Top 9 hjemmelavede læbepomader

Læbepomader er absolut afgørende for enhver kvinde. Det fugter læberne og holder dem bløde og smidige. Der findes forskellige mærker af læbepomader på det kommercielle marked. Der er mange muligheder for smag og farvetoner at vælge imellem, men hvis du leder efter noget med 100% naturlige ingredienser, så er hjemmelavede læbepomader det bedste for dig.

Hjemmelavede læbepomader

En anden stor positiv er, at du kan personliggøre din helt egen læbepomade med dit valg af smag og farve. Her er top 9 hjemmelavede læbepomadeopskrifter, du kan prøve.

Enkle og lette hjemmelavede læbepomader:

1. Coconut And Rose Lip Balm:

hjemmelavet læbepomade

Du skal bruge 1/8 kop kokosolie, ¼ kop bivoks, 1/8 kop sheasmør, en teskefuld ekstrakt af vanilje eller kokos, ¼ kop friske eller tørrede rosenblade, en spiseske sød mandelolie. Varm alle ingredienserne sammen i en gryde ved lav flamme, indtil alt smelter. Når du er færdig, skal du overføre dem til en beholder. Lad det køle helt af, og din læbepomade er klar. Du kan tilføje en teskefuld naturlig farve som rødbedepulver, hvis du vil have tonet læbepomade.

2. Sheasmør og lavendel læbepomade:

Sheasmør og lavendel læbepomade

Tag en del hver af sheasmør og mangosmør med en del bivoks en teskefuld olivenolie. Varm alle ingredienserne sammen ved lav flamme i en gryde. Tilsæt en spiseskefuld lavendelolie til smag. Til farvning kan du tilføje enhver naturlig farve til den. Rør godt rundt og hæld blandingen i tomme rør. Lad det køle af.

3. Pebermynte læbepomade:

Pebermynte læbepomade

Opvarm en spiseskefuld sheasmør, to spiseskefuld sød mandelolie, en spiseskefuld hakket bivoks, fem dråber hver af E -vitaminolie og pebermynteolie i en dobbeltkedel eller gryde over medium varme. Hæld blandingen i en tom beholder og lad den afkøle. Pebermynte læbepomade åbner dine bihuler, når du er blevet forkølet.

4. Mint og honning læbepomade:

Mint og honning læbepomade

For at lave mynte og honning læbepomade, mikrobølge en teskefuld vaselin i tredive sekunder og tilføje tre dråber pebermynte ekstrakt til det. Bland det godt og hæld en teskefuld honning i det. Rør rundt og kom blandingen i en beholder. Lad blandingen stivne natten over uden at dække den med et låg. Næste morgen skulle blandingen have sat sig perfekt. Test den nyligt fremstillede balsam på dine læber, og læg låget på.

5. Blank pink læbepomade:

Blank pink læbepomade

Tag to spiseskefulde revet bivoks, en spiseskefuld kokosolie og to teskefulde sød mandelolie og varm dem sammen i en dobbeltkedel. Tilsæt en lille bid af en gammel rød læbestift og en halv teskefuld skinnende øjenskygge for lidt gnist i blandingen. Tag det af varmen, og tilsæt ti dråber af din foretrukne æteriske olie som appelsin eller citron og rør det godt. Overfør blandingen i en tom beholder og lad den afkøle.

6. Mint chokolade læbepomade:

Mint chokolade læbepomade

For at lave denne lækre læbepomade opvarmes to spiseskefulde revet bivoks, en teskefuld kokosolie, en teske mandelolie, en teskefuld kakaosmør, 3 ½ dråber E -vitaminolie, 2 dråber pebermynteekstrakt og 2 tsk revet chokolade. Rør godt rundt og overfør blandingen i en lille beholder. Lad det køle af.

7. Vanilje Læbepomade:

Vanilje læbepomade

Bland to spiseskefulde revet bivoks, 1 ½ spsk vitamin E -olie, en spiseskefuld ekstra jomfru kokosolie og 25 dråber æterisk vanilleolie. Du kan tilføje et stykke af en gammel læbestift for at tilføje farvetone til din læbepomade. Varm alle ingredienserne op i en dobbeltkedel. Hæld ingredienserne i en tom beholder og lad det køle af.

8. Citron Lime Lip Balm:

Citron Lime Lip Balm

Bland to spiseskefulde henholdsvis kokosolie og olivenolie, to spiseskefulde bivoks og fem dråber æteriske citronolier og æteriske limeolier. Brug en dobbeltkedel eller en stor gryde og en lille gryde til at opvarme blandingen. Lad det smelte ved svag varme. Rør blandingen ofte. Tilføj en skrabe af enhver nuance af læbestift for at bringe lidt farve i din læbepomade. Hæld blandingen i beholdere og lad dem afkøle.

9. Cocoa Flower Lip Balm:

Kakao Flower Lip Balm

Smelt to spiseskefulde revet bivoks og kokosolie med dit valg af tørret blomst ved lav varme. Tilsæt kakaosmør og rør godt rundt. Fjern fra hit og hæld ¼ tsk vitamin E olie og tre dråber din ønskede æteriske olie. Overfør blandingen i en lille beholder og lad den afkøle.