9 A legújabb tervező, Maang Tikka Designs with Images

Az ékszer fontos része az indiai esküvőnek. Az öltözködés hiányos lesz nehéz ruhák és ékszerek nélkül. A Maang tikka teljessé teszi a Shringaart. A házasságon kívül a maang tikka más alkalmakkor is viselhető. A maang tikkában számtalan kivitel létezik, az egyszerűtől a nehézig. A maang tikka szája a nők homlokára esik, ami befolyásolja az emberi elmét. A természetes ragyogás azonnal megjelenik a nők arcán, amikor maang tikkát visel. A maang tikka legújabb tervei széles körben elérhetők a piacon, gyönyörű mintákkal.

Maang Tikka stílusos és gyönyörű formatervezései tervezővel:

Lássuk a trendi divattervező maang tikka Ladies -t.

1. Pearl Maang Tikka tervező:

Tervező Pearl Maang Tikka

Ez a maang tikka fehér kő és gyöngy kombinációjával. Kerek gyűrűben hajlánc található, kis gyöngyökkel domborítva. A nyílás félhold alakú, fehér kövekkel díszített, körte és négyzet alakú. A nyílás alatt egy nagy, kerek gyöngy lóg.

2. Maang Tikka színes gyöngyökkel:

Maang Tikka színes gyöngyökkel

Ez a maang tikka színes gyöngyökkel készült. A hajlánc két húrt tartalmaz, fehér, piros és zöld gyöngyökkel. Van egy kerek alakú medál, fehér kővel szegezve. Piros és zöld gyöngyök lógnak, mint Ghungroo. A végén egy nagy vörös kő lóg.

3. Arany tervező, Maang Tikka:

Arany MaangTikka tervező

Ez az egyik legjobb arany tervező maang tikka. Van egy kerek link hajszál, amely finom textúrájú medállal van összekötve. Közöttük egy körte alakú aranykő található, spirál formájú aranypénzekkel borítva. Kevés aranygyöngy lóg egy körte alakú aranykővel.

4. Antik tervező, Maang Tikka:

Antik MaangTikka tervező

Ez az értékes maang tikka antik és hagyományos mintával rendelkezik. Egy rózsaszín golyó van, mindkét oldalán aranygolyókkal borítva. Ez a lánc egy apró virágos rózsaszín kővel és egy kör alakú rózsaszín kővel van rögzítve. Ezzel a nyílással néhány fehér golyó lóg.

5. Rajwada stílustervező, Maang Tikka:

Rajwada stílustervező MaangTikka

Ez az ősi Rajwadi stílusú maang tikka fehér golyós lánccal. A medál egy nagy golyó, amelyet fehér golyók sora borít. Középen fehér gyémánt dombornyomott, másik sorban kevés piros és zöld golyó található. Ezeket a golyókat spirális kialakítású arany bot borítja.

6. Royal Bridal Maang Tikka:

Királyi menyasszony Maang Tikka6

Csodálatos menyasszonyi tervező, maang tikka aranyban, három rétegben. Két réteg fehér kő van, középen gyöngykő vonallal. A nyílás kialakításában fehér gyémánt dombornyomott, három gyöngy lóg. A fehér kő utolsó rétege fehér gyöngyökkel lóg, mint a latkánok.

7. Tervező One Side Maang Tikka:

Tervező One Side MaangTikka

Ez egy tervező, az egyik oldalon maang tikka, nehéz és súlyos medállal. Két oldalsó madzag van fehér gyöngyökkel, az egyik pedig arany golyóval. Van egy szépen texturált kivitel arany medálban, egy piros kővel a közepén. A medál három gyöngykővel van összekötve.

8. Maang Tikka gyémánttűs tervező:

MaangTikka gyémánttetős tervező

Ez csak a gyönyörű tervező, maang tikka, gyémántokkal és rózsaszín kővel. A gyémántok fényesen ragyognak. Mindegyik gyémántos munkadarabon belül egy körte alakú rózsaszín kő van rögzítve. Ez a maang tikka szikrázni fog a sötét éjszakában.

9. Maang Tikka nehéz medál tervező:

Nehéz függőtervező MaangTikka

Van egy nehéz medál szegecselt maang tikka, gyöngyökkel és gyémántokkal. A kerek medálnak számos kerek vonala van, fehér gyémánttal szegélyezve. A medál alatt néhány gyöngy lóg. Van egy hajszálvonal fehér gyöngyből, és ragyogása kiegészíti a gyémánt fényét.

A hírességek többnyire tervező maang tikkat használnak. Ezután trenddé válik a designer tikka viselése. Olyan buja tervekkel rendelkeznek, és egyedisége megmutatkozik a munkájában. A maang tikka tervezése szakértő művész munkája. Fontos, hogy ritka kialakítású legyen, hogy trenddiktátor legyen. Ez a maang tikka etnikai ruháddal karizmatikus megjelenést kölcsönöz.