Top 9 Bourjois læbestifter og nuancer

Mærket Bourjois blev født allerede i 1863 i Paris. Det blev brugt af eminente kunstnere i teatre og shows. Lige siden har det været et fremtrædende mærke af kosmetik med varieret udvalg af nuancer og kosmetik.

Her har vi et par mest værdsatte Bourjois læbestift nuancer fra de berømte mærker.

bourjois læbestifter

Bourjois læbestifter:

Her får du nogle af de bedste Bourjois Lipsticks og Shades til dine smukke læber.

Bourjois Sweet Kiss Shine Lipstick – Frambroise Pettilant:

Dette er en skinnende lyserød nuance, der supplerer de fleste hudfarver. Is har al den rigdom af forskellige olier, der giver skyggen en naturlig glans og bevarer også læbernes sundhed, når den påføres i lange timer.

Prisen er Rs. 925

Bourjois Sweet Kiss Shine Lipstick – Juicy Tangerine:

Denne nuance har en rød base med koral og lyserøde undertoner. Det passer godt til de fleste hudfarver, og dine læber skal helt sikkert skille sig ud med den farve, det giver. Det er ikke en glansbaseret nuance, men det naturlige glitterindhold tilføjer en skinnende finish.

Prisen er Rs. 925

Bourjois Sweet Kiss læbestift – Natural Rose Innocence:

Læbestiften har et rigt indhold af magnolia olie og sheasmør, der holder læberne fugtige og bløde. Derudover giver dette også læberne en naturlig rosenrød farve, der forbedrer formen på dine læber. Læbestiften er en ideel nuance at bære til en naturlig pink regelmæssigt.

Prisen er Rs. 925

Bourjois Rouge Edition Lipstick – Fraise Remix:

Dette er en lys nuance, der har en god rød farve, der passer godt til de fleste hudtoner. Den kan bæres hele dagen og lover at holde dine læber godt hydreret. Det forhindrer også, at læberne bliver mørke ved regelmæssig brug af læbestifter på grund af dets naturlige ingredienser.

Prisen er Rs. 955

Bourjois Rouge Edition læbestift – Peche Cozy:

Fersken og lysebrune undertoner gør denne skygge meget efterspurgt. Det giver læberne en naturlig farve og er også velegnet til at skjule mørke læber på grund af de stærke nuancer. Konsistensen er cremet og beskytter læberne hele dagen lang.

Prisen er Rs. 955

Bourjois Rouge Edition læbestift – Rose Coquette:

Skyggen er hverken i den lyserøde familie eller mod den røde familie. Det har også antydninger af det med en masse glitter, der giver en naturlig glans. Dette er dog en vanskelig nuance, da det kan få dig til at se mørk ud, når den ikke matcher.

Prisen er Rs. 955

Bourjois Rouge Edition Lipstick – Beige Trench:

Rouge Edition er den nyligt lancerede serie af læbestifter. Denne nuance har beige og grå undertoner, der giver mørk farve, men passer godt til de fleste farver kvinder bærer. Uden tvivl er skyggen meget forskellig fra de almindelige lyserøde og røde kvinder normalt vælger.

Prisen er Rs. 955

Bourjois Rouge Edition læbestift – Rose Neon:

Du kan kalde skyggen for en meget fed pink, der er dyb, lys og har en meget stærk nuance. Det går godt med de fleste påklædning ved alle lejligheder. Dette er en solid pink uden blandinger fra andre farver eller endda en antydning eller undertone af dem.

Prisen er Rs. 955

Bourjois Paris Delhi Sanghai – 81 Rose Folk:

Dette er en gammel skygge fra Bourjois, men kan lide af alle. Dette er en lyserød pink nuance og velegnet til alle lejligheder. Dette ser aldrig over toppen og går aldrig af mode. Det er også designet til at beskytte dine læber mod at blive flisede eller blive for tørre.

Prisen er Rs. 925

Bourjois læbestifter er let tilgængelige online og er sikre at bruge på grund af deres naturlige egenskaber. Der er så mange variationer og toner, at du forelsker dig i dem, når du først har brugt det.