25 fascinerende og nyeste Maang Tikka -designs

Ægteskab er en ny begyndelse for både bruden og gommen. En naturlig glød vises automatisk på brudens ansigt med selve tanken om den enorme kærlighed, der kommer til at komme i hendes nye liv. Den indiske brud især og andre brude klæder sig også meget smukt. Brudens påklædning slutter ikke med tungt tøj og makeup, men smykker spiller en vigtig rolle. Maang tikka det fremmeste ornament er et af de integrerede smykker, der bæres af alle brude. Og i dag bruges den også almindeligt ved andre lejligheder. En enkel eller udformet kæde med en smuk broche i den ene ende og et hårnål i den anden ende er det enkleste design af en maang tikka.

alle typer-af-seneste-maang-tikkas

Maang tikka bæres på hovedet og for det meste moderigtigt slidt over hele hovedet. broche falder på midten af ​​panden. Midten af ​​panden anses for at være stedet for ‘ajna’ et af chakrapunkterne i menneskekroppen. Chakraet på panden betyder bevarelse. Dette punkt på panden har en betydelig effekt på det menneskelige sind. Kvinder bærer tikka eller anvender sindoor på midten af ​​panden og giver traditionen betydning.

Forskellige typer Maang Tikka -designs:

Vælg det bedste valg, da du har en række forskellige maang tikkas-

1. Simple Diamond Maang Tikka Design:

Simple Diamond Maang Tikka Design

Maang tikka i sig selv er fantastiske smykker. Og når det placeres på panden, forbedrer det brudens skønhed. Et enkelt, men fremragende design, der bæres ved enhver lille lejlighed med tikka, er en simpel gylden kæde med et vedhæng i panden, der ser fantastisk ædru ud på ethvert outfit. Her har center tikka en rubin diamant i bladform skåret og omgivet af små hvide diamanter.

2. Traditionel Rajasthani Maang Tikka:

Traditionel Rajasthani Maang Tikka

Rajasthani maang tikka i en enkel form har en udformet eller endda almindelig kæde, der er kroget med hår på den ene side, og den anden ende, der er på panden, er fastgjort til en rund og udformet vedhæng, der er kendt som borlo/ borla. Borla navngivet er afledt af frugtjujuben, formen ligner frugten. Skønheden i tikka -kvasten får simpelthen bruden til at se elegant og lamorøs ud.

3. Kundan Bridal Maang Tikka:

Kundan Bridal Maang Tikka

Kundan -kunst er velkendt inden for indiske smykker. Kundan work er en ny form for smykkefremstilling, hvor i diamanter og perler er præget på metaloverfladen af ​​ornamentet, så det ser smukt ud. Maang tikka ser fantastisk ud, når der er et strejf af kundan -arbejde. Kundan work tikka matcher bedst med den indiske sarees påklædning og påklædning.

4. Sydindiske brude Maang Tikkas i guld:

Sydindiske brude Maang Tikkas i guld

Det sydindiske maang tikka -design kombineres med to cirkulære brocher på begge sider af frisuren. Den vigtigste tikka har tre tråde smukt udformet. En fastgjort til bagsiden i håret og de to andre er forlænget mod begge ører. De cirkulære brocher er symboliseret som måne og den anden som sol. Det bæres som solens og månens velsignelser på brudeparret.

5. Punjabi Maang Tikka -designs:

Punjabi Maang Tikka designs

Punjabi -stil maang tikkas er også meget smukke. Tikkas er for det meste formet i store runde former, der dækker næsten halvdelen af ​​panden. Normalt brugte de tidligere det egentlige tikka -design, men udviklingen af ​​nye designs bragte de et nyt design, der passede bedst med salvar kameez og choli i Punjabi -bryllupper. Tikkaens udseende efterlader dig ikke plads til bindi på panden. Men det eneste stykke tikka alene tjener alle behov for hovedpynt.

6. Heavy Bridal Gold Maang Tikka Designs:

Heavy Bridal Gold Maang Tikka Designs

Brude ser smukke ud, når de er smukt klædt på med traditionelle ornamenter. Maang tikka er et must med en brud. En maang tikka med tykke udformede tråde med diamanter eller polka -design eller fuld guldarbejde er en populær favorit blandt alle. Rubin -diamanterne i tikka -designs passer godt til brudens røde bryllupssaree. Selvom brude i forskellige stater og lande har deres eget hoveddekorationspynt. Der er en stor forskel i udseende og design og endda fremstilling af hovedsmykker i alle stater og lande.

7. Maang Tikka med sidestrenge:

Maang Tikka med sidestrenge

En sidestreng maang tikkas er en ny stil at bære tikkaen på. Sidestrengen maang tikka har en smuk udformet broche i midten af ​​panden og flere tråde er bundet bag hver side, hvis øret. Det giver virkelig et elegant look. Pakistanske brud og endda arabiske damer har en jhumar slags ornament, som de bærer på den side af hovedet, der hænger på panden og øret.

8. Single Strand Maang Tikkas Gold Design:

Single Strand Maang Tikkas Gold Design

En enkelt streng tikka er den anden enkleste tikka af designene. Tikkaen er designet med en broche hængende i forhånden, og de to enkelte tråde er på vej mod begge øresider. Trådene er dekoreret på mange kunstmåder. Her kan du se tikka make med polka design lavet med kundan arbejde. En enkelt streng tikka vælges også meget ofte i guldlegering. Udseendet af guld tikka er også meget værdifuldt. Designet af tikka lavet i guld er meget lille og minut i udseende.

9. Dauni Double Strand Maang Tikka for piger:

Dauni Double Strand Maang Tikka til piger

Dauni strand maang tikka har to tråde overskredet mod begge øreender. Måden at bære på betyder meget. Du kan let løsne og hænge tråden og kroge den bag øret og de to andre tråde, der er fastgjort til det øverste hoved i frisuren. Det giver også et smukt udseende til frisuren.

10. Maang Tikka -designene med flere kæder:

Multi Chains Maang Tikka -designs

En multi -lænket tikka kommer i forskellige designs. Vi kan se i både enkeltkædet design og også i udformet med diamanter og perler. Trådene er fastgjort fra pandelinjen til det øverste hoved på frisuren. Hele frisuren er smukt dekoreret med tikka -trådene.

11. Skjulte Maang Tikkas i guld:

Skjult Maang Tikkas i guld

En skjult maang tikka betyder, at der ikke er en kæde, der er fastgjort til frisureens midterdel, eller hvis der er en kæde, er den skjult under frisuren. Brochuren ses kun på midten af ​​panden. Denne måde at fastsætte tikka på ser yndig og unik.

12. Maharashtrian Maang Tikka:

Maharashtrian Maang Tikka

Maharashtrian -bruden bærer en tikka ledsaget af et traditionelt smykkestykke, der traditionelt er kendt som mundavalya. Det samme bæres af Gujarati darbar -brude, hvor de kalder det moriyo. Marathi brude tikka er for det meste designet med perler, da de har et betydeligt udseende og betydning med smykkedesignet og dets farver.

13. Traditionel Maang Tikka med Hijab til muslimske brude:

Traditionel Maang Tikka med Hijab til muslimske brude

En tikka vist fra hijab ser betagende ud. Skønheden i arabiske damer i traditionelt look er fantastisk. De arabiske brude bærer maang tikka på panden og dækker hovedet med hijab. Tikka er for det meste valgt til at være enorm og dækker næsten hele panden. Arabisk tikka er for det meste lavet i rent guld, pyntet med ægte ædelsten.

14. Floral Designer Maang Tikka:

Floral Designer Maang Tikka

Her er en smuk og smuk tikka, der for det meste bæres til skønhedskonkurrencerne. Tikkaen er lavet med blomsterrige hvide perler fastgjort på en måde, der laver et blomstret design. Modellen forstærker hendes elskværdige look med en blomstret tikka på hovedets dekoration. Ægteskaber på kystområdet er også glade for at dekorere bruden med blomster smykker. Dette design af hovedsmykker vil være det bedste for bruden.

15. Pearl Maang Tikkas:

Pearl Maang Tikkas

På nætterne med sharad poonam den indiske fuldmånenat, når de fleste damer faster for deres ægtemænd. De bærer et outfit i ren hvid farve. En perlehvid perle -tikka med flere tråde og et hvidt broche -motiv i bladform eller ellers ser fantastisk ud på bruden. Perler betragtes som et symbol på renhed. Perlens hvidhed anses for at være ren og dyrebar.

16. Hovedbånd Maang Tikka -designs til rundt ansigt:

Hovedbånd Maang Tikka -designs til rundt ansigt

Et hovedbånd er en form for hoveddekoration, der ligner en tikka. Forskellen i et hovedbånd er, at det er et dekoreret smykke fremstillet i myremateriale eller metal, og det er fuldt bundet på hovedet. Både for og bag. Piger bærer hovedbåndet for at give et ekstraordinært look. Det bruges mest til modevandringer eller fester.

17. Tiara Maang Tikka:

Tiara Maang Tikka

En tiara tikka er også et af de smykker, der bæres på ethvert outfit til at dekorere hovedet og frisuren. Det unikke design gnister og dækker næsten panden og halvdelen af ​​hårstilen. Taira tikkas er fremstillet i andre metaller end guld. Du vil for det meste se i kobber bronze eller beaded materiale.

18. Rabari Maang Tikka i sølv:

Rabari Maang Tikka i sølv

Rabari er et rajasthani -stammefællesskab. Folkets ornamenter er meget temmelig tunge og i rent tungt sølv. Her er et enkelt design af maang tikka, der bæres af rabari -damer i almindelige dage. En kæde i sølv. Der er hængende nips mellem kæden og et borla -design på panden. Der er to sidehængende jhumar på siderne af panden. Det er en meget gammel tradition og gammel ornament i rabarier.

19. Kashmiri sølv og guld Maang Tikka Design:

Kashmiri sølv og guld Maang Tikka Design

En traditionel kashmir-pige vil blive set i et smukt hovedpynt, almindeligvis kendt som kanadør. Ata-hor og Deji-hor. De almindeligt kashmiri brude slid. Hovedsliddet er undertiden lavet af sølv og guld og besat med ædle perler. hovedslid er halvcirkelformet og bæres på panden, der dækker næsten halvdelen af ​​det.

20. Bulgarsk Head Tikka Design:

Bulgarsk hoved Tikka Design

Bulgarske kvinder er meget glade for ornamenter. Hovedsmykkerne er også meget kunstneriske i Bulgarien. Almindeligvis er hovedpyntene mønter formet og fremstillet i sølvlegering. Det bulgarske traditionelle slid ser meget naturligt og flot ud.

21. Pige i Oman iført traditionel Tikka:

Pige i Oman iført traditionel Tikka

De omanske piger har en smuk påklædning i sig selv. Den traditionelle maang tikka, der bæres af omanske piger, er specielt designet. Tikkaen er slidt lidt oven på hovedet. Tikkaen er lavet i tre eller fire cirkulære designs. Og midten af ​​tikkaen har et andet vedhæftet motiv i bladform. Hele smykkestykket er lavet af sølvlegering og udformet med symbolsk design og gemmet med ædelstene.

22. Sølv arabisk Maang Tikka:

Sølv arabisk Maang Tikka

Et arabisk hovedslid er også en smuk slags tikka, der dækker næsten hovedet og panden på damen. Hovedslidets fantastiske udseende er fascinerende. Hovedsliddet er lavet med kæder, der hænger vedhængsmønter. Andre lange kæder hjælper med at dække øredelene og baghovedet. Smykkerne er helt fremstillet med sølv- eller guldlegeringer. Nogle gange bruges andre metaller som kobber og bronze også til slidning af hovedet.

23. Kutch Silver Maang Tikka:

Kutch sølv Maang Tikka

De kutch smykker har gjort et andet sted inden for smykkefremstilling. Påklædningen og tilliden til kutchi -kvinder kan ses selv fra deres smykker. Bortset fra næseringen er tikkaen også et stort aktiv, kutchi -kvinderne bærer. Disse typer maang tikka er lavet med tung sølvlegering, der næsten vejer et halvt kg. Designet er lavet med tykke udskårne kæder og faldende mønstre. At bære tunge vægtepynt i dagligdagen er ikke et stykke kage. Men kutchi tikkas udseende er virkelig fantastisk.

24. Tibetansk hoved Tikka -tilbehør:

Tibetansk hoved Tikka tilbehør

En tibetansk pige bærer omkring 10 til 15 kg med smykker. Hovedpynten på tibetanske hovedsmykker er lavet af turkis koral og rav. Det traditionelle udseende af hovedslid dækker næsten hele hovedet på damen, der ser meget kunstnerisk ud.

25. Unikt Beaded Black Hair Tikka:

Unik Beaded Black Hair Tikka

Et meget trendy hovedbeklædning, der også ligner tikka, bæres af damer på særlige fester og ceremonier. Her en smuk hoved -tikka lavet med sorte perler snoet med metaltråd. Udseendet er meget etnisk og fedt. Piger kan bære sådan tikka på lange nederdele med en poset t-shirt. Løse bukser og kurta matcher også bedst med sådanne smykker.

Der er mange indviklede og tankevækkende designs i maang tikka og hovedsmykker. Brude valgte deres valg af maang tikkas i henhold til deres påklædning og holdning. Brud med fed natur elsker at bære stort statement. De ville elske at bære et stort design af maang tikkas, der også kan dække hele frisuren. Effekten af ​​sådan en tikka er elegant. Mens mange piger med en genert natur helt sikkert vil elske at bære et simpelt, men iøjnefaldende design af tikka på panden, der fascinerer brudens skønhed.