20 smukke navneskiltdesign til mænd og kvinder

Gæt hvad den hotteste trend er i smykkesegmentet? Navneskabe! Ja! At bære en halskæde med dit navn indgraveret på medaljen er en god idé at vise din individualitet. Denne tendens startede oprindeligt i 1980’erne, hvor folk bar deres navne på halskæder som et tegn på eliteness. Efterhånden blev disse halskæder til moderigtigt tilbehør til mennesker i alle aldersgrupper og etniciteter. Selvom originale navneskabeledesign var ganske enkle med bare gravering, kommer moderne vedhæng i utallige stilarter og mønstre, der passer til et nyt gen publikum. Så hvis du er villig til at prøve denne trend, så er denne artikel lige noget for dig!

Navn Locket Designs

Hvorfor er navnelåse så populære?

Æren for at popularisere navnelåse skal gå til Carrie Bradshaw, fra den berømte HBO -serie “Sex and the City”. Efter at seerne havde set denne dame iført en personlig navneskilt, ønskede de at få et lignende design med deres navne! Sådan voksede dille efter navneskaber, ikke kun blandt kvinder, men også blandt mænd og børn.

Afhængigt af budgettet og præferencen findes halskæder i forskellige metaller som guld, sølv, legering osv. Diamanter, krystaller og sten løfter udseendet af disse vedhæng fra enkle til specielle!

Nye og smukke medaljer med navne til kæder:

Du kan få navneskabe i forskellige former og designs lige som du kan lide dem. Men spekulerer på, hvad er nogle navneskiltdesign, du kan prøve? Her er nogle guld medaljon designs med navne.

1. ‘Ayesha’ guldnavn vedhæng:

'Ayesha' guldnavn vedhæng

KØB NU

Tag et kig på denne stilfulde 18K guld vedhæng, der har dit navn i en smuk skrifttype. Navnet er åbent for tilpasning, herunder størrelse og skrifttype. Dette fine stykke er afsluttet med glatte kanter og en blank overflade, der fremhæver din hals. Brug dette med en kort og delikat guldkæde for at se fashionabel ud. Du kan også give dette specialfremstillede vedhæng til dine venner og familie for at få dem til at føle sig specielle på deres mindeværdige dage.

 • Design: Navnebror guld vedhæng
 • Metal: 18K gult guld
 • Lejlighed: Casual, hverdagstøj
 • Tip om stil: Brug almindelige guldkæder sammen med denne vedhæng for at skabe et lagdelt look.

2. Sølv navnelomme:

Sølv navnelomme

KØB NU

Tjek denne charmerende sølvhalskæde, der passer meget godt til næsten ethvert outfit. Navnet vedhænget på 92,5 sterlingsølv kan tilpasses efter dine krav. Du kan få navnet indgraveret i enhver skrifttype og størrelse efter eget valg. Denne udsøgte vedhæng leveres med en sølvhalskæde, der pryder din hals delikat og blinker en gang imellem. Hvis du ikke er fan af guld, så gå efter denne metalfarve i stedet!

 • Design: 92.5 vedhæng i sterlingsølv med kæde
 • Metal: 92,5 sølv
 • Lejlighed: Casual, hverdagstøj
 • Tip om stil: Kombiner den med en almindelig guld- eller legeringskæde for at skabe et dobbeltfarvet look.

3. Parnavn vedhæng med lomme:

Parnavn vedhæng med lomme

KØB NU

Indgraver dit navn med din partners i form af dette håndlavede vedhæng i guldnavn. Designet giver dig mulighed for at tilføje to navne og flette dem med et hjerte. Det færdige stykke symboliserer en forening af to sjæle med kærlighed! På grund af dette underliggende budskab kan vedhænget være en fantastisk gave til din kone eller mand ved særlige begivenheder som bryllupper, valentinsdag osv..

 • Design: Parets navn vedhæng
 • Metal: 18 karat guld
 • Lejlighed: Afslappede udflugter
 • Tip om stil: Gå efter en kort kæde for at fremhæve vedhænget.

4. 14K forgyldt arabisk navn vedhæng:

14k forgyldt arabisk navn vedhæng

KØB NU

Hvis du vil have dit navn indgraveret i et eksotisk sprog som arabisk, kan du prøve denne idé! Vedhænget er specialfremstillet efter længden af ​​dit navn og den størrelse, du ønsker. Du kan også vælge mellem en række forskellige arabiske skrifttyper for at få det til at se endnu mere specielt ud. Basismetallet er i sterlingsølv, og den øverste belægning er 18k guld. Kombiner det med en sart guldkæde for at gøre smykkestykket lige så unikt som du er!

 • Design: Arabisk navn halskæde 14k forgyldt sølv
 • Metal: 14K forgyldt sølv
 • Lejlighed: Valentinsdag, fødselsdag og almindeligt slid
 • Tip om stil: Du kan tilføje nogle charme for at give et eksklusivt look til kæden.

5. Platin Queen vedhæng:

Platin Queen vedhæng

KØB NU

Denne platin navn vedhæng viser en luft af autoritet ved hjælp af guld krone motiv. Det karismatiske design har glat gravering og fin kvalitetspolering, så du skiller dig ud. Ved at bære dette stykke kan du afsløre din unikke personlighed og tillid til hele verden. Farverne, skrifttyperne og størrelsen på bogstaverne er åbne for tilpasning. Vedhænget leveres med en justerbar platinkæde.

 • Design: Meghna Platinum Queen vedhæng
 • Metal: 950 Platin
 • Lejlighed: Fødselsdage, afslappet og hverdagstøj
 • Tip om stil: Du kan vælge matchende kroneøreringe, der passer til temaet.

6. Urdu dobbeltlags navn vedhæng:

Urdu dobbeltlags navn vedhæng

KØB NU

Her er en anden unik idé til at skjule parnavne til bærbare smykker. Det dobbeltrækkede halsstykke har en kort og en lang kæde med navne indgraveret på urdu. Det skinnende gule guld tilføjer et strejf af bling til din hals, mens det lagdelte look løfter den visuelle appel. Du kan bruge dette design og tilpasse vedhængene til ethvert sprog og skrifttype efter eget valg.

 • Design: Urdu tilpasset navn vedhæng
 • Metal: Legering
 • Lejlighed: Casual og kontorbeklædning
 • Tip om stil: Brug en dyb halsoverdel eller kjole for at afsløre designet.

7. Forgyldt Mangalsutra navnelomme:

Forgyldt Mangalsutra navnelomme

KØB NU

Tag et kig på dette Mangalsutra -design, der kombinerer traditioner med modernitet. Den innovative model lader dig erklære din kærlighed til din mand på en måde, som andre ikke kan fatte. Den sorte Mangalsutra -kæde har et vedhæftet navnevedhæng i en stilfuld kursiv skrifttype. Du kan også vælge at tilføje motiver som hjerter, blomster eller andre specielle symboler. Mens vedhæng og kæde er messing, kan du også bruge denne idé og få den udført i ægte guld.

 • Design: 18K forgyldt signatur Cursive dobbeltkæde Mangalsutra vedhæng
 • Metal: Messing
 • Lejlighed: Arbejde og hverdagstøj
 • Tip om stil: Par denne kæde med enkle guldknopper for at se smart ud.

8. Mor Navn Locket:

Mor Navn Locket

KØB NU

Få din mor til at føle sig speciel på hendes fødselsdag eller mors dag ved at give dette nye stilnavn vedhæng. Vedhænget i 18Kt hvidguld har et attraktivt blomsterdesign med bogstaverne “mor” indgraveret i guld. Små diamanter pryder dette vedhæng og tilføjer et strejf af gnistre. Du kan personliggøre denne medaljon med din mors navn for at gøre den endnu mere eksklusiv. Vælg en guld- eller hvidguldskæde med dette stykke, og se det uvurderlige udtryk på din mors ansigt!

 • Design: Diamant vedhæng i 18Kt hvidt guld
 • Metal: Hvidt guld
 • Lejlighed: Mors dag, fødselsdag
 • Tip om stil: Vælg et par matchende diamantbolte for et ekstra look.

9. Far Navn Locket:

Far Navn Locket

KØB NU

Hvis din far er til minimale smykker, så er her en gaveidé, som du kan overraske ham! Den personlige hundemærkes navnelås har bogstaverne “far” indgraveret på den. Kombinationen af ​​sølvlegemet med gyldne bogstaver giver værket et charmerende udtryk. Selvom dette er et generisk tilbehør, der er klar til at købe, kan du altid tilpasse det med det rigtige navn, hvis du planlægger i god tid.

 • Design: 925 sterling sølv far navn vedhæng til mænd:
 • Metal: Sølv
 • Lejlighed: Fars dag, fødselsdag
 • Tip om stil: Gå efter en flot lang sølvkæde, der matcher vedhænget.

10. ‘Lucky’ vedhæng til guldnavn:

'Heldig' guldnavn vedhæng

KØB NU

Føler du dig heldig? Vi har noget, der stemmer overens med dit nuværende humør! Tag et kig på dette fashionable navnevedhæng med ordet “Lucky”. At bære dette hele tiden vil helt sikkert tilføre din personlighed en positiv aura. 22K gulguld vedhænget er åbent for tilpasning, herunder skrifttype, bogstaver og ekstra udsmykninger. Vælg en matchende kæde efter eget valg for at fuldføre looket!

 • Design: 22 karat ‘Lucky’ guld vedhæng
 • Metal: 22K guld
 • Lejlighed: Casual, hverdagstøj
 • Tip om stil: Kombiner medaljonen med nogle sten eller lykke charms for at tilføje et særligt præg.

11. 22ct guldhjerte præget navnelomme:

22ct guld hjerte præget navn lomme

Dette guld medaljon design er lavet af 22 ct guld, og du kan vise dit navn meget kunstnerisk i midten. Medalje har form af et hjerte, hvor du også kan style dit navn i forskellige former. Da guld blænder, blænder den samme måde, som dit navn også blænder med det. Da guld aldrig går af mode, er det sikkert at eje et guld hjerteformet vedhæng til dig og se fantastisk ud. Så lad os prøve at få det til at skrive dit navn på en hjerteklap.

12. Uendeligt formet navnelomme i sølv:

Infinity -formet navnelomme i sølv

Som navnet beskriver, ønsker vi alle, at vores forhold skal vare i uendelige år. Dette smukke smykke kan tilføre noget skønhed. Lågen er lavet af sølvmetal, og du kan få dem i forskellige metaller og stilarter; denne medaljon er godt tilpasset til at blive brugt med casuals og endda på fede hangouts.

13. Personlige guldnavnslåse til par:

Personlige guldnavnslåse til par

Mange mennesker elsker, at du har et personligt præg i hver deres ejendom, selv i de ornamenter, de bærer. Hvis det er sådan du kan lide det, tilføjer dette navnelåsdesign et personligt præg. Det kan holde dig og din partners navn og se fantastisk ud. Du kan indgravere navnet i enhver form eller medaljon, du ønsker, som favner din persona og stil.

14. 14 Karat hvide guld navneskabe:

14 karat hvide guld navneskabe

Denne medaljon er udført i 14 karats hvidguld, og her kan du hænge dit navn ind imellem som en medaljon, hvilket gør det synligt for verden. Du kan hænge dem i forskellige typer af knyttede kæder for at forbedre skønheden i medaljen såvel som din udskæring. Disse typer medaljoner er perfekte til ethvert tøj, du fik dig til at flagre din egen stil og mode.

15. 18 karat guldlomme med alfabeter:

18 karat guldlomme med alfabeter

Nogle mennesker kan lide deres initialer på medaljen, eller nogle gange deres navns første bogstav. I disse typer medaljoner kan du kalligrafi alfabetet i din egen stil og måde, så det ser unikt og anderledes ud. Her er medaljen lavet af 18 karat rent guld, og ædel diamant er besat i kanten af ​​et alfabet for at få det til at se fantastisk ud. Dette guld medaljon design med navnet vil aldrig gå af mode. Den anden mest almindelige er s navnelås.

16. Diamond Locket Navn Design:

Diamond Locket Name Design

Diamantens skinn er noget, der gør dig uimodståelig og giver dig et kongeligt udseende. Denne medaljon er lavet af guld, og oven på navnet er der præget diamanter, så den ser kongelig og stilfuld ud. Medalje er perfekt at have på dagligt og lejlighedsvis, så du ser elegant og fantastisk ud. Hvad med denne personlige navneskilt?

17. Om And Ganeshji Navneskabe:

Om And Ganeshji Navneskabe

Denne type medaljon viser din åndelige holdning og tro på Gud. I denne medaljon er ordet “OM” og Lord Ganesha smukt udformet, og imellem er rudraksha -sten præget, hvilket giver denne medaljon en kraftfuld vision. Du kan også indgravere dit navn ved siden af ​​det, hvis du vil.

18. Rose Gold Navneskabe til både drenge og piger:

Rose guld navneskabe til både drenge og piger

Rose guld er et metal, der kombinerer guld og kobber og bruges meget til at lave smykker. Da det er en kombination af to legeringer, er resultatet og finishen af ​​denne juvel anderledes og har et klassisk udseende. Det er et dyrt metal og er meget populært blandt kvinder. Medalje har en blank finish, og du kan kaligrafe dit navn efter din stil.

19. S Navnelåge Med Guldkæde:

S Navnelåge med guldkæde

Dette er en personlig guldmedalje med et S -alfabet. Det prægede blomsterdesign og vedhæftede kærlighedssymbol giver medaljen et unikt udseende. Det vil være det bedste festtøj til kvinder. Det kan også bære som et tegn på kærlighed.

20. Lomme med præget slægtsnavn:

Lomme med efternavn præget