9 Moderne og stilfulde design med halskæde til lommer

Medaljehalskæden var engang yndlingsgaven til enhver kvinde. Tidligere var det den mest værdifulde gave, en mand kunne give sin ‘dame kærlighed’. Disse medaljer blev brugt til at gemme portrætter, hårlås, ringe og nogle små ting, de syntes som det mest specielle minde om deres kære. Disse medaljoner blev også undertiden overført til den næste generation.

Selv i vore dage er halskæderne den foretrukne og særlige gave, en pige kan få af sin kærlighed. Der er mange stilarter, modeller, materialer og former tilgængelige på markedet. Nogle mænd designer endda en særlig medaljon til deres ‘kærlighed til livet’.

Nyeste og bedste design med halskæde til lommer:

Lad os finde her med viste forskellige typer medaljonhalskæder til piger, hvilket vil give et fantastisk look til bæreren.

1. Souvenir ’Locket Halskæde:

Souvenir 'Locket Halskæde

Disse er gamle og traditionelle medaljer på markedet. Portrætlåse er udelukkende lavet til at gemme portrættet af en person eller et kæledyr indeni. Nogle gange gemmes et familieportræt inde i medaljen og overføres som en ‘arv’ til den næste generation.

2. Kids Special Locket Halskæde:

Special Locket halskæde til børn

Som navnet siger, er disse medaljonhalskæder foræret til de kære som en ‘lykkecharm’. Halskædet er fyldt med små krystaller, formede vedhæng, stjerner, skaller osv. Og betragtes som en heldig charme for den person, der bærer den. Disse er også kendt som ‘Floating charm lockets’. Disse er også fyldt med skrifter eller indskrift af navne, erindringer, datoer og citater.

3. Designer Locket Halskæde:

Designer Locket halskæde

Den unikke medaljon halskæde er en guld medaljon halskæde, som er unik. Disse er lavet omhyggeligt med unikke designs og udskæringer på laget. Disse bruges til at gemme små ting, endda en nøgle. Disse er designet med enhver form og er en ‘unik’ gave til de kære. Disse giver også antikt udseende.

4. Giftmønster Locket Halskæde:

Giftmønster med halskæde:

Tidligere havde loyale krigere en halskæde med sølv med sig fyldt med gift. Selv nu er disse medaljoner elsket af mennesker, men er for det meste fyldt med ‘farvede’ væsker for at give et realistisk udseende. Disse bruges nu også til at gemme specielle beskeder i en rulle til de særlige.

5. Vintage Style ‘Locket Necklace:

Vintage stil halskæde

Halskædesignene i vintage -stil er for det meste hjertekæde. Disse fås som en ‘lås og nøgle’ ​​til parret, hvor kvinden holder hjertet og manden holder nøglen til hendes hjerte. Disse medaljer bruges også til at gemme et portræt eller en hukommelse.

6. Casual Locket Halskæde:

Casual Locket Halskæde

Selvforsvarets medaljon er den populære halskæde, da de ligner en normal halskæde i hvidguld, men de bruges faktisk til at opbevare skarpe genstandsvåben. Disse bruges mest af teenagere til selvforsvar og stil.

7. Særlig Valentine Locket Halskæde:

Særlig Valentine Locket Halskæde

Som navnet siger, er disse guldhjerte med halskæde eller halskæde i sølv, der udelukkende er lavet til Valentinsformål. Disse hjerter er udskåret med specielle designs og bruges til at gemme særlige beskeder inklusive ringe.

8. Piger Special Locket Halskæde:

Piger Special Locket Halskæde

Disse ligner charmehalskæde, men det er eksklusive engeldesigner. Disse er udskåret med kontra fra bibelen, skytsengelskulptur eller særlig kontra. Disse er udelukkende lavet til børn og ældre mennesker.

9. Personlig Locket Halskæde:

Personlig halskæde

De personlige halskæder er lavet til at gemme en personlig hukommelse. Disse er for det meste medaljon i sterlingsølv og er graveret med en personlig besked. Disse bruges til mange lejligheder. For det meste graver par deres navne og særlige dato inde i medaljen.

Medaljehalskæderne er ikke bare en prydmodel. De er fyldt med minder, og de er souvenirs fra en familie.