15 Unikke Love Locket Designs til mænd og kvinder: Med navne

Kærlighedskåbe har altid været et populært begavelsesvalg blandt elskere fra alle aldre. De symboliserer kærlighed og afslører de indre mest følelser uden at skulle sige et ord. Disse hæftegaver er udtryk for lidenskabelig kærlighed i par og fungerer som en ideel gave. Personlige navneskabe er det mest sker, for den indgraverede besked eller navn på kærlighedslågen bliver tidløse, uvurderlige stykker.

Love Locket Designs

Forskellige typer af kærlighedslåse til drenge og piger:

En kærligheds medaljon er et tegn på kærlighed, hengivenhed. Her diskuterer vi nogle nyeste og moderne kærlighedsløg.

1. Crystal Floating Infinity Love Locket Design:

Crystal Floating Infinity Love Locket Design

Denne seje medaljon lavet af krystal i et af det uhøjtidelige og smarte ornament, som enhver kvinde gerne vil have. Medalje formet i uendelighed og krystaller besat over medaljen får medaljen til at se visuelt fantastisk og smuk ud. Denne type medaljon er tilpasset til at blive brugt på både formelle og på hangouts og giver dig også et strejf af elegance.

2. Celtic Love Knot Lockets In Silver:

Celtic Love Knot Lockets i sølv

Som keltiske knuder symboliserer en mystisk knude eller en endeløs knude for evigt. Det repræsenterer uafbrudt livscyklus på samme måde den kærlighed, man også gerne vil knyttes for evigt og være sammen i enhver fødsel. Keltiske kærlighedsknudeposer er den perfekte gave, du kan give til din elskede. Denne keltiske medaljon er fremstillet i sølvmetal, hvor den også kan designes i guld, kobber og forskellige metaller. Denne kærlighedsmedalje til par er en perfekt måde at afsløre din kærlighed på.

3. Forever Love Lockets:

Forever Love Lockets

Denne type medaljoner er dem, hvor udtrykket “for evigt” er skrevet, og så kan du endda indgravere dit navn, eller du er dit kære navn med en lille miniature som en hjerteform, eller en blomst eller stjerner i midten, så det ser ud mere tiltalende. Den dyrebare diamant besat rundt om medaljen giver et elegant look til din halsudskæring.

4. I Love You Locket for Love:

I Love You Locket for Love

Denne smukke medaljon er lavet i 18 karat guld, og de afbildede ord er de mest magiske ord. Dette er en meget innovativ måde at udtrykke din kærlighed og følelser gennem I Love you medaljoner. Det er en perfekt gave, som du kan give til din kærlighed uden tøven.

5. Silver Moon Love Locket:

Silver Moon Love Locket

Som vi siger, symboliserer månen et nyt forhold, der kan udvikle sig til ægteskab. Så kære, der har indgået et forhold og ønsker at vokse ind i en binding, så er denne månekærlighedsmedalje den perfekte gave, du kan præsentere for din elskede. Denne medaljon er lavet af sølvmetal og ser funklende ud, når den bæres med casuals eller vestlige outfits.

6. Rose Gold Love Locket:

Rose Gold Love Locket

Blomsterrosen har været et symbol på kærlighed, rosenlåse er en perfekt kærlighedsmedalje. Som det siges, taler symboler højere end ord, så ved at bære en rose -kærligheds -medaljon kan du udtrykke dine følelser uden at sige ord. Denne medaljon er udformet i guld, hvor blomsterne kan designes i flere farver for at få medaljen til at se attraktiv ud.

7. Love Lockets med navn præget:

Love Lockets med navn præget

En af de mest foretrukne og tilpassede udsmykninger hele tiden er navnet præget på dine medaljer. Du kan præge dit elskede navn såvel som dit navn også for at gøre medaljen forbløffende og anderledes end andre medaljoner. Disse medaljoner kan designes i forskellige metaller som guld, kobber og navnet udformet kan dekoreres med diamanter for at forbedre medaljongens udseende.

8. Love Locket med foto:

Love Locket med foto

Denne type medaljoner er en perfekt gave, som du kan give den din elskede, da den bærer billedet af jer begge. Uden at kommunikere dig til at udtrykke din følelse gennem denne hjerteformede medaljon. Det er en af ​​de unikke måder at bære medaljon på, og medaljen er fastgjort med en konventionel kæde, der tilføjer endnu et højdepunkt til denne medaljon til din hals.

9. Heart Tattoo Love Lockets:

Heart Tattoo Love Lockets

Tatoveringen er blevet meget almindelig i dag og bliver også meget populær blandt unge såvel som middelaldersgrupper. I stedet for at tatovere design på dine kropsdele kan du eje en hjertetatovering med smukke emblemer tegnet inde i hjertet. Det ser meget tiltalende ud og opgiver et moderigtigt look.

10. Love Love Lockets til mænd og kvinder:

Læder Love Lockets til mænd og kvinder

Læderlåse ser fantastiske ud, da de ser ud til at være enkle, men meget trendy. Disse typer medaljoner kan bæres af både mænd og kvinder, og du kan oprette en stilerklæring foran dine kolleger og venner. Lågerne er fremstillet i sølvlegering og hooked med sort snake lædersnor, der får dig til at se fashionabel ud.

11. Alfabetlåse til kærlighed:

Alfabetlåse til kærlighed

Skabe med unikt enkelt alfabet ser fantastisk ud på din hals. Alfabetet kan være din ægtefælles første bogstav eller dine venner, elskede ens fornavn eller dit barns navn. Denne type medaljoner er et perfekt valg og kan bæres dagligt uden tøven. Dette kan være en inspiration, da det kan minde dig om visse forpligtelser, du lavede med din kærlighed.

12. Nøglehjerter med kærlighed:

Nøglehjerteposer med kærlighed

Da lås og nøglelåge er meget populære, og de oprindeligt havde til formål at beskytte værdigenstande. Disse typer medaljoner bæres af både mænd og kvinder, og det kommer normalt i forskellige former og design. Du kan vælge efter din smag og mode.

13. Zodiac Sign Love Lockets:

Zodiac Sign Love Lockets

Nogle mennesker elsker at bære deres fødselsskilte. Så kan denne form for medaljoner, der bærer dit fødselsskilt, være en perfekt. Denne medaljon bærer designet af Vægt -stjernebilledet og ser fantastisk ud, som på kanterne er diamanter besat. Det ser meget elegant ud og får dig til at fremstå unik i stjernetegnets kærlighedsmedalje.

14. Dolphin Shaped Love Lockets:

Dolphin Shaped Love Lockets

Da delfin symboliserer generøsitet, siges venskab og delfiner at styre verden på en elskværdig måde. På samme måde ønsker du endda de lignende funktioner hos dine nærmeste eller ægtefælle. Da delfiner lever i et par og forbliver sammen, ønsker vi alle det samme at altid bo sammen med vores kære. Denne medaljon i sølv ser nådig ud, og de små hjerteemblemer forstærker overseelsen af ​​medaljen.

15. Love Charm Lockets:

Elsker Charm Lockets

Som selve ordet beskriver charme, så fremstår medaljen charmerende og eksklusivt ornament. Medalje er designet og udformet smukt i et ord kaldet “kærlighed”. Metallet er snoet meget kunstnerisk og giver denne medaljon et blændende look. Disse kærlighedscharm kan tilpasses og udformes i mange former efter dit valg.

Kærlighedskåbe behøver ikke altid være for et par. Kærlighedsbøger skildrer båndet mellem to mennesker uanset deres forhold. Uanset om det er din søskende, forælder eller din bedste ven, giver kærlighedsmedalje store gaver. De fortæller personen, hvor tæt de er på dig og får dem til at græde af glæde!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80