9 A Maang Tikka legújabb tervei lánccal

A Maang Tikka az esküvői ékszerek szerves része. Nagy jelentősége és jelentősége van. Ez egy olyan kiegészítő, amely eleganciát kölcsönöz a menyasszonyi megjelenésnek. Jelenleg a menyasszonyoknak hatalmas választéka van a maang tikkából, amelyet viselhet a nagy napján. Ez egy gyönyörű dísz, amely stílusban és formatervezésben fejlődik. Maang Tikka két lélek egyesülését jelenti a házasság révén. A maang tikka medálja egy pontra esik, ahol úgy vélik, hogy az „ajna csakra” van elhelyezve, amely a menyasszony és a vőlegény szent egyesülésének szimbóluma.

Hagyományos és gyönyörű Maang Tikka lánc mintákkal a Női Trendben:

Nézzük meg a maang tikka top 9 mintáját lánccal.

1. Chand Maang Tikka:

Chand Maang Tikka

Ez lenyűgöző chand stílusú maang tikka lánccal. A medál kerek hold alakú, és egy piros könnycsepp alakú kő lóg. A tikka láncon három virágminta található. Sok kerek gyémánt van rögzítve a tikkán.

2. Borla Maang Tikka:

Borla Maang Tikka

Ez a csodálatos maang tikka lánc borla stílusú medállal. Van egy kerek, színes kövekkel díszített labda. Között van egy nagy fehér kő. Aztán van egy sor kerek színes és fehér kövek. A kis fehér gyöngysorozat a labda közepén található.

3. Stone Maang Tikka:

Kő Maang Tikka

Ez a tikka fejlánc körte alakú fehér gyémánttal ragyog a fején. Ezt a körte alakú gyémántot arany borítja. Van egy kerek lánc, apró gyöngyökkel. A lánc nagyon vékony. Ez a gyémánt csillogó és minden szem észreveszi.

4. Egy húros Maang Tikka:

Egy húros Maang Tikka

Ez a maang tikka lánccal kőből készült, egyetlen húros. Mindkét oldalon két különálló karakterlánc is található. Ebben a húrban fehér hamis kő van domborítva. A medál nagy, és három nagy zöld és rózsaszín színű könnycsepp függ.

5. Dupla húros Maang Tikka:

Dupla húros Maang Tikka

Ez nagyon szép tikka lánc dupla húros. A középső láncon két virágos kőből készült kivitel található. Mindkét oldalon két kövek húzódnak, mint a rétegek. Van egy kerek medál nagy ovális alakú fehér kővel. Ezt a nagy követ apró kövek sora borítja.

6. Több húros Maang Tikka:

Többszörös húrok Maang Tikka

Ez a menyasszonyi maang tikka lánc gyönyörűen néz ki, és teljes megjelenést kölcsönöz. Mindkét oldalon négy réteg húrok találhatók. Kő dombornyomott virágmintás van közöttük. A medál a szem közepéig esik. Között zöld színű kő. Az egész tikka kivételesen néz ki.

7. Arany Maang Tikka:

Arany Maang Tikka

Ez a tikka fejlánc arany színű, kerek medállal. Nagyon szép dizájn készült arany medálon. Zöld és rózsaszín színű kő és két gyönyörű gyöngy lóg. Az egyik medál nagy, kerek, a másik kicsi, ovális. Egy kerek lánc kis virágmintával rendelkezik.

8. Maang Tikka lánc nélkül:

Maang Tikka lánc nélkül

Ez a modern maang tikka lánc nélkül. Ebben csak függő van a homlokon. A medál könnycsepp -kialakítású, három húros lóg. A medálon fehér, kis méretű gyémántok vannak csillogva. A tikka divatos és kellemes megjelenésű.

9. Kidolgozott Maang Tikka:

Bonyolult Maang Tikka

Ez annyira vonzó maang tikka lánccal. Mindkét oldalán széles húr van. Gyönyörű medál lóg a homlokán. Ez kidolgozó megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak. Egy menyasszony olyan finomnak tűnik ebben a nagy maang tikkában. Ez a nagy méretű tikka felkelti az emberek figyelmét.

A Maang tikka a menyasszony ékszereinek elválaszthatatlan része. A Maang tikka más funkcióknál is viselhető, feltéve, hogy kicsinek és finomnak kell lennie. A solah shringar hiányos maang tikka nélkül. Etnikai személyiséget biztosít a hölgynek. Ez a kiegészítő hirtelen átalakulást eredményez az egyszerűségtől a varázslatosig.