9 Hjerteformede smykkedesign med navne

En medaljon er som en vedhæng, der har plads til at gemme et fotografi eller et lille emne. I disse dage kan mange mennesker ses iført hjertekåbe, det være sig teenagere eller voksne. Det er blevet meget populært blandt alle på grund af dets grundlæggende implikation kærlighed. At give din elskede en hjertepynt betragtes som en virkelig mærkbar gestus.

hjerte medaljon

Så hvis du er forvirret over, hvad du skal give din elskede i anledning af dette jubilæum eller på Valentinsdag, kan en hjerteklap være den perfekte ting.

Åbn og foto hjertelåse med billeder og navne:

Her er nogle af de bedste typer hjertelåse til par og piger.

1. Hjertelomme med ur indeni:

Hjertelomme med ur indeni

Hvis du elsker ur og medaljer, er dette den perfekte kombination af de to. Det er en hjerteformet medaljon, som når den åbnes, har et urur inde i sig. Det har et antikt udseende og er en smuk gave, der skal gives til en, du holder af.

2. Gold Heart Locket Chain til piger:

Gold Heart Locket Chain til piger

For dem, der mener, at enkelhed er den ultimative raffinement, er denne guldhjerte -medaljon den bedste besiddelse. Det er skinnende guld og har ingen designs på det. Det ser elegant ud og kan bruges over alt.

3. Lås og nøgle hjertelomme:

Hængelås med lås og nøgle

Den mest passende gave til den person, der er “nøglen til dit hjerte”, denne medaljon har en nøgle, der åbner den hjerteformede lås. Det har en virkelig speciel indikation, og det vil helt sikkert få nogen til at føle sig elsket. Det kan også bære et fotografi, hvilket gør det til en hjertefotografering med hjerte.

4. Sølv hjertelomme til kvinder:

Sølv hjertelomme til kvinder

Er guld for mainstream for dig? Hvis ja, så vil denne smukke medaljon tage pusten fra dig. Denne sølv hjerte medaljon er enkel og smuk og vil se godt ud på alle, der bærer den. Det kan også bæres over enhver påklædning. Vind -vind!

5. Heart Family Locket i guld:

Heart Family Locket i guld

Denne medaljon er af en unik art, da den har plads til fotografier af hele din familie. Det kan gemme fire fotografier ad gangen. Det er en af ​​de mest tankevækkende hjertefotografier, fordi dette viser, at vores familie altid er i vores hjerte. Det er en tankevækkende gave, og alle vil helt sikkert elske den.

6. Antik hjerteformet lomme:

Antik hjerteformet lomme

Denne antikke halskæde med en hjerteklap har sin egen charme. Det er smukt, med et elegant design på ydersiden. Denne guld hjerte medaljon er bedst for dem, der elsker antikke ting.

7. Fotohjertelomme i sølv:

Photo Heart Locket i sølv

Denne enkle medaljon har plads til to fotografier. Sådan en type medaljon kan gives til din elskede med et fotografi af jer begge.

8. Glow in The Dark Heart Shaped Locket:

Glow in The Dark Heart Shaped Locket

Dette er en af ​​de smukkeste hjertelåse. Det har et indviklet design på ydersiden med et hul hjerte. Den hule del lyser i mørket og ser fortryllende ud. Både teenagere og voksne elsker det.

9. Par hjertelåse:

Par hjertelåse

Disse er to medaljer, der hver har et halvt hjerte. Det angiver, at begge mennesker tilsammen fuldender et hjerte. Dette kan være en god gave til din bedre halvdel, da det er en tankevækkende og sød gestus.

Hjertepynt bæres i disse dage af alle. Teenagepiger såvel som kvinder elsker det, når nogen giver det til dem. Forskellige typer medaljoner som sølvhjertepynt, fotohjertepynt, enkel hjerteformet medaljon og guldhjerteposer vinder efterspørgsel.