9 Hagyományos Maang Tikka díszletképek képekkel

Ha menyasszony vagy, tetőtől talpig díszített. A homlokon viselt ékszereket maang tikkának hívják. Ez egy keleti hagyomány. A menyasszonyok egész Indiában maang tikkát viselnek. Ez a stílus nem korlátozódik a menyasszonyokra. Sok nő viseli a funkciók során. A design és a stílus régiónként változik.

A legújabb és gyönyörű Maang Tikka díszlettervek nőknek a trendben:

Íme néhány stílus a maang tikka díszletekből, amelyeket érdemes kipróbálni.

1. Maang Tikka készlet lánccal:

Maang Tikka készlet lánccal

A Maang tikka díszletek általában egy pár láncot tartalmaznak. A lánc mindkét oldalon található. Lehet mindkét oldalon egy vagy több. Ez a stílus a legkedveltebb, mivel a fejére rögzül. Ez csökkenti annak leesésének kockázatát. Többnyire egyszerű lánccal rendelkezik. Vannak kundan és gyémánt láncok is.

2. Maang Tikka készlet lánc nélkül:

MaangTikka készlet lánc nélkül

A Maang tikka készlet lánc nélkül csak a medált és egy kis láncot rögzít a homlokához. Van egy horog a rögzítéshez. A medál a másik végén lóg. Ezt a stílust mindenki használja. Egyszerű és minden funkción viselhető.

3. Menyasszonyi Maang Tikka készlet:

Menyasszonyi Maang Tikka szett

A menyasszonyi maang tikka szett kicsit nehéz. Széles láncokkal rendelkezik. Nehézek és nagyon fényesek. A medál is viszonylag nagy. A menyasszonyoknak sokat kell rögzíteniük, hogy a homlokukon maradhassanak a funkció során. Mivel terjedelmesek, a tikka készletet többnyire zsinórral rögzítik.

4. Diamond Maang Tikka készlet:

Gyémánt Maang Tikka készlet

A gyémánt maang tikka készlet a második leggyakoribb maang tikka készlet. Ez a stílus is többnyire lánc nélküli. Egyszerűek. A medál többnyire színes kőből áll. Viselhető partikra és eljegyzési funkciókra. Kiválóak, és bármilyen indiai öltözékkel viselhetők.

5. Egyoldalas Maang Tikka készlet:

Egyoldalas Maang Tikka készlet

Az egyoldalas maang tikka készletekben csak a homlokfej egyik oldalán vannak láncrétegek. Stílusosak és nagyon különböznek a szokásos maang tikka készlettől. Mivel egyoldalúak, frizurákat és frufruokat adhat a frizurához. Ez a modern stílus. Sok koszorúslány és közeli rokon viseli.

6. Fejpánt Maang Tikka készlet:

Fejpánt Maang Tikka szett

A fejpántos maang tikka szett láncot tartalmaz a medálhoz. Olyanok, mint a fejpánt vagy a korona. Ez a stílus hagyományos és régi. De most sok fiatal lány sportolja, hogy elegáns legyen. A maang tikka ilyen stílusának egyszerű és nehéz stílusú lánca is van. Funkciókhoz és partikhoz használják.

7. Nehéz Maang Tikka készlet:

Nehéz Maang Tikka készlet

A nehéz maang tikka szettben nagy medál található. A láncok is szélesek. Ez a stílus jól néz ki a széles arcú nőknél, különösen, ha a homlok széles. Ezt a stílusú maang tikka készletet csak menyasszonyok viselik. Javasoljuk, hogy kevesebb sminket viseljen ezzel a stílusú maang tikkával.

8. Rajasthani Maang Tikka készlet:

Rajasthani Maang Tikka készlet

A maang tikka minden stílusa közül a maang tikka legegyedibb stílusa a Rajasthani maang tikka. Egyetlen lánca van, amely egy kis medálba illeszkedik, amely olyan, mint egy félkör alakú golyó. Ez a medál esernyőnek tűnik. Ez a stílus sok filmben látható. Nagyon gazdagnak és előkelőnek tűnik.

9. Medál stílusú Maang Tikka készlet:

Medál stílusú Maang Tikka készlet

Minden maang tikka medálja van a közepén. A medál stílusú maang tikka készlet középpontja egy megfelelő medál. Ez a medál kicsit nagyobb és a fő attrakció. A lánc csak támogatásra szolgál. Viselhetők olyan funkciókhoz, mint a Diwali, az eljegyzés és minden.

A Maang tikka szettet mindenki életében egyszer viseli. Ez egy olyan stílus, amely minden nőt gyönyörűvé tesz. Hagyományos, mégis nagyon stílusos. Viselheti parti és családi funkciókat. Egyszerű és nagyon klassz.