9 Hagyományos Maang Tikka fülbevalóval

Az esküvői ékszerek minden indiai nő egyik legfontosabb eleme. A fülbevalóval ellátott maang tikka közül a legkedveltebbek. Akár esküvői rendezvényről, akár hivatalos rendezvényről van szó, a maang tikka tökéletesen illeszkedő fülgyűrűvel van kialakítva bizonyos területeken. Az ősi hagyományos stílustól a modern dizájnerig mindegyiknek megvan a maga igénye. Az egyik gyakran félreértett fogalom a Maang tikka viselése kapcsán az, hogy a hölgyek csak az esküvőjük napján viseljék őket, különféle vallási jelentőségük miatt, ettől eltekintve a hölgyek különböző méretű Maang tikkat viselhetnek, mint a túlméretezett, egyedülálló fáradt medál Tikka bármilyen különleges alkalomra. egy gyönyörű hosszú lehenga vagy egy szári. Akkor a maang tikka egy fülbevalóval biztosan segíthet szépségének fokozásában.

A legújabb és gyönyörű Maang Tikka fülbevalóval a divatos nők számára:

A maang tikka néhány exkluzív mintáját fülbevalókkal röviden leírtuk.

1. Tervező Maang Tikka fülbevalóval:

Tervező Maang Tikka fülbevalóval

Ez a szép tervező maang tikka fülbevaló párral minden típusú öltözékhez illik. Unalmas arany fényezést kapott, amitől elképesztően gyönyörűnek tűnik. Kerek formát kap, hogy minden arcformához illeszkedjen.

2. Antik Maang Tikka és fülbevaló készletek:

Antik Maang Tikka és fülbevaló szettek

Ez az antik stílusú arany maang tikka és fülbevaló szett egyszerűen remekül néz ki gyönyörű ruhákkal. Függetlenül attól, hogy milyen színű az öltözéked, nagy szerepet játszik abban, hogy félelmetesen szépnek tűnj. A nagy arcú nők, akik szeretnek erősen öltözködni, az antik stílusú maang tikkát részesítik előnyben, fülgyűrűvel.

3. Hagyományos Maang Tikka és fülbevaló szettek:

Hagyományos Maang Tikka és fülbevaló szettek

A gyönyörűen megtervezett indiai bollywoodi stílusú fülbevaló maang tikkával csodákra képes. A kávézó vörös kristálya, amely e hagyományos kivitelben van, csodálatos megjelenést kölcsönöz. Még egyszerű öltözékhez is passzol, és csillogást kölcsönöz megjelenésének.

4. Virágos Maang Tikka és fülbevaló szett:

Virágos Maang Tikka és fülbevaló szett

Ez egy egyszerű virágmintás maang tikka, aranyos fülgyűrűvel. Ez az egyszerű és tisztességes megjelenésű fülbevaló és tikka szett elegendő néhány nő számára, hogy félelmetesen szépnek tűnjenek. Jól illik a kis kerek arcokhoz.

5. Kundan Maang Tikka és fülbevaló készletek:

Kundan Maang Tikka és fülbevaló készletek

Egy gyönyörűen kidolgozott tikka fülbevaló -készlet minden bőrtónushoz és archoz csodásan néz ki. Gyönyörű fehér kundánok halmaza teszi csodálatosnak. A Kundan szegecses ékszerek örök érvényűek. Tehát nem kell kétszer gondolkodni ennél a csinos szettnél.

6. Jadau Maang Tikka és fülbevaló készletek:

Jadau Maang Tikka és fülbevaló készletek

A hagyományos jadau stílusú maang tikka és fülgyűrű készlet elképesztően szépnek tűnik. A jadau stílusú ékszerek alapvetően Gujarat és Rajasthan államokból származnak. Ezek egyedi tervezésűek, és most több millió szívet nyertek el. Ha ezt az esküvőkön és a hagyományos funkciókon díszíti, akkor varázslatosabbá válik, így gyönyörűbbnek tűnik.

7. Passa Maang Tikka és fülbevaló készletek:

Passa Maang Tikka és fülbevaló készletek

Ez a passa maang tikka rózsaszín gyöngyökkel beágyazott fülbevalókkal egyszerűen csodálatosnak tűnik. A Passa hagyományos indiai ékszer oldalsó fejekhez. Egyedi ékszerei menyasszonyoknak és táncosoknak bájos vagy bollywoodi megjelenést kölcsönöznek.

8. Ezüst tónusú Maang Tikka és fülbevaló készletek:

Ezüst tónusú Maang Tikka és fülbevaló készletek

Az ezüst fülbevaló és a maang tikka szett egyedi megjelenést kölcsönöz. Jól illeszkedik, világosabb bőrtónussal. Ha ezt díszíted, egyszerűen egyedülállónak tűnsz. Ha nem szeretne többet költeni, akkor ezüstözött készlet a legjobb megoldás.

9. Arany Maang Tikka és fülbevaló szett:

Arany Maang Tikka és fülbevaló szett

Ezt a könny alakú esküvői arany tikka és fülgyűrű készletet menyasszonyi viseletre tervezték. Varázslatot kölcsönöz, és elbűvölővé teszi a menyasszonyt.

Annak ellenére, hogy a tikka és a fülbevaló hagyományosnak tűnik, megvan a maga helye a divatvilágban. A maang tikka és a fülbevaló lenyűgöző készlete egyedülállóan hagyományosnak tűnik. Menjen és vadásszon a legjobb maang tikka és fülbevaló díszletekre.