Sådan vælges læbestiftfarver til indisk hud (tips og tricks)

Hvis du er en, der undrer sig over, hvilken læbestift der passer til dig i henhold til indisk hud, så er denne guide fra os om læbestiftfarver til indisk hud noget for dig. Du ser ofte dig selv slået mellem at gå mod den stedsegrønne trend med røde og lyserøde og gå sikkert ved at samle nøgenbilleder. Vi ved dog også, at man ikke kan matche alle læbestiftfarver til hver hudfarve, da den lysere, mellemstore eller mørkere hudfarve har forskellige egnede muligheder for det bedste udseende. De fleste piger bor ofte omkring dette problem om læbestiftfarver til indisk hud, og det kan være lige så svært som at hente den rigtige tone til dig selv. Derfor kommer vi her til at gøre det let med at vælge de bedste læbestiftfarver til indiske hudtoner, der passer bedst til dig. Så piger, hvorfor vente, og hvad venter vi på, her er de bedste læbestiftfarver til indisk hudfarve.

Hudtoner, undertoner og læbestiftfarver: (hurtige fakta)

Men inden vi går mere ind på læbefarver til indisk hud, er her nogle hurtige tips fra os. Hvordan ved du hvilken hudtone der er din? Det er ikke bare som mange af os antager, og vi er i det mørke farveområde og er derfor ikke velegnede til røde læbestifter og omvendt. Det handler snarere om undertoner. Forskellige undertoner til huden inkluderer varm, neutral og kølig. Men hvordan ved du, hvilken hudfarve og undertone du også tilhører?

Tjek venerne i nærheden af ​​håndled. Hvis du kan se grønne årer, er du i en varm undertone. Hvis du er i blå, så har du en sej undertone. Men hvis du ikke helt kan fortælle det, kan du være en neutral undertone. Undertoner i huden spiller også en væsentlig rolle for at bestemme hvilken læbestiftfarve, der passer bedst til dig.

Bedste læbestift nuancer til indisk hudtone:

Lad os nu se toptrends læbestift nuancer til indisk hudtone. Der er i det væsentlige tre hudtoner til indisk hud, nemlig lys, mørk og hvidlig hud. Her ser vi, hvilken der er bedst egnet til dig i henhold til undertonen og hudtonen.

Ret hudfarve:

Hvis du har en mere lys hudfarve, det vil sige hvis du ser fair ud, så er det muligvis de bedste muligheder, der passer til din tone. Gå ikke glip af at have det sjovt med røde nuancer (mørkerød, koraller eller lysere røde), hot pink og alle nøgenbilleder!

1. Kærlighed til rød læbestiftskygge:

Læbestift nuancer til indisk hud 1

De fleste indianere tænker og antager, at rød måske ikke passer dem bedst. Du tager fejl, og det er en myte. Her er beviset. Røde læbestifter er smukke og kan passe til flere hudtoner, herunder også mørke og lysere hudtoner. I betragtning af at du er til en mere fair hudfarve, kan du her vælge den bedste røde læbestift til dig selv. Hvis du har seje undertoner, kan du vælge vinrøde læbestiftfarver og blodrøde læbestiftfarver. Men hvis du har varmere og neutrale toner, kan du gå efter farven af ​​orange-rød læbestift eller med blommefarve røde nuancer.

2. De varme pink og lilla:

Læbestiftskygger til indisk hud 2

Nå, lyserøde kan være en almindelig læbestiftskygge for indianere. Imidlertid betragtes lilla ofte som for dristige. Men stol på os og tro os, dette er blandt de sejeste nuancer, vi er stødt på for denne generation og moderne tidsalder. Hvis du har køligere undertoner, skal du vælge lysere lyserøde nuancer som bærrosa, babyrosa og hot pink. Men hvis du er til varmere undertone, så gå efter brunlig pink. Disse kan være de bedste muligheder i henhold til dine hudtoner. Lad os se, hvordan disse lyserøde læbestifter er til indisk hudpris.

Lilla nuancer

Billede: Kilde

Hvis du vil prøve noget fedt, kan dette være det bedste valg for dig. Du har en række lilla nuancer af lyserøde og stærkere lyserøde, som også kan være bedst egnet til en mere lys hudfarve med neutrale og varmere undertoner.

3. De sikre og enkle nøgen nuancer:

Simple nøgen nuancer

Billede: Kilde

Der er dog piger, der vælger at forblive enkle og sikre. De vil ikke prøve noget for fedt og gå ud i for høje farver. Så forstår vi dig. Her er nogle af de bedste nudefarver, der er velegnede til indiske mere skønne hudtoner med forskellige varme, køligere og neutrale undertoner. Selvom der er en række nuancer indenfor, er de mest almindelige og trendy nuancer disse. Da du er i mere retfærdige toner, skal du gå efter nøgen læbestifter med lyserød undertone i læbestiften. Disse bedste læbestift nuancer til lys indisk hud vil forbedre og lysne dine læber naturligt og gå med mørkere læberne. Hvis du har en meget varmere undertone, skal du gå efter beige nuancer. Her er et eksempel på, hvordan brune læbestift nuancer til indisk hud vil passe dig.

Hvid og oliven / medium hudfarve:

Hvis du har hvidt og mellemfarvet hudfarve, kan du prøve røde (ja, du har hørt det rigtigt! Eksperimenter med de røde) og fed nøgenbilleder. Disse er blandt de bedst egnede læbestiftfarver til hvedisk indisk hud, som du kan prøve.

1. Den fedte røde:

Den fedte rød

Billede: Kilde

Bare rolig, de røde farve læbestifter vil også være bedst for dig og vil være velegnet til dig. Hvis du er til oliven hudfarve eller hvedeagtig hudfarve, skal du gå efter appelsinrød og mere af koralrød. Disse er bedst egnet til rød læbestift til indisk hud og til dig og vil supplere din læbefarve godt. Du behøver slet ikke bekymre dig, og de ville gøre dit job og fungere godt med din hudtone. Det være sig en undertone med hvedeagtig, hemmeligheden bag den bedste røde for dig er en farvetone af orange og koralfarvede røde. Den orange læbestift til indisk hud er som følger.

Dette er blandt de bedst egnede orangea farve mørkerød læbestift, der kan passe meget godt med medium hudfarve. Du kan ellers også gå efter murstenrøde og bærfarver, hvis du vil gå overbold med det.

2. Safe Nudes:

Læbestiftskygger til indisk hud 6

Billede: Kilde

Godt at gå efter den bedste læbestiftskygge til indisk hud og hvedeagtig hudtone er ret vanskelig. Derfor er vi her med en anden sikker mulighed for nøgenbilleder. Disse er bedst og sikreste for alle hudtoner og mest af alt for mellemstore og mørke hudtoner. Gå efter lysere nøgenbilleder (ikke mørke) og med lyse og beige nuancer. Lene læbestifter er det bedste bud på at gå sikkert med din hudfarve. Det være sig køligere undertone eller varmere, gå efter gullige nøgenbilleder og karamel nøgenbilleder.

Eller gå med en flot lys nøgenrosa mulighed, der kan passe dig bedst. Sådan kan den bedste lyserøde læbestift til indisk hud passe godt til dig.

Mørk og mørk hudfarve:

Nu kommer den hårdeste af alle. At vælge en læbestift til mørk og mørk hudfarve kan være ret udfordrende. De fleste af de mørke hudtoner frygter dog for lysere farvetoner. Derfor inkluderer de mest anbefalede nuancer Magenta (til de dristige dage, en nuance af pink) og nøgenbilleder. Læs mere om hvordan man matcher.

1. Magentas er de bedste modige:

Magentas er de bedste fed

Billede: Kilde

Hvis du vil gå efter fed look til fester, er disse magenta rødfarver og røde de bedste til mørke hudtoner. Disse læbestiftfarver til brun hud er ganske sikre at gå og alligevel får dig til at skille dig ud i en mængde. De er alle friske og alligevel meget elegante og stilfulde. Men lad os advare dig om slet ikke at gå i nærheden af ​​orange nuancer. Disse passer bare ikke til mørke hudtoner i indiske hudfarver. De kan helt falme ud, som dit ansigt vil se ud i sidste ende. Disse magentas vil desuden passe godt til mørke hudtoner og varmere undertoner. De fleste indiske mørke hudfarvekvinder er automatisk til varmere undertoner her. Her er et par eksempler på, hvordan disse bedste læbestiftfarver til mørk indisk hud kan se ud på dig. Hvis du vil gå til federe fester eller arrangementer, er disse blandt de bedst egnede til flere unge moderne kvinder.

2. Mørkere og chokolade nøgenbilleder:

Mørkere og chokolade nøgenbilleder

Billede: Kilde

Husk, du tror måske, at nudistfarver er din bedste ven, men alle er ikke helt gode for dig. Hold dig altid væk fra lettere nøgenbilleder, som kan få dit ansigt til at se asket og falmet ud. Gå efter mørke brune, nøgen nuancer med rige chokolade nuancer eller med rosenbrune farver. Jo mørkere hudfarve, jo mørkere skal din læbestiftfarve være for dig, ellers ser du måske ikke ud til, at skyggen passer til dig. Her er nogle perfekt fit læbestift nuancer til mørk indisk hud.

Yderligere tips:

Lad os se nogle tips til, hvordan du bedst vedligeholder læber for bedre nuancer på dig,

  1. Det er bare om læbestift nuancer. Jo mere fugtige dine læber er, jo bedre vil skyggen fremstå på dine læber.
  2. Brug ofte en god læbepomade til at nære og passe godt på dine læber. De revnede læber kan fjerne lysfarven fra læberne. Sørg derfor altid for, at de er godt fugtede.
  3. Hvis du er til federe læbe makeup, skal du altid bevare neutral øjen- og ansigtsmakeup og omvendt. Derfor, hvis du er til lettere nøgen læbe makeup, skal du vælge lysere øjenmakeup. Disse vil til gengæld være gode til at afbalancere det overordnede ansigts make -up godt.

Jeg håber, at denne omfattende vejledning om læbestiftfarver til indisk hud er god for dig. Disse er blandt de mest populære læbestift nuancer, der passer godt til forskellige hudtoner og undertoner. De er også helt fede, neutrale og dristige. Du kan nemt vælge de bedst foretrukne læbe nuancer i de givne muligheder for hver hudfarve. De matcher dig godt og lader dig skille dig ud fra de normale og rutinemæssige dage. Prøv disse og fortæl os, hvordan du har det med disse.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Do Purples Suit Dusky Skin Tone?

Svar: Lilla er generelt ikke en god mulighed for mørk og mørk hudfarve. De kan få huden til at se ud og se asket ud. Men hvis den nøgne brune læbestift med lilla undertoner er til stede, kan det også passe til mørk hud.

Q2. Er det i orden at påføre læbestift direkte på revnede og tørrede læber? Vil det se godt ud?

Svar: Tørrede og revnede læber ser ikke godt ud til at påføre læbestift. Anvend derfor en læbestift før du påfører læbestift på tørrede læber. Hvis du har tørret læber, skal du også eksfoliere læber meget godt for at få dem til at se godt og glat ud.

Q3. Sådan sørger du for at læbestift holder længere?

Svar: Hvis dine læber er godt eksfolierede, holder din læbestift automatisk længere. Påfør desuden vaselin og lad det ligge på læberne i en halv time eller deromkring, efter du er vågnet. Så når du er færdig med rutinen, skal du anvende læbestift. Disse trin sikrer, at læbestift ikke spilder ud og hjælper også med at fungere som en god læbestift.

Q4. Sådan eksfolieres læber for bedre, glattere hud?

Svar: Eksfoliering af læber spiller en vigtig rolle for at sikre, at læberne ikke er tørre og er ganske glatte og godt fugtede. Den måde læbestift vises på, når det påføres, afhænger af dine læbers sundhed. Eksfolier det derfor hver uge med smør og honning. Gnid godt og vask læberne. Brug desuden brunt sukker og smørblanding og gnid kraftigt på læberne hver uge. Vask det af. Disse hjælper med at fjerne skællende læber og tørrede læber og også døde hudceller, hvis nogen.

Q5. Gør Shimmer Lipstick Suit Dark og Dusky Skin Tones?

Svar: Ja, absolut gør shimmerne ikke noget for hudtonen. Mange antager ofte, at de skinnende læbe nuancer ikke passer til mørke og mørke indiske hudtoner. Det er dog en myte. Den eneste forskel mellem læbestift og hudfarve er skyggen. Hvis du vælger den rigtige læbestift nuance i henhold til din indiske hudfarve, er det ligegyldigt, selvom glansen er til stede på læberne eller ej.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80