9 Bedste Kundan Maang Tikka -designs

Smykker har altid været en bedste ven af ​​kvinder. Hver kvinde kan lide at pryde sig selv med de unikke smykkedesign. Når vi taler om de unikke og bedst designede smykker, ornamenter, så er det eneste, vi tænker på, at Kundan Jewelry -elementerne. Traditionelle kundans smykkedesign er meget populære på grund af dets etniske og kongelige udseende. Maang Tikka er en af ​​de vigtigste ornamenter i smykkesamlingen, da den er placeret lige på hovedet på en kvinde. Kundan Maang tikka er meget populær blandt kvinderne, da det giver et kongeligt udseende til kvinden.

Kundan Tikka smykkedesign:

Maang tikka kan være den sidste touch til dit outfit og vil hjælpe dig med at lave den stilerklæring, du vil lave. Her er de 9 bedste Kundan Maang Tikka -designs, der kører med mode.

1. Halvmåne Kundan Maang Tikka:

Halvmåne Kundan Maang Tikka

Hvis der er tale om royalty i indisk brudelook, kan ingen nægte brugen af ​​kundansmykker. Den perfekte halvmåneformede kundan maang tikka, der har et kundanarbejde med den enkle perldråbe ved halvmånens slutpunkt. Det er en perfekt tikka for de damer, der ønsker at bære en let maang tikka på panden.

2. Stenbesat Kundan Maang Tikka:

Stone Studded Kundan Maang Tikka

Stone Studded Maang tikkas er meget varme i trend i kategorien kundan tikka designs, da de findes i mange designs og stilarter. Man kan finde en anden farve af sten og krystaller i henhold til deres tøj. De smukke klare Stone Studded kundan tikka smykker giver dig en perfekt appel til dine sociale lejligheder.

3. Kundan Pearl Maang Tikka:

Kundan Pearl Maang Tikka

Pearl maang tikkas er perfekte til enhver lejlighed. Du kan kombinere det med dine traditionelle outfits, og du vil stille en ny stil frem. Denne fantastiske pearl maang tikka kundan kan forvandle dig til en yndefuld og stilfuld diva.

4. Kundan Matha Patti:

Kundan Matha Patti

Kundan Matha Patti bestående af tosidede kæder, der hænger under kvindens hårgrænse. Den midterste kæde fører til vedhænget, der falder i midterdelen af ​​en kvinde. Dette er meget i stand til at tiltrække opmærksomheden mod dit ansigt, da det ligger rundt i kvindens ansigt. Hvis du vil give dig et kongeligt kvindeudseende og vil gøre din dag mindeværdig, så kan denne kundan matha patti fungere bedst for dig.

5. Floral Kundan Maang Tikka:

Floral Kundan Maang Tikka

Blomsters udseende og former er meget populære blandt Kundan tikka -smykkedesignerne. Den blomstrede Kundan Maang tikka designet med stenene kan være en signatur af din egen stil. Hvis du parrer det med de andre blomster smykker, kan du blive en kvinde af dagen.

6. Double Moon Kundan Maang Tikka:

Double Moon Kundan Maang Tikka

Dobbeltmånen maang tikka kundan er lavet til en kvinde, der elsker det på to måder. Som det kommer med de to halvmåneformede, der sidder yndefuldt på hovedet på en kvinde. Den smukke dobbeltmåne tikka kan få øje på de mennesker, der vil elske at værdsætte dens skønhed.

7. Vedhængsstil Kundan Maang Tikka:

Vedhængsstil Kundan Maang Tikka

De vedhængende kundan tikka designs er et alsidigt valg, der kan kombineres med enhver kjole. Det stenbesatte vedhæng med en tårefald pink perle giver dig en kongelig erklæring, der kan give dig en førsteklasses berøring af en moderne indisk kvinde.

8. Stor Kundan Maang Tikka:

Stor Kundan Maang Tikka

Den store kundan maang tikka kan hurtigt lave en unik stilerklæring. Dette store kundan-hovedstykke kan hjælpe dig med at lave et show-stop af showet. Men der er én ting ved denne tikka, at den mest passer til de store og brede ansigter, hvis du har et lille ansigt, foreslår vi, at du går efter de andre.

9. Kundan Borla Maang Tikka:

Kundan Borla Maang Tikka

Få et funklende look med denne smukke runde formede borla maang tikka prydet med perler og perler. Den fantastiske Kundan borla får en kvinde til at se elegant og glamourøs ud. Du kan også skjule kæden under dit hår for at fremhæve skønheden ved borla alene.

Ingen kan forestille sig et billede af den indiske brud uden en maang tikka. En maang tikka er en integreret ornament til de indiske brudesmykker. I disse dage findes maang tikkas i forskellige stilarter og designs, der kan jazz op i dit traditionelle look. Dette smukke ornament til din pande tilføjer et strejf af royalty og elegance til dit udseende. Perfekt matchning af Maang tikka med de etniske outfits som lehenga og saree kan tilføje en glamourøs appel til din personlighed. Så forstærk dig selv til din særlige lejlighed med disse Kundan maang tikka -designs, og lad dig give dig selv et fantastisk look.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80