Sådan påføres og bruges læbepomade

Har du perfekt brugt læbepomade? Har du nogensinde overrasket, hvis du lægger for meget eller små læber balsam? Der er mange varianter af læbepomade derfor er her en række nyttige tips til at vælge den rigtige plus hvordan man bruger den. Læbepomade er enorm til afslappende ru, tør hud på dine læber!

I stand vil du i koldt vejr finde upålidelig og skrællende hud. Hvis den anvendes korrekt, hjælper en lille læbepomade med at øge læbernes skønhed. Derfor vil jeg i denne artikel forklare dig, hvordan du anvender læbepomade.

Sådan påføres og bruges læbepomade

Det er måske ikke det næsten alle spændende skønhedsprodukt, men der er så mange grunde til at læbepomade er den mest fremragende – især så snart vejret begynder at blive koldt og huden begynder at tørre ud. Skønhedsbalsam fungerer som neglebåndscreme i et tryk – bare glat den over tørre neglesenge, og det dæmper dem!

Læbepomade er meget snart opfyldt for læber, sandt? Læbepomade bruges også til mange kropsdele. Vælg altid den rigtige læbepomade til dig. Vælg en, der har en overlegen duft, fugter godt, plus du kan endda foretrække den i dine præferencer af farve også! Der er masser af læbepomader tilgængelige.

hvordan man anvender lipbalm1

Bedste tips til påføring af læbepomade:

1. Tag en overlegen variation af læbepomade og følg anvisningerne korrekt. Du kan også lave en læbepomade efter eget valg i dit hjem.

2. Kontroller den anvendte applikator. En række læbepomader har applikatorer, der giver dig mulighed for at bruge et hjul til at dreje det op. Lidt læbepomader fås også i klemmerør, men disse er hovedsageligt til lipgloss.

3. Sæt en læbepomade. Rul hjulet op. Lad balsamen stige – ikke andet lavt, ikke for forhøjet. Lige præcis.

4. Smør læbepomade til dine læber. Brug en enkelt hånd til at begynde i vinklen på din underlæbe, plus anstreng din tilstand til den ekstra læbe. Afhængigt af mængden af ​​fugt siden læbepomaden, senere end enkelt belægning, kan dine læber føles bløde såvel som glatte. I stand vil dine læber ikke blive fugtet, udfør bunden plus overlæben igen.

5. Start fra hjørnet af dine læber er nyttigt. Du er færdig! Du har effektivt smurt læbepomade til dine læber.

6. Læg læbepomade. Nu er den færdig.

Fordele ved læbepomade:

 • Gnid det ind i dine neglebånd, især inden du går i seng. De vil være bløde plus smidige, mens du vågner.

  Placer et antal på en Q-tip for at rydde op i din øjenmakeup i en knivspids.

 • Overse hånd lotion? Tag lidt balsam på faktisk tørre pletter, der ligner det sted, der sidder fast mellem din tommelfinger og pegefinger. Masser dine hænder sammen for at varme det op og saml det yderligere smørbart.
 • Slå lidt i dine øjne for at hydrere sammen med minimerer fine linjer.
 • På hvilket tidspunkt du er forkølet, påfør lidt læbepomade på din næse, efter at du har brugt et væv, for at beskytte huden mod at modtage al rød og irriteret.
 • Cure revnede fingerspidser om vinteren; når som helst du påfører balsam på dine læber, omslut også det revnede område med et dejligt tykt lag, for at lukke fugt plus forsvare området.
 • Tør dine kindben bagefter på dagen for at skinne op med en kedelig hud og se glød ud.
 • Brug det til at holde viljestige pandehår på plads, svarende til tempelgel.
 • Kombiner et antal øjenskygger for at skabe øjenglans, når du går efter en dugagtig finish.
 • Tæm flyvehår ved hjælp af lidt læbepomade som produkt.

hvordan man anvender læbepomade

Hvornår skal man bruge læbepomade:

 • I klimatiserede omgivelser: lange timer i et klimatiseret område kan gøre dine læber tørre. Fugtgivende læbepomader frigiver simpelthen dine skrøbelige læber fra tørhed.
 • Under læbestift: sat på en læbepomade tidligst før læbestift. Bløde læber hjælper din læbestift med at glide lettere og holder længere. Læbepomade vil også skitsere et lag af forsvar til dine læber som den falske farve.
 • Tidligere end soleksponering: Læber bliver til tørre, revnede, ældede plus matfarvede på grund af de skadelige UV-stråler. Fordi den tynde hud på dine læber mangler melanin, lyser de let som fra solen. Så altid sat på læbepomade med SPF -beskyttelse, mens du går udendørs.
 • Hver dag: simpelthen bløde, glatte læber vil muligvis være smukke og dejlige. Så hvis du vil have yndige læber, skal du bruge læbepomade til at beskytte dine læber hele tiden, hver dag såvel som hver nat.
 • Inden du går i seng: Læber kan tørre af i løbet af natten, især hvis du trækker vejret fra din side til munden, mens du sover ellers, hvis du sover i et værelse med aircondition. Det er en overlegen idé at smøre et lag læbepomade hver nat tidligere, end du går i seng for at tilbyde fugtgivende beskyttelse til dine læber hele natten. Det hjælper også med at oprette nye hudceller og opbygge læbernes fugtige barriere og dermed dele dine læber bløde, jævne og fleksible.
 • I tørre eller kolde omgivelser: Kontakt med vind, sol plus kold tør luft bidrager til sprukne, ødelagte læber ved at suge fugt ud og beskadige huden. Undgå udsættelse ved at forsvare dine læber ved hjælp af en læbepomade, før du går udenfor, og genanvend ofte, mens du er ude. Læbepomade vil lette genindførelse af fugt plus forsegling fra det grimme miljø.
Nogle ting at vide, før du køber læbepomade:
 • Hold dig væk fra ingredienser som menthol, phenol og salicylsyre. Hele disse rødder kroppen stopper med at generere naturlig fugt i læberegionen.
 • Begræns din brug af læbepomader, der indeholder dufte eller tilsat smagsstoffer.
 • Dufte indeholder kemiske og yderligere aromaer kan irritere din hud ellers forårsage allergi. De tørrer huden, og derefter kan den opleve ekstra sprukken.
 • Foretrækker problemfrie, oliebaserede gelévarer. Det hjælper med at holde læberne fugtige og undgå fremtidig revner, som et alternativ til at forårsage det.