af dem direkte på dine læber er den bedste måde til effektive resultater.

Denne bedste læbepomade med SPF indeholder hydrogeneret polyisobuten, petrolatum, polybuten, phenyltrimethicon, hydrogeneret lanolin, ozokerit, myristylmyristat, polyethylen, cetyllaktat, butyrospermumparkii (shea) smør, bis-behenyl/isostearyl/phytosteryl dimerolinolte dimerylinylte dimerolinylte (candelilla) voks

3. Biotique Lightening Lip Balm Spf30- Bio Morning Nectar:

Læbepomader med SPF 3

Med særlige formler til reduktion af folder, begynder de strimlede og tørrede folder i dine læber på ingen tid at se meget fyldigere og fyldigere ud. Med SPF30 og lysende egenskaber kan du stole på, at dine læber lyser og smiler hele dagen uden at tørre eller miste sin naturlige farve. Påfør dem direkte på dine læber.

Denne anti-aging læbepomade har naturlige ingredienser som nektar, det er en sød væske i dine blomster. Det er prissat til 149 INR for 5 gram, med en rating på 4,7 og maksimal tilfredshed.

4. Avene High Pro Spf30 Lip Balm:

Læbepomader med SPF 4

Den høje SPF på 30 beroliger huden og beskytter den mod solen, men det er ikke kun derfor Avenes læbepomade er et hit. Denne læbepomade er velegnet til alle hudtyper, især de følsomme, og vender den skade, der allerede er påført ved solbrunhed, ved at forny og forynge hudcellerne.

Det er prissat til 650 INR for 3 gram med en vurdering på 4,5. Påfør dem direkte på dine læber, så huden absorberer det væsentlige.

5. Eos Lemon Drop Spf15 Lip Balm Sphere:

Læbepomader med SPF 5

Denne glutenfri citrondråbe -læbepomade tilfører sine primære ingredienser som vitamin E, jojobaolie og et strejf af sheasmør, en unik sammensætning, der ikke kun fugter og nærer læbehuden, men også giver bredspektret beskyttelse mod de skadelige UV -stråler. Petroleum og parabenefri er endnu en kvalitet ved denne helt naturlige læbeplejebalsam. For de bedste resultater skal du anvende dem direkte på dine læber.

Det har en rating på 4,3 og er prissat til 999 INR for 25 oz. Det har naturlige konditioneringsolier og E-vitamin, der er rig på antioxidantegenskaber. Det er også glutenfrit.

6. Vlcc Natural Sciences Daily Protect Mango Lip Balm:

Læbepomader med SPF 6

En smuk cocktail af helt naturlige ingredienser, snarere en smuk sammensmeltning af smør, hovedsageligt Sheasmør, mango og ricinusoliesmørkombination, der grundigt hydrerer hakkede læber, der låser hydrering fast og giver langvarig glathed. Kommer med SPF15 solbeskyttelse er en ekstra velsignelse. Påfør dem direkte på dine læber.

Denne bedste SPF -beskyttelse til læber indeholder sheasmør, Dimethicon, kakaosmør, Mangosmør, Zinkoxid, Octyl Methoxy Cinnamate, Castor Oil. Det koster 49 INR for 4 gram og har en lang holdbarhed. Det er vurderet til 4 ud af 5.

7. Nivea Sun Protection Lip Care Balm:

Læbepomader med SPF 7

SPF lindrer dig ikke kun for solskader og UV -stråleangreb, men også en barriere mod for tidlig læbealdring. Blandet med E -vitamin og solsikkeolie, deltager denne balsam i læbernes hud, der lysner sammen med fugt og hydrering.

Dette er en læbepomade med SPF til følsomme læber og indeholder E -vitamin, Sheasmør, Jojobaolie og andre naturlige ingredienser. Det er prissat til 742 INR for 15 gram med en rating på 4,4. For de bedste resultater, påføres direkte på tørre læber.

8. Body Shop Vitamin E Lip Care:

Læbepomader med SPF 8

Dette kommer med SPF15, og det grundlæggende produkt, der giver læben sundhed, er vitamin E, der blandes med vaniljeekstrakter, der ikke kun giver en svag duft, men også holder den detaljerede beskyttelse og blødhedsrutine under kontrol. Brug dette direkte på læberne.

Den indeholder vitamin E, en antioxidant, bedst kendt for at beskytte huden mod forurening og miljøelementer som sol, støv osv., Den har også vaniljeblomst, der giver en beroligende lugt, sammen med æteriske olier som kokos og oliven. Det er prissat til 325 INR for 14 g -vædder med en rating på 4,3.

9. Asap Hydrating Lip Balm Spf15:

Læbepomader med SPF 9

Den vigtigste fordel ved denne balsam er optaget i selve produktet, da det fugter den ru hud ved at infiltrere folderne og fugtige de lavere niveauer for at give dig en blød læbe. Denne balsam er aktiveret med SPF15, der fungerer som en solbeskyttelse.

Det har æteriske olier, alpine rosenekstrakt, niacinamid, bisabol og ingefær og aloe vera. Den er prissat til INR 761. Den har en rating på 4,4 og kan bruges efter behov direkte på læberne.

10. Maybelline baby læber:

Dette er en farvet læbepomade med SPF 20, der effektivt fugter din hud. Det beskytter og fugter din hud og er en populært efterspurgt farvet læbepomade. Den indeholder aktive ingredienser som Octinoxat (7,5%), Octisalat (3%) og polybuten, Octyldodecanol, Isopropyl Myristate, Petrolatum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyethylen, Ozokerite, Ethylhexyl Salicylate, ButyrospermumParkii Butter / Shea Butter, Visostearl, Visandel Hexadecen -copolymer, Silica Dimethyl Silylate, Parfum / Duft, Mel / Honning / Miel, Calciumpantothenat, Ascorbinsyre, Dimethicon, Natriumchondroitinsulfat, Atelocollagen.

Den er prissat til INR 152 for 1,7 gram og har en rating på 4 ud af 5. Glid dem blot over dine læber og brug dagligt for de bedste resultater.

11. Himalaya Herbal Sun Protection Lip Balm med SPF:

Dette er en urtelæbepomade, der er prissat til 100 INR for 4,5 gram. Den har vegetabilske olier og er fri for skadelige kemikalier. Den har en SPF på 30 og virker til at fugte læberne ved at holde dem bløde hele dagen. Brug balmen som når du har brug for det ved at påføre direkte på læberne.

Den indeholder hvedegramolie, der hjælper med at nære blødgøre huden og er en god kilde til vitamin E. Gulerodfrøet, som det indeholder, er kendt for at være en naturlig solcreme og dermed forhindre dine læber i at UV -stråler.

12. Badger Lip Balm med SPF:

En anden bedste SPF læbe beskyttelse er Badger. Det beskytter og beroliger din læbe, sammen med at fugte den. Det giver dig maksimal beskyttelse mod UV-stråler, hvilket giver dig en blød og sund udseende hud. Påfør balsamen direkte på dine læber for de bedste resultater.

Den indeholder ekstra jomfruolie, bivoks, shea og kakaosmør. Det er prissat til 1252 INR for 15 oz. Det har en rating på 4,4.

Tørre og sprukne læber er to almindelige ting, vi står over for, og det bliver værre om vinteren. Det er derfor, du holder din læbe sund, en, der kan opnås fra den række læbepomadeprodukter, der er tilgængelige på markedet i dag. Tag det rigtige valg og sæt kvalitet over pris for sikre resultater. Gå på urtevejen, hvis du kan lide det, eller du kan bruge de nyeste som Maybelline. Det vigtige er, at du vælger det bedste for dig!