10 bedste lægemidler til skæl i Indien

Der er forskellige former for skælbekæmpelsesprodukter, der er tilgængelige på det indiske marked i disse dage. For de mennesker, der ikke kan lide kemikalier, kan de prøve at bruge en eller anden form for middel, der er naturligt, eller en flaske naturligt ekstrakt, der indeholder rensemiddel, kan også være en god og meget let at bruge praktisk ting. Disse bør anvendes og bruges regelmæssigt for at få de rigtige fordele.

medicin mod skæl

Disse er heller ikke ekstremt dyre og er normalt ganske overkommelige for de fleste mennesker. Disse er ofte så billige som 150 til 240 rupees for et godt beløb, der holder i cirka en måneds brug. Hvis en person ønsker noget, der er ekstremt high end, kan det være ret dyrt. Til regelmæssig brug er der dog ganske få anerkendte mærker og også sælgere, der sælger gode produkter, som let kan bruges til at kontrollere problemet.

Medicin til skælbekæmpelse:

Nedenfor er de 10 bedste naturlige lægemidler, der kan kontrollere skæl, er som følger.

1. Biotique Bio Bhringraj Terapeutisk olie med frisk vækst:

Biotique Bio Bhringraj Terapeutisk olie med frisk vækst

Dette er et meget velkendt og populært mærke skælmedicin. Dette er deres produkt, der indeholder Bhringrajs godhed. Som vi alle ved, er dette en lille plante, der indeholder egenskaberne, som også kan forbedre trådenes sundhed. Denne olie er ganske overkommelig til omkring 150 rupees og kan let bruges regelmæssigt. For at opnå flere fordele kan dette masseres efter opvarmning over indirekte varme. Dette øger også blodcirkulationen og hjælper rødderne med at optage næringsstofferne. Hvis årsagen til problemet skyldes stress, kan dette også lindre det for at berolige hovedet.

2. Nizoral Shampoo:

Nizoral shampoo

Dette er et velkendt og bedste skælmedicinprodukt og kommer også til moderate priser. Den indeholder Ketoconazol, der tilhører anti-svamp medicin medicin. Dette kan regelmæssigt bruges i en dosis på 5 ml til 10 ml til den våde hovedbund. Påfør to gange ugentligt i 2 til 4 uger for at få et bedre resultat.

3. Body Shop Rain Forest Volume Shampoo:

Body Shop Rain Forest Volume Shampoo

Dette er et populært high -end produkt og kan bruges, hvis en person ønsker at bruge noget, der er lidt dyrt. Dette er imidlertid også ret let tilgængeligt i disse dage på grund af antallet af butikker, som dette mærke har oprettet i store indkøbscentre i disse dage.

4. Schwarzkopf Professional BC Volume Boost Shampoo:

Schwarzkopf Professional BC Volume Boost Shampoo

Dette er en anden lidt dyr, men meget effektiv shampoo med Nymphaea Alba rodekstrakt og Panthenol. Dette er også ganske overkommeligt, selvom det er lidt dyrt.

5. Nioxin Booster:

Nioxin Booster - Medicin mod skæl

Dette er et populært produkt af skæl i disse dage. Disse kan bruges sammen med deres andre sæt. Dette kan forårsage midlertidig hævelse for at få områder til at se fyldigere ud og også slippe af med svampeinfektioner.

6. Tvam Henna Shampoo:

Tvam Henna Shampoo - Medicin mod skæl

Dette er meget populært i naturlægemidler mod skæl. Dette købes ofte af de mennesker, der lider af kløe. Dette kan også berolige med de naturlige hennaekstrakter og er også moderat prissat til omkring 200 rupees.

7. Klar nærende anti-skælshampoo:

Klar nærende anti -skælshampoo - medicin mod skæl

Dette indeholder nutritium 10, som er den aktive ingrediens, og det hjælper med at berolige tørre og irriterede tilstande og gør også sektionerne mere skinnende. Dette er også moderat prissat til 240 Rupees for omkring 400 ml flasker.

8. Aveda Damage Repair Cream:

Aveda Damage Repair Cream - Medicin mod skæl

Dette er en skånsom shampoo med quinoa -protein, der hjælper med ikke blot at berolige det betændte hoved på grund af kløe og reparere beskadiget hår. Dette er et ganske dyrt, men effektivt produkt.

[Se mere: Hjemmelavede tips til fjernelse af skæl.]

9. Body Care Egg Shampoo:

Body Care Egg Shampoo - Medicin mod skæl

Dette har ekstrakter af ægprotein, hvilket er ganske nyttigt, og det er også gratis formaldehyd og allergiske parfumer. Dette er også overkommeligt og moderat prissat til omkring 150 INR.

10. L’Oreal Elvive:

L’Oreal Elvive - Medicin mod skæl

Dette er et medicinsk produkt, der hjælper en person med at slippe af med enhver kløe og også koger. Det hjælper med at fjerne eventuelle tørre flager. Dette er moderat prissat til omkring 240 INR og også ret overkommeligt.

Stop med at blive irriteret over skæl ved hjælp af allopatiske eller naturlægemidler. Hver medicin, der står i denne artikel, ville være fuld hjælp til at rydde skæl i et naturligt og medicinsk væk. Så prøv mindst én medicin for at komme væk fra skæl og være fri for kløe og irritation.