9 smukke brune læbestifter og nuancer

I foråret er højdepunktet på halvfemsernes nostalgi. Den mest markante stil dengang var den dramatiske mørke læbe. Den skræmmende skygge har prydet hvert ansigt, indtil vi genopdagede vores kærlighed til farve. Hemmeligheden ved at opnå halvfemsernes look er læbeforingen. Start og slut med matte foringer til den krydrede, grungy farve. Men hvis du vil opnå det samme med læbestift, så her er vores valg til de bedste alternativer.

Smukke brune læbestifter og nuancer:

1. Dior’s Rouge Dior Nude Lip Blush Voluptuous Care Lipcolor – nr. 618 Twilll

Diors Rouge Dior Nude Lip Blush Voluptuous Care Lipcolor No 618 Twilll brune læbestoffer

I det væsentlige en læbestift, men med sin superhydrerende formel sammenlignes den ofte med en læbepomade. Dette har en ren farve af brun, der gør dit ansigt strålende. På skuespilleren Jessica Chantain fra Dior før Oscar-festen i 2013 tog den det på med charmerende nåde.

2. Dior Addict Lipstick New York 714 – Brun:

Dior Addict Lipstick New York 714 Brun

En fugtgivende læbefarve fra Dior’s banebrydende mode. Denne indeholder antioxidanter og fugtighedscreme, der nærer og beskytter læberne. Det er en lyserød skinnende brun, der får dine læber til at skille sig ud. Bedst til dem, der hele tiden elsker et strejf af pink på deres læber.

3. M.A.C.s Pro Lip Palette- Moderne brune:

MACs Pro Lip Palette Modern Browns

Den ultimative stilfrelser MAC har forkælet os med denne fantastiske læbestift. Perfekt at blande og matche i henhold til vores humør, den har seks forskellige nuancer at vælge imellem:

-en. Paramount og Peachstock i satin;

b. Taupe, Matte;

c. Fresh Brew, Glans;

d. Frenzy, Frost og

e. Half ’n Half, Amplified Creme.

4. Revlon Super Lustrous Lip farve – Spicy Cinnamon:

Revlon Super Lustrous Lip farve - Spicy Cinnamon

En smuk kanelbrun nuance med et strejf af orange holder denne brune smuk og forhindrer udseendet i at blive gotisk. Fugtgivende ingredienser og skinnende farve vil gøre dine brune læber virkelig ønskelige.

5. Burberry Lip Velvet- #312 Hawthorne Berry:

Burberry Lip Velvet- #312 Hawthorne Berry

Dette er en læbeblød chokoladebrun farve fra Burberry. Det er en mat finish, der har en lang læbestift på, der komplimenterer enhver hudtone. En fløjlsagtig finish med rige fugtgivende ingredienser, såsom sheasmør og ekstrakter fra rosenrosen, gør den perfekt til hele dagen.

6. Mærker & Spencer Autograph Color Intense -Chokolade:

Mærker & amp; Spencer Autograph Color Intense -Chokolade

Denne rige, cremede nuance kommer med tilladelse fra Marks & Spencer. Det ser dyrt ud og er i trend med dit halvfems inspirerede look. Farven er uigennemsigtig, mat og har en rig farvetone. En lignende nuance fås under M sticks.

7. The Body Shop Color Crush Lipstick- 325 Darling Blush:

Body Shop Color Crush Lipstick- 325 Darling Blush

Body shop er ensbetydende med ordentlig mineralsk makeup. Denne læbestift er ikke en undtagelse. Den har en lys farvetone, rigelig fugtighed, antioxidanter og en subtil rosenrød duft, der vil lokke dig til at bruge den igen og igen.

8. Estee Lauder Pure Color- Efterår:

Estee Lauder Pure Color- Efterår

Brun er en meget overset neutral, og når du bærer en dyb skygge – som vi har her – tilføjer det en ægte luft af raffinement. Det holder ret længe og tørrer ikke dine læber. Denne smukke nuance er perfekt til alle vinterfester og genoplivning af halvfemsernes mode.

9. Lancôme Rouge In Love in Cocoa Couture:

Lancome Rouge In Love in Cocoa Couture

En læbestift i lækker brun farve, nuancen er en blanding mellem mørkerød og brun. En rig og varm tekstur tilføjet til mærkets glatte glide. Dens ultralette tekstur af anden hud giver dig en yderst potent farve. Det bevarer en smuk glans i op til 4 timer uden forstørrelseseffekt.

Dette kan være en vanskelig farve at lege med. Så det er afgørende at finde den rigtige brune. Hvis mørke nuancer ikke passer, prøver du at gå mod den beige side af spektret. Ellers kan man bare skabe en pletlignende effekt med masser af glans. Halvfemserne -stilen er her et stykke tid, så find ud af din signatur brun.