9 Enkle og nyeste kædelåse i guld og sølv

En kædelænge er en medaljon, der er fastgjort til en kæde, i stedet for en almindelig rem. Det har et meget trendy og anderledes look, i modsætning til de almindelige enkle stropper, der bruges i halskæder. Tidligere var kædelåger normalt lavet af guld og sølv, men i disse dage er de også lavet af metaller.

kæde-medaljoner-designs

Kædelomme design i guld og sølv:

Kædelåse er meget på mode i dag. Disse er lavet til mænd, kvinder såvel som børn. Her er nogle af de meget populære sølv- og guldkæde -design

1. Guldkæde med lomme:

Guldkæde med lomme

Denne Chantilly snørede, forgyldte medaljon er et af de smukkeste design med guldkæde. Den har en guldkæde med en stor rund medaljon, der er snøret med guldblomster. Det vil se godt ud på kvinder.

2. Enkel kæde med Locket Gold:

Enkel kæde med Locket Gold

Dette tilhører den mest grundlæggende kategori af design med guldkæder. Den har en elegant kæde med en rund medaljon, den kan bæres over alt. Det er et simpelt tilbehør, der kan bruges regelmæssigt dagligt.

3. Lettered Locket Chain:

Lettered Locket Chain

Dette er en meget almindelig type kædelænge. Kæden er knyttet til et bogstav, som man kan vælge i henhold til det første bogstav i deres eller deres elskedes navn. Det er enkelt, men ser sødt ud. Det kan også bæres af børn.

4. Kæde med Orb Locket:

Kæde med Orb Locket

Dette er et smukt og unikt design med kædelængde. Den har en sølvkæde med en metallisk kuglepen. Dette kan bæres af kvinder såvel som teenagere, og vil se godt ud over en vestlig påklædning.

5. Unik kæde med fuglelås:

Unik kæde med fuglelås

Dette er et elegant og sødt stykke. Den har en let guldkæde, hvorfra en fugl og blade hænger. Den er let og smuk og kan bæres af både børn og kvinder. Det er et smart udsagnstykke.

6. Sidelomme kæder til kvinder:

Sidelomme kæder til kvinder

Denne guldkæde har en smuk medaljon, der vil falde på siden, snarere end midten, hvilket er almindeligt. Dette vil se meget godt ud, når det er parret med en traditionel påklædning.

7. Design i sølvkæde:

Sølv kædelomme design

Denne sølvkæde med en hjertelås er et enkelt tilbehør til daglig brug. Den kan regelmæssigt bæres over enhver påklædning og af børn såvel som ældste. Lågen kan rumme et lille fotografi. Det er en dejlig gave til en du holder af.

8. Kæde med skallomme:

Kæde med skallomme

Denne skal medaljon er et af de mest udsøgte kæde medaljon design. Den har en dobbelt sølvkæde og en shell -medaljon. Den kan indeholde små genstande samt en nøgle eller et fotografi. Det er virkelig trendy og giver den person, der har det på, et cool look.

9. Urkædelomme:

Urkædelomme

Dette er et antikt design og en unik kombination af en medaljonkæde og et ur. Dette kan være en god gave til dem, der kan lide at være punktlige! Dette giver et majestætisk udseende til den person, der bærer det. Det ser godt ud på vestlig slid som en sort top.

Kædelåse er blevet meget på mode i de sidste par år. Guldkæde med medaljon har været almindelig i lang tid, men for dem, der har et lavt budget, er der flere kædelokkedesign at vælge imellem, som sidelænket kæder og metalliske kædelåse.