Top 9 flydende læbestifter og nuancer

Hvis du vil have farverige puckers, skal en flydende læbestift forsegle handlen for dig. Farven er mere levende og iøjnefaldende. Det er mere uigennemsigtigt og kan forsvinde som en stærkt pigmenteret lipgloss. Her er de bedste flydende læbestifter, der flyver fra hylden, mens vi taler.

Butter London lippy flydende læbestift:

Flydende læbestifter og nuancer

Disse sheasmør -infunderede læbefarver er perfekte til en farverig pout. Den er pænt uigennemsigtig og har en vanilje duft, der gør dine læber lækre. Den har den rigtige mængde glans, der får dig til at smile lysere hver gang. Det fjer hurtigt, så for lysere nuancer sikrer du parametrene med en læbeforing.

Lush Emotional Brilliance Liquid Lipstick:

Denne smukke serie af farverige læbestifter er lysfarvet blank og fugtrig. De er lavet af helt veganske ingredienser og indeholder fugtgivende midler som jojobaolie og rosenvoks som base. Den bedste del er, at hver farve kan struktureres til dit valg af lysstyrke.

Essential Luscious Liquid Lipstick:

Selvom ELF-produkter for det meste er køb af apoteker, lover dette mærke at levere hver slik-liscious nuance af læbefarve, man kan bære. Den baserer sig på bivoks og sikrer dermed fuldt fugtige læber og et langvarigt ophold. Den lækre slikduft gør dette endnu mere uimodståeligt.

Timeglas uigennemsigtig Rouge flydende læbestift:

Disse er skål af berømtheder på tværs af røde tæpper, når det kommer til lækre flydende læbestifter. Det er en silkeblød og mat struktureret læbe farve, der lover 14 timers fejlfrit udseende. Den er også fuld af antioxidanter med frugtekstrakter af goji bær og cilifrugt. Det er formuleret uden skadelige GMO’er, triclosaner og parabener. Det er en velsignelse for smukke læber.

Stila Stay All Day flydende læbestift:

En anden variant med langtidsophold, Stila lover at levere fejlfrie læber i op til seks timers kontinuerligt slid. Den er cremet og beriget med E -vitamin og avocadoolie. Det er vægtløst på læberne og overfører ikke farve. Fås i både matte og skinnende varianter, den indeholder ikke skadelige parabener, triclosaner og sulfater.

POPBeauty Liquid Lipstick Stain:

Det er en let læbestift og fugter godt. Den smarte emballage er et stort plus, da den passer ind overalt. Dens doe -fodapplikator giver den perfekte fyldige pout. Det har forskellige lyse nuancer at vælge imellem.

Foiled Love Liquid Lipstick – Kat Von D:

Tro mod tatovørens stil Kat Von D er denne læbefarve en rig tonet nuance med en dramatisk finish. Det er et strejf af lysstyrke, der forbliver. Den er våd, når den påføres og spredes jævnt. Når den er tør, giver den en anden metallisk næsten tredimensionel kant til farven. Det har en meget god fugtbase med ingredienser så rige som hybenolie og ricinusolie. En lille smule rækker langt og leverer virkelig.

SweetPea & Fay J’Adore Les Levres flydende læbestift:

Disse rør er stærkt tonede og glider videre med cremet tekstur. Det kan gå fra mat til blank afhængigt af applikationen. Det har en blød vaniljesmag og et væld af lyse neonfarver at vælge imellem.

Revlon Colorstay flydende læbestift:

Prøv Revlon Colorstay for en regelmæssig løsning på farten. Tro mod navnet, dens gelbaserede formel sikrer, at farven forbliver tændt og ikke får læberne til at flå. Det er fyldt med fordelene ved mangosmør, sheasmør og kokosolie, som gør det til en fugtrig løsning til dine læber.

Når vi siger flydende læbestift, mener vi ikke lipgloss. Disse to er helt forskellige, selvom de markedsføres på lignende måde. En lipgloss er mere en ren læbestift, mere skinnende. En flydende læbestift på den anden side er ligesom cremet smeltet læbestift i et rør. Det giver mere definerede og ordentligt tonede læber, mens det bliver mindre glansfuldt.