9 Stilfulde platinlåse til kvinder og mænd

Platin medaljon er meget værdsat og status definerende medaljon. Selvom de er sølv eller guld, er de altid i hvid farve. Det øger din respekt, når folk ser platinlåse i din hals. Du kan også kræve dit eget design af medaljon, da ethvert design kan oprettes med medaljoner.

Nyeste og moderne platinlåse:

Lad os finde her med de nævnte top 9 platinlåse med billeder, som helt sikkert vil give et stilfuldt look.

1. Platinum Love Express Locket:

Platinum Love Express -lomme

Dette er en platinhjertepynt specielt til par. Ordet ‘kærlighed’ har skrevet over det. At give denne medaljon øger kærligheden mellem dig og din partner. Det ser ud til, at du også kan lægge parfoto inde, som vil være så romantisk. Godt valg til din kære.

2. Platin perle foldet lomme:

Platin perle foldet lomme

Det er en fantastisk platinhalskæde med perle foldet imellem. Designet er simpelthen fantastisk, og det tilføjer elegance til din halsudskæring. Den hvide perle ser så blød og dragende ud. Perlen midt i sølv ser attraktiv ud. Det ser godt ud på piger eller din kvinde også.

3. Platin påfuglelomme:

Platin påfuglelomme

Dette er så behagelig hvidguldbelagt medaljon med et dansende påfugledesign. I påfugl er der en lyseblå farve påsat diamant. Hvide diamanter er også fastgjort på påfuglefjer. Denne påfugl med strålende diamanter ser karismatisk ud. Dette er også et symbol på stykke; hvis du planlægger at give en gave til din elskede, skal du prøve denne stil med platinlåse.

4. Platinum Angel Locket:

Platinum Angel Locket

Det er sort og hvid almindelig sølv medaljon af en engels vinger. Halvdelen af ​​vingelågets design er der med få sten fastgjort. Dette er et designer stykke medaljon design. En kurve givet til vingens form er bare fantastisk. Disse platinlåse er specielt designet til drenge eller mænd.

5. Platin Oval Stone Locket:

Platin oval stenlomme

Det er en oval form medaljonguld med plads til at holde snaps. I en medaljon er der ovalt glas dækket med en række hvide diamanter. På en anden oval medaljon er der indgraveret et dejligt design. Alle er bare forbløffende. Det ser enkelt ud, men kan fange din kære opmærksomhed.

6. Platin Apple Diamond Locket:

Platin æble diamantlomme

Dette er et unikt design platin medaljon. En æblefrugtformet medaljon er her med en lille rund diamant på den ene side af æblet. Dette design er ekstremt nyt på markedet og sjældent. Denne medaljon vil tiltrække masser af kommentarer og visninger. Du kan give denne type platinlåse til din kære på din første bryllupsdag.

7. Platin Baby Flower Locket:

Platinum baby blomsterlomme

Denne almindelige sølv medaljon er oval i form med sin enkelhedskvalitet. På denne ovale medaljon er en fantastisk babyblomst udformet. Sølvblomst over sølvmedalje er sjovt. Hvis du bærer denne medaljon med en smuk kæde, får du et fængslende billede.

8. Platinum Musical Note Locket:

Platinum Musical Note Locket

Det er musikalsk tema baseret platin medaljon, der beskriver en musiknote af vestlig musik. Et medaljesymbol gives til denne medaljon, som musikere vil meget lide. Dette kan være en særlig skabelseslås, der er lavet på forespørgsel.

9. Platinum Bal Hanuman Locket:

Platinum Bal Hanuman Locket

Det er en åndelig platin medaljon med et Bal Hanuman væsen. Ungt Hanuman -design står i denne medaljon med så meget uskyld. Ligesom dette er andre Guds billedlåse også tilgængelige på markedet, og folk har det også på. Dette er bedst egnet til dem, der også er religiøse og adfærdsmæssige.

Når jeg ser disse usædvanlige designs, vil jeg snart købe det. Brug den charmerende platinlænke og sæt dit overlegne image blandt din gruppe. Disse er storslåede og pragtfulde platinlåse, der giver dig et uforligneligt billede.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80