Top 9 Avon læbepomader

Det være sig en vinter nødvendighed eller en sommerdag stranddag, en læbepomade er en evig ven for din rejse, der ligger lige der i det ene hjørne af din pung. Normalt forekommer det vigtigste grundlæggende krav til en læbepomade i løbet af vintrene, når huden på dine læber, der er det tyndeste hudlag i hele din krop, har tendens til at tørre ud og ofte efterlader dine læber sprukne og skræller. Det er når læbepomaderne fugter din læbehud og genopliver rosenrødheden i dem. Men også for sommeren er det stille et krav. Der er specielle sommerlæbepomader, der ikke tynger dine læber og alligevel giver en fremragende solbeskyttelse meget som din solcreme. I dagens artikel vil vi få nogle af de bedste læbepomader fra det betroede internationalt anerkendte selskab, Avon, og hvordan de gavner os.

1. Avon Intensive Moisture Royal Jelly Lip Treatment:

avon læbepomader

Fyldt med kongelig gelé og mandelolie genopliver den intensive fugtlæbe behandling blødheden i dine læber ved at fugte huden fra mobilniveau. Mandelolie tilføjer næring til dine læber, da SPF15 hjælper dig fra solen.

2. Avon Color Trend Color Smoothies Lip Balm:

Avon farve trend smoothies læbepomade

Farvetrendens læbepomade findes i forskellige bløde nuancer af koral, rubin, pink og fuchsia. Bortset fra at give din læber en smart farvetone, tilfører denne læbepomade Sheasmør som et primært element sammen med vitamin E.Dette hjælper dig med at få lidt farve til dine læber, samtidig med at de holder dem bløde og smidige.

3. Avon Flavor Savers Bubblegum Lip Balm:

Avon flavor savers bubblegum læbepomade

Bubblegum læbepomade fra Avon giver dig den optimale fugtighed, der fugter og nærer dine læber med en sød, frugtagtig bubblegumsmag, der følger sit spor. Dette er dog ikke en tonet læbepomade og derfor også et velegnet valg til formelt slid.

4. Avon Naturals Strawberry Lip Balm:

Avon naturals jordbær læbepomade

Hvis den frugtbare jordbærduft ikke forvirrer dit sind, vil den blødhed, den giver dine læber, helt sikkert. Denne læbepomade beriget med proteiner giver solbeskyttelse, der giver dig mulighed for at holde dine læber hydreret for langvarig effekt, mens læbepomaden fylder dine læber op.

5. Avon Rose Kiss Lip Balm:

Avon rose kiss læbepomade

Denne gang pakket i en glitrende krystalbegrænset beholder, er rose kiss læbepomade fra Avon et relativt nyt produkt. Navnet rosekys afhænger ikke kun af den stærke aroma, det udøver, men også hætten formet i en krystalrose. Denne læbepomade er let og let på huden, og den vægter ikke dine læber, men hydrerer og blødgør den, mens du har en levende glans.

6. Avon Flavor Savers Cherry Lip Balm:

Avon smagsparer kirsebær læbepomade

Den kirsebærsmagede læbepomade fra Avon giver et stærkt rødmet look til dine læber, mens den kirsebærfarvede læbepomade fugter og forynger din læbes hudceller, der fylder dem med fugt, inden den lukkes ind i fugtigheden.

7. Avon Care Deep Lip Balm With Aloe:

Avon plejer dybt læbepomade med aloe

Aloe Vera er et hudmirakelprodukt, der virker både på huden og håret, healer og plejer dem. Den plejende dyb læbepomade fra Avon tilfører aloeekstrakter i dem til at reparere tørre gnidende beskadigede læber for at give dig en sund tudse.

8. Avon Naturals Vandmelon Fugtgivende Læbepomade:

Avon naturals vandmelon fugtgivende læbepomade

Den lette applikatorpind fra Avon integrerer godheden i friske saftige sommervandmeloner, og mens den frugtagtige duft fascinerer dig, låser denne læbepomade enhver farvetone, så du kan dyrke din naturlige læbe nuance, bare lidt næret og genopfyldt.

9. Avon Naturals Peach Lip Balm:

Avon naturals fersken læbepomade

Et lyst boblende udbrud af ferskenlugt fylder dine næsebor og afslapper dit sind, når du begynder at påføre ferskenlæbepomaden fra Avon naturals. Men som før den naturals læbepomade linje kun bruger en forfriskende lugt, men låser farven ud, så du kan bar din naturlige glød uden at hakke dine vinterlæber op.