Koiran herkut: purutyypit ja niiden hyödyt

"Koira on ihmisen uskollisin ystävä"

Jokainen meistä on kuullut, että koira on ihmisen paras ystävä! Hänen uskollisuutensa, älykkyytensä, omistautumisensa ja kiintymyksensä ovat meille kaikille tuttuja ja uskomattoman rikastuttavia. Ennen kaikkea koiranomistajat saavat tämän todistettua ja voivat sanoa kyllä. Paras tapa kiittää siitä on hyvä hoito, pitkät kävelylenkit ja riittävä kiintymys. Mutta on vielä vähän tehtävissä, nimittäin antaa koiralle erityinen herkku koiran herkuilla. Me ihmiset myös haluamme napostella muutamia välipaloja. Hemmottele koiraasi siis pienellä herkulla normaalin ruoan lisäksi, harjoittelupalkintona tai erityisenä pureskelun hauskuutena. Koiran herkuilla on lukuisia etuja, ja haluaisimme luetella nämä ja muutamat pureskelut täällä.

terve koiran herkut ja pureskelut

Koiran herkut tukevat hammashoitoa

Koska koiran hampaiden säännöllinen harjaus ei yleensä ole mahdollista, pureskelu edistää hampaiden puhdistusta. On erityisesti kehitettyjä tuotteita, jotka estävät kerrostumien muodostumisen ja viivästyttävät hammaskiven muodostumista. Tällaisia ​​purutuotteita valittaessa on tärkeää varmistaa, että ne ovat oikean kokoisia. Herkkujen tulee olla riittävän suuria, jotta ne mahtuvat hyvin eläimen suuhun, eivätkä liian pieniä, jotta niitä ei niellä heti.

Työ nelijalkaiselle ystävällesi

Pureskelut eivät ole vain tavallista koiranruokaa, ne edustavat myös eräänlaista ammattia koirallesi. Lekerlisiä, kuten pureskeluluita, käytetään silloin, kun haluat pitää eläimesi iloisena leikkisällä tavalla ja kun haluat helpottaa lyhyttä erottamista tai jos haluat levätä jonkin aikaa. Herkullinen koiranruoka tyydyttää myös eläimen luonnollisen pureskelutarpeen, hieroo ikeniä ja vahvistaa pureskelulihaksia. Jälleen sinun ei pitäisi saada liian suuria tai tuoreita luita teurastajalta. Kovat vasikan- tai siankorvat, karitsan tai härän pizzle sopivat paremmin tähän tarkoitukseen.

erilaisia ​​pureskeluja koirille

koulutuspalkinto koiran herkuilla

Herkullisia palkintoja ja treenipaloja

Maukas herkku stimuloi jokaista koiraa jatkamaan koulutusta. Jotta suora yhteys olisi selvä koiralle, herkku on annettava välittömästi toimintaan. Hyvin pakatut koiranherkut ovat ihanteellisia ottaa mukaan kävelylle. Ne ovat kuitenkin erittäin kaloreita ja niitä tulee käyttää säästeliäästi. Siellä on myös joitain koirasi ei saa syödä, kuten tomaatit, rusinat ja viinirypäleet.

Löydät sopivampia ja upeampia purutarvikkeita rakkaalle nelijalkaiselle ystävällesi www.hunde-kausnacks.de. Voit myös tilata nämä nopeasti netistä. Tee nyt valinta, millä pureskeltavilla välipaloilla haluat antaa koirallesi pureskelua ja samalla varmistaa hänen hyvän suuhygieniansa. Nauti hyvistä hetkistä nelijalkaisen ystäväsi kanssa.

koiran herkut parhaalle ystävälle

pureskelua ja herkkuja koirille