Top 9 baby læbepomader

Hvornår har du sidst valgt en læbepomade lige midt på en sommer? Læbepomader, som den almindelige viden siger, er et middel til vinterdage, der strengt bruges til at beskytte dine læber mod gnidning og udtørring. Men den nyeste serie af læbepomader beskytter ikke kun dine læber, men giver også en glat nuance og fugt til dine læber lige midt i den lune sommer. Dine læber er den blødeste, mest følsomme del af din krop, og deltager i dens beskyttelse året rundt, efterlader dig med bløde glødende fyldige læber gennem årene. Derfor vil vi i dagens artikel skrive om Maybellines udvalg af baby læber læbepomade, og hvordan de gavner os.

1. baby læber krystal pink kvarts:

baby læbepomader

Baby læber fra Maybelline kommer altid med målområdet at gøre læberne bløde og kysselige, samtidig med at de beskadiger og reparerer. Denne serie af krystal baby læber bruger krystalpartikler, der fornyer huden, mens de skinnende nuancer af 6 inklusive den rosa kvarts, glimtende taupe og skinnende koral, der tilføjer en let farvetone til dine smidige læber.

2. Baby Lips Rose Addict:

Baby læber steg afhængige

Rosenmisbrugeren fra baby læber bruger berusende bær og Centella essens til at forny, reparere og genopbygge beskadigede eller tørre læber. Hydreringslåseteknikken i denne læbepomade holder læberne bløde og fugtige, mens solbeskyttelsesfaktoren med SPF20 giver fremragende beskyttelse mod UV -stråleskader og solskoldning.

3. Baby Lips Energizing Orange:

Baby læber giver energi til orange

En kraftfuld sammensætning af Sheasmør og antioxidanter blandet med duften af ​​Centella giver dine læber mulighed for at forblive næret og fugtet i langvarige timer, mens den glatte SPF20 solbeskyttelse danner en beskyttende kappe over dine læber for at beskytte dine bløde puckers.

4. Baby Lips Lindrende Menthol:

Baby læber Lindrende menthol

Med den lindrende menthol baby læbepomade nu kan du rive dine læber op til en strålende tud uden at skulle bekymre dig om folder og fine linjer, der er primære tegn på ældning af læbehuden. De lindrende mentolekstrakter opfrisker dine sanser, mens balsamen forynger og giver energi til dine læber.

5. Baby læber slukket:

Baby læber slukket

Sluk tørsten for dine tørre sprukne læber med denne serie af baby læber læbepomade. Den langvarige fugtighed fra denne balsam er kun ingenting i forhold til hydratiseringsteknikken, der giver dig mulighed for at have en strålende blød læbe uden overdreven fedtning.

6. Baby Lips Peach Kiss:

Baby læber fersken kys

Bløde ferskenlæber med en satin fløjlsfølelse er kun en armlængde væk. Tag fat i ferskenkysset Baby læber læbepomade og afsked tørhed og sprukne læber. Peach kiss giver intens langvarig hydrering og giver dig mulighed for at have en blød fersken nøgen nuance efter ansøgning.

7. Baby Lips Grape Vine:

Baby læber drue vin

Vindruesortimentet kommer med en blød let lyserød farvetone, der tilføjer farve til dine pouters og samtidig giver de væsentlige fordele ved mesturisering og næring. Få bløde og smidige læber inden for et par øjeblikke efter påføring.

8. Baby Lips Electro Lip Balm, Minty Sheer:

Baby læber elektro læbepomade

Hvornår var sidste gang, du havde så meget sjov med at trække en læbepomade af. Electro -læbepomadeområdet fra baby læber bruger lyse, levende neonfarver, der tilføjer trend til din stilkvotient, mens du lader dig fugte og nære dine læber på farten.

9. Baby Lips Antioxidant Berry:

Baby læber antioxidant bær

Bærene fyldt med antioxidanter nærer ikke kun, men genopliver og lysner også din læbes hudtone, mens Centella essensen og SPF 20 solbeskyttelsen bekæmper vejr- og hudskader for at give dig fyldige pudelæber.