Top 9 Religiøse Cross Locket Designs

Låger har været populære siden oldtiden. Iført en medaljon, en vedhæng eller en amulet har været den bedste måde at holde minderne i live i flere år. Uanset hvilket materiale de er lavet af, har de givet en ny genre for smykker, der hedder kremationssmykker.

Bedste og stilfulde Cross Locket Designs:

Her er nogle renoverede designs af krydset medaljon til at dekorere din halsudskæring med et funky look.

1. Enkel rustfri sølv krydslomme:

Enkel krydslomme i rustfrit sølv

Et ganske forenklet design med krydsede medaljer er lavet i rustfrit stål. Vedhænget er lavet med tre lag i stigende højde med en kædeflettet designhalskæde. Vedhænget bæres bredt til almindelige formål.

2. Photo Memory Cross Locket:

Photo Memory Cross Locket

En fotolomme med korset er den bedste måde at håndtere minderne om kære som mor, far eller kone. Uanset om den bæres i sølv eller guld, giver medalonen dig mulighed for at gemme to billeder i den.

3. Jesus Charm Cross Locket:

Jesus Charm Cross Locket

Jesus cross locket får et nyt look med attraktive skrifttyper. Charm i rustfrit stål er mest elsket af mænd over casuals for et fantastisk look i fester. Dem med S som begyndelsesbogstav kan også bruge dette vedhæng.

4. Magic Heart Cross Locket:

Magic Heart Cross Locket

For elskerne kommer billederne med krydset medaljon med et nyt mønster. Den hjerteformede medaljon i sølv får en netskæring med et kors præget på den. Charmen eller medaljen giver dig også mulighed for at gemme din elskers billede inde i den med et hjerteklip.

5. Citrin Cross Locket:

Citrin Cross Locket

Her er et fortryllende design af medaljonskrydsdesign i diamanter. Den ovale form Citrinsten er givet i et guldgrænset krydsdesign dekoreret med bittesmå diamanter. Kanten af ​​den ovale medaljon er også givet lignende hvide diamanter design.

6. Graveret krydslomme:

Graveret krydslomme

Leder du efter en personlig kristen krydset medaljon! Korset af rustfrit stål bærer det indgraverede navn på de kære eller brugerne for et personligt præg på vedhænget. Navnene kan også gives sort blæk for at gøre det mere fængende.

7. Antik krydslomme:

Antik krydslomme

En kombination af en guldkorslås med små hvide perler er bestemt et amorøst design at gå med. Korset i medaljen får et skinnende design med fire perler i midterleddene og en perle i midten af ​​korset.

8. Treasure Box Cross Locket:

Treasure Box Cross Locket

En skattekasse med krydsdesignet medaljesamling er lavet med imiteret metal. Sølvkassen får kurvede designs, der danner et krydsdesign på alle de fire sider. Boksen er i stand til at gemme små minder og fås i forskellige former.

9. Relic Cross Locket:

Relic Cross Locket

En medaljon med et kryds, der giver et design af både antikke designs og forgyldning, er lavet med relikviedekorationer. Medalje har blomster- eller Heena -designs med fromme initialer. For at tilføje til sin skønhed kan du også farve ansigtsstruktur af din elskede portrætteret i den.

Cross locket er i det væsentlige et smukt religiøst påklædningstilbehør til kristne i hele deres liv. Den fås i en række designs, der er gunstige for forskellige mennesker og påklædninger. Med medaljonerne kan du vise en modestandard med et religiøst præg på din smykkekollektion. Med forskellige metaller som guld og sølv giver det dig forskellige positive stemninger til en sund og sikker morgen med kærlighed og velsignelser fra de ældste eller kære. Man kan vælge mellem en række krydsspiralbilleder tilgængelige på internettet i overensstemmelse med deres valg, der kan ændre deres livsstil og lidenskab.