9 bedste nøglelåsdesign til kvinder og mænd

Nogle gange for at se anderledes ud, var folk usædvanlige slags medaljoner, og en af ​​dem er Key locket. Nøglelåge er trendy i designs, og unge kan lide at prøve sådan en unik stil. I denne hænges forskellige designs af nøgler i en kæde og var som en udskæring. Forskellige former for kreativitet gennemgås for at give nøglelås forskellige former.

Bedste og stilfulde nøglelåse:

Lad os finde her med viste nøglelåsdesign for at få et nyt look til din stil.

1. Nøglelås i vintage stil:

Nøglelås i vintage stil

Denne nøglelænge har et vintage design bestående af messing. I midten krøller er former givet til nøgler. På runde øverste huller udføres med et hjerte imellem. I gammel tid brugte rige mennesker denne slags nøgler til deres skab.

2. Skeleton Key Style Locket:

Skelet nøgle stil lomme

Denne medaljonnøgle har et skelet -tema. På nøgler er der tre låsesale og nøgletoppen er dekoreret med kurvede former. Denne nøglelås ser antik og dyr ud. Det ser også ud til, at det må have en vis vægt.

3. Flydende lomme nøglering mønster:

Flydende lomme nøglering mønster

Det er en nøglering med medaljon i rosa guld, som du kan bruge ved at hænge dine nøgler. Denne flydende ring har hvide små diamanter fastgjort over hele cirklen. To ringe er forbundet med en lille kæde. Denne nøglering ser smuk ud.

4. Personlig nøglering:

Personlig nøglering lomme

Denne nøglering til fotolås har en æske med hjerteform. Du kan indsætte et foto i hjertekassen. Denne nøglelås er af sølv og ser enkel ud. Denne medaljon ryger opmærksomheden væk med sin enkelhed og fremstår fantastisk.

5. Lås & Nøglestrukturlomme:

Lås & amp; Nøglestrukturlomme

Dette er en mousserende nøglelænke med smuk lyseblå diamant påsat. Denne diamant er fastgjort på låseform, og en lille nøgle hænger med den. Denne sølvmedalje spreder sin glans med denne diamant.

6. Nøglelås med hvalpepote:

Nøglelås med hvalpepote

Denne medaljonnøgle er så sjov. På nøgletoppen i hjerteform er der et design af en sød hvalpepote. På stålnøglen er der guldfarvehvalpepotedesign, der er modstridende. Denne lille hvalpepote tilføjer skønhed til medaljen.

7. Kompas nøglelænke:

Kompas nøglelænge

Det er en kompasnøglering og er videnskabeligt design. Denne cirkulære kompasnøglering har plads indeni, hvor du kan indsætte dit eller din elskedes foto. Nøgleringens ringdel er stor nok til at sætte alle nøgler sammen.

8. Nøgle til My Heart Locket:

Nøgle til My Heart Locket

Det er simpelthen suveræn nøglelænge i sølv. En stor og en lille nøgle hænger og begge i hjerteform. Et lille alfabet ‘e’ hænger også, og der hænger også stor blød perle. College going boy kan lide at prøve denne stil med medaljon til regelmæssig brug. Hele denne kombination af medaljen er attraktiv.

9. Heart Key Style Locket:

Hjerte nøgle stil lomme

Disse nøglelåge er i hjerteform. I hjerteformer er sten påsat. Der er også fastgjort en hvid diamant og en topas. Ligesom på denne måde kan du indsætte enhver anden ædelsten efter eget valg. Det er også den smarte medaljon med ædelsten. Denne ene medaljon er specielt designet til piger, der kan lide at bruge lidt lys og charme.

Denne nøglelænge er en nutidig efterspørgsel, og den leverer en cool og gyngende holdning hos unge. Disse smarte tilbehør får dig til at føle dig som en rockstjerne. Det tilføjer glamour i din charmerende personlighed og fængslende. Prøv en unik stil med denne stil med nøglelåse for at imponere din kære. Vælg det perfekte match, der passer til dit outfit, hvis du har en cykel, skal du vælge en lille tunge nøglestang for at fange dine venners opmærksomhed.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80