9 gyönyörű gyémánt Maang Tikka dizájn képekkel

A maang tikka a női ékszerek elengedhetetlen része. A maang tikka különböző formatervezési mintái közül a legértékesebb a gyémántos szegecses maang tikka. Különböző kényes mintákkal rendelkezik, és úgy ragyog, mint az igazi gyémánt. A hölgyek elbűvölnek e gyémánt fényében. A gyémántok mindig vonzzák a nőket. A gyémánt szegecses maang tikka magas színvonalú, és feltárja a magas színvonalú tervezési ízlést. A gyémántok extra ízt adnak az arc ragyogásának.

A legújabb és stílusos Maang Tikka minták gyémántban a trendi nők számára:

Nézzük meg a top 9 maang tikka gyémántot különböző stílusokban.

1. Gyémánt Maang Tikka gyöngycseppel:

Gyémánt Maang Tikka gyöngycseppel

Ez ijesztő maang tikka minták gyémánt, amely tartalmaz egy gyöngy csepp. Van egy levélmintás lánc, gyémántos szegecsekkel. A medál közepén egy nagy piros kő található, gyémánt domború mintákkal borítva. A vörös kő felett van még egy kerek gyöngy.

2. Amerikai gyémánt Maang Tikka:

Amerikai gyémánt Maang Tikka

Ez finom amerikai gyémánt maang tikka arany színű lánccal. Két szép ívet kapunk, körte alakú gyémánttal a görbe felett, és három lógással a görbék alatt. Ezzel a nyílással két virág alakú kivitel létezik. Az egész tikka gyémánttal díszített.

3. Mango motívum gyémánt Maang Tikka:

Mango motívum gyémánt Maang Tikka

Ez nehéz gyémánt tikka design mangó motívummal. Az egész mangó motívum és lánc gyémánttal van domborítva. A mangó motívum közepén könnycsepp design rózsaszín kő található. Ez a maang tikka királyi és klasszikusnak tűnik. Ez a medál lefedi az egész homlokát.

4. Egyedi gyémánt Maang Tikka:

Egyedi gyémánt Maang Tikka

Ez egy egyedi gyémánt tikka ékszer, fehér gyémántsorral. Nincs medál vagy hajvonal. Csak egy sor gyémánt van a kicsiktől a nagyig. Ez a maang tikka ezüst színű, és fantasztikusnak tűnik a szőrszálak között. Ez a tikka kis méretű.

5. Diamond Maang Tikka rubinkővel:

Gyémánt Maang Tikka rubinkővel

Ez a maang tikka gyémánt virágmintás rubin kővel. A hajvonal gyémántos szegecses levélmintával rendelkezik. A virág belsejében van egy rubin kövekkel borított gyöngy, majd egy sor fehér gyémánt. Egy gyémántgolyó lóg a virágos medál alatt.

6. Gyémánt zöld smaragd Maang Tikka -val:

Gyémánt zöld smaragd Maang Tikka -val

Ez egy gyönyörű gyémánt tikka, zöld színű smaragddal. Van egy kerek alakú gyémánt hajvonal. Aztán ott van a napszemüveg formatervezés, két smaragd gyémánttal körülvéve. Ezután jön a csatolt függő nagy smaragd közepén és fehér gyémánt sorban.

7. Virágmintás gyémánt Maang Tikka:

Virág Design Diamond Maang Tikka

Ez a hagyományos gyémánt maang tikka design virágmintával. A körte alakú arany kialakítás hajszálvonalban, gyémánttal tűzdelt. Van egy függő virág design fehér gyémánt között. A sziromban rózsaszín kő van, gyémántokkal körülvéve.

8. Páva Design Diamond Maang Tikka:

Páva Design Diamond Maang Tikka

Ez gyönyörű két páva gyémánt maang tikka design. Egy nagy rózsaszín kő van a nyílás és a kis méretű fehér, zöld és rózsaszín gyémántok között, amelyek egész medálban vannak. A kerek hajszál vonalán kis gyémánt van. Ez a páva motívum valódinak tűnik.

9. Cserélhető kő gyémánt Maang Tikka:

Cserélhető kő gyémánt Maang Tikka

Ez a legújabb gyémánt maang tikka design cserélhető kövekkel. Van egy gyémánt szegecses hajlánc kerek medállal. A medál között van egy dombornyomott vörös kő. Megváltoztathatja ezt a vörös követ, és tehet egy másik színű követ is. A kő egész gyémántból áll.

Mivel a gyémántos szegecses maang tikka értékes, nagy gondot kell fordítani a kezelésre. Megfelelő mosás szükséges ahhoz, hogy a gyémánt fénye hosszú ideig tartson. A Diamond maang tikka azonnal felkelti a figyelmet. Az éjszakai funkciókban gyémánt tikkát kell viselnie, hogy ez a gyémánt jobban ragyoghasson. A gyémánt mindig a szerelem szimbóluma volt. Ez lesz a legjobb választás a gyémánt tikka viselésére.