9 Bedste Covergirl -læbestifter til kvinder i Indien

Vil du se lige så smuk ud som Katy Perry? Din søgning ender hos Covergirl. Det er et førende kosmetisk mærke, der er synonymt med selve glamouren. Holdningen afspejler sit navn, da det hævder at omdanne hvert fly Jane til en fantastisk fortryllende. Her er de ni bedste læbe farver, cover pige har i vente for os.

Top Covergirl læbestifter:

Lip Perfection- Smitten #310:

covergirl-læbestifter

Det er en dæmpet rosenfarve med brune undertoner. Det kan betragtes under en mørkere lyserød beige nuance. En smuk farve, der helt sikkert passer til de fleste hudtoner og perfekt til daglig brug. Det har en strålende fugtrig formel, der holder på lang sigt.

Læbe perfektion – Heavenly #260:

Tro mod navnet er det en himmelsk dæmpet koralrosa. Det er en cremet læbefarve, der glider ubesværet. Det er langvarigt og efterlader ikke en tør chappy -følelse med langvarig slid. Ligesom de andre i lip perfection -området hjælper himmelsk også med at skabe bløde, glatte og smukke tudstik.

Læbe perfektion- Flamme #300:

En lys orange og rød fusionsskygge, der er lavet til at gøre en varig effekt. Denne prangende farve er perfekt og bringer alt fokus til dine læber. Den har en cremet konsistens og spredes jævnt. Selvom flammen ligner en MAC -nuance, har flammen en mere blank finish. Det er en garanteret samtalestarter. Det er også skuespiller Sophia Veragera favorit.

Læbe perfektion- eventyr#405:

Denne nuance er bare for god til at være sand. Farven er en lyserød med antydninger af orange, hvilket giver den en rosenrød glat tekstur. Ligesom de andre lip perfection læbestifter fra Covergirl leverer denne også med hensyn til sit berigede fugtgivende kompleks af silke.

Lip Perfection- Siren #415:

Navnet siger alt. Den smukke nuance glider over dine læber som anden hud og giver dig et virkelig slik-liscious lækkert smil. Det bedste ved disse er, at farven ikke fjer eller bløder. Dette er læbe perfektion omdefineret højt og klart.

Queen Collection- Fine Wine #Q400:

Flagbæreren i Queen -kollektionens læbe farveinterval, denne farve er virkelig fantastisk. Med genoplivningen af ​​halvfemsernes stil med mørkere læber er denne nuance en bekræftet vinder i glamourkredsløbene. Det emmer af rig farve og fin tekstur, som er synonymt med mærket.

Queen Collection- Mal byen #Q515:

Rød er en evig skygge, der aldrig falder af mode. En perfekt rød tud er, hvad fantasier er lavet af. Covergirls læbestift i denne sexede røde nuance er det ideelle valg for damerne, denne Valentinsdag. Lavet af fugtgivende silkefugtighedscreme er dette et af favoritvalgene fra skuespillerinden Queen Latifa, som også er brandambassadør for denne serie.

Queen Collection- Choco lotta #970:

Denne skygge begrunder brandets alsidighed. En rig chokoladebrun nuance med rødlige undertoner passer til alle hudtoner. Ren flydende kakaofarve, så sand, at du får dine pouts til at poppe. Tilføj til den silke fugtighedscreme tilført formel, og vi har en vinder. Denne skygge er udvalgt af skuespillerinden Queen Latifa og er perfekt til brune hudfarver.

BlastFlipstick- Stunner #840:

Dette er det mest unikke produkt af Covergirl. Det er en ekspertdesignet blandbar farve med dobbelt læbe. Man kan blande og matche creme og glans nuancer og skabe deres egen personlige tekstur. Denne nuance er en fantastisk appelsin, der ubesværet breder sig over læberne med en varig farvetone.

Covergirl giver en overflod af muligheder for forbrugeren til meget rimelige priser. Mærket giver os adgang til de allerbedste inden for stil og mode. Godkendt af næsten halvdelen af ​​Hollywood er det en værdsat besiddelse i hvert make-up kit.