Top 11 legetøj til babypiger

Det er ofte svært for vordende forældre eller nye forældre at beslutte sig om legetøj til babypiger. På samme måde er selv personer, der ønsker at forære en vordende mor ved baby shower eller andre sådanne lejligheder, forvirrede over valget af baby pige legetøj. For at løse et sådant dilemma har vi samlet en liste over de 11 nyeste legetøj til din lille baby pige.

Legetøj til babypiger

Vores valg af gaver er stærkt påvirket af samfundet og omgivelserne. Sørg for, at der ikke er skarpe kanter, små dele eller dele, der let går i stykker, og giftfrit legetøj. Børn elsker legetøj, bare sørg for, at legetøjet er alderssvarende, spændende og selvfølgelig sjovt og sikkert at lege med. Legetøj skal være uddannelsesmæssigt og forbedre kreativiteten.

1. Rangler:

Legetøj til babypiger-rangler

En rangle er et af de must-have legetøj til babypiger. At genkende lydstimulering er et af de tidligste tegn på babyudvikling. Rangler, der er specielt fremstillet til piger, omfatter dyrehvalper, almindelige farverige rangler og også forskelligt formede rangler.

2. Musikalsk blokke:

Legetøj til babypiger-musikalske klodser

Når det er svært at tie en forstyrret eller cranky baby, gør musik ofte tricket. Derfor er et sæt musikalske blokke et af de passende legetøj til en pige. Da hun sætter blokken på plads, spilles et musikalsk stykke, og den larmende baby bliver stille i et stykke tid.

3. Dukkehus:

Legetøj til baby-piger-dukkehus

De fleste piger elsker at lege med dukker og dukkehuse, det vil din mor og tanter gå med til. At klæde dukkerne op, finde på historier om deres liv og tro er et meget almindeligt scenario blandt voksende babyer. Med et antal rum, der viser de forskellige rum i et hus, giver dukkehuse en række artikler, som barnet kan nyde og holde hende produktivt optaget.

4. Aktivitetscenter:

Top 9 legetøj til babypiger- Aktivitetsgymnastik

Et aktivitetscenter eller et babygym er en bue med legetøj hængende på det. Barnet er behageligt på den bløde og farverige babymåtte og kan benytte det forskellige legetøj, der hænger fra buen. Når barnet forsøger at røre ved og nå ud til disse objekter, udvikler hun sine visuelle og motoriske færdigheder.

5. Køkkensæt:

Legetøj til baby piger-køkken sæt

Det er et af de bedste baby pige legetøj. En baby pige efterligner ofte sin mor, og når hun ser sin mor lave mad og arbejde i køkkenet, ønsker hun ofte at gøre det samme. Det er naturligvis umuligt at lade babypigen endda vove sig i køkkenet på grund af fysiske farer. Derfor er et køkkensæt det bedste af alt baby pige legetøj. Med plastbestik og køkkenudstyr arbejder babyen gerne på det og lærer samtidig effektiv rollemodellering.

6. Kæde:

Top 9 legetøj til baby-piger

Når babypigen begynder at vokse og udvikle tænder, får irritation i tandkødet hende til at putte alt i munden for at berolige det. Som sådan er forskellige former for tænder lavet til piger for at sikre en sikker løsning på tandproblemer. De fås i en række forskellige designs som i form af nøgler, eller med smukke buer og blomster også.

7. farve gåder:

Top 9 legetøj til babypiger-farvepuslespil

For en voksende baby er det vigtigt at finde det rigtige legetøj til piger. Farvede gåder spiller en vigtig rolle i kognitiv udvikling. Barnet skal bare udfylde de manglende dele i et bestemt billede ved at identificere de korrekte farver og sætte det i hullerne. Dette er et af de søde baby pige legetøj.

8. dinglende artikler:

Top 9 legetøj til babypiger-dinglende artikler

For yngre børn indeholder babypigers legetøj dinglende artikler, der kan fastgøres til barnesengen, barnevognen og perambulatoren eller endda på væggen. De findes i en række forskellige muligheder, nogle er farverige og musikalske, mens nogle laver en hvinende lyd, hver gang de bliver rørt.

9. Musikalske telefoner:

Top 9 legetøj til baby piger-musikalske telefoner

Med teknologiens fremkomst er telefoner blevet en uundgåelig del af dagligdagen. For at introducere det samme til babyerne uden den skadelige stråling, er musikalske telefoner passende legetøj til baby pige. De giver barnet mulighed for at eksperimentere med numre og lytte til melodier, som alle kan lide.

10. Makeup / skønhedssæt:

Lad din lille piges fantasi løbe vild. Med dette skønhedssæt kan din lille prinsesse tilbringe timers foregivelse, der er specielt designet til. Dette er en meget sød og innovativ måde at engagere kreativitet og motorik på for din pige.

11. Dukker:

Dukker er pigers første kærlighed. Du kan altid imponere små piger og babypiger med dukker, uanset hvor gamle de er. Babydukker er især et hit hos babypiger og Barbie dukker og prinsessedukker er meget almindelige blandt ældre piger.

Vi har hidtil diskuteret legetøj, der er velegnet til babypiger; lad os nu se på et par aktiviteter, som du kan tage på med din lille.

1. Splish Splash med din baby pige:

Små piger elsker badetid. Gør denne gang mere interessant ved at introducere nyt legetøj og svamp. Du kan også tilføje små redskaber, der kan få hende til at fylde dem med vand og hælde rundt. Dette vil hjælpe hende med at lære, hvordan hun kan fylde beholdere med væsker.

2. Farve, farve, hvilken farve kan du lide?

At introducere dit lille barn til farver er meget vigtigt. Børn elsker at se farver, da det øger den visuelle appel af verden omkring dem. Placer farverigt legetøj omkring hende, og hjælp hende med at sortere farverne efter nuancerne. Gennem denne aktivitet vil de helt sikkert lære mere om farver.

3. Bobler, bobler:

Børn elsker bobler. De følger dem rundt og prøver at pope dem. Dette spil vil helt sikkert fascinere dine små piger, der vil blive begejstrede for at se bobler flyve forbi. Hun vil helt sikkert løbe bag dem for at fange dem.

4. Lav din maraca:

Fyld en flaske med ris eller bælgfrugter, og luk flasken. Mens din baby rasler og ryster, lytter hun til en anden lyd. Dette er det første trin i at introducere din lille pige til musikens verden.

Vores valg af gaver er stærkt påvirket af samfundet og omgivelserne. Sørg for, at der ikke er skarpe kanter, små dele eller dele, der let går i stykker, og giftfrit legetøj. Børn elsker legetøj, bare sørg for, at legetøjet er alderssvarende, spændende og selvfølgelig sjovt og sikkert at lege med. Legetøj skal være uddannelsesmæssigt og forbedre kreativiteten.

Med en vifte af interessant legetøj tilgængeligt på markedet, både online og i detailbutikker, er det vigtigt for værger at vælge dem, der har en form for uddannelsesværdi, er sikre og også værd at betale. Således må valg af legetøj til babypiger være et informeret valg og ikke kun være baseret på luner og fantasier. De fleste legetøj som play-doh, dukkehuse, farveblyanter, fingermaling lader dem udøve deres kreativitet og også lære dem at lege med andre.

Sørg for at købe legetøj, der er engagerende og helt sikkert. Glad gave!