9 Hagyományos oldal Maang Tikka Designs in Trend

Jelenleg az a tendencia folyik, hogy maang tikkát viselnek az egyik oldalon. Korábban volt egy maang tikka lánccal a fej közepén. De most vannak oldalsó maang tikka. Ez a modern kor igénye. A fantáziával ez is felkelti az érdeklődést. Valójában minden híresség ezt a formatervezést viseli. Ez gyakori a mogul hölgyeknél. A fej mellé tették Jhumar -szerű dizájnt. Az oldalsó maang tikka ötlete pedig ebből a mogul Jhumarsból származik. Ez egy fejlett fej tartozék.

Side Maang Tikka Designs

A legújabb és legszebb Maang Tikka minták egy oldalon a divatos hölgyeknek:

Itt vannak a maang tikka legjobb mintái oldalsó húrokkal.

1. Pearl String Side Maang Tikka:

Pearl String Side Maang Tikka

Ez annyira magával ragadó oldalsó tikka gyöngyfüzérekkel. Az egyik oldalon apró gyöngyfüzérek és a homlokán egy félhold alakú réteg található. Ezek a gyöngyrétegek karizmatikusnak tűnnek, fehéres ragyogással. Fokozza az arc általános fényét.

2. Side Jhumar Maang Tikka:

Oldalt Jhumar Maang Tikka

Ez a mogul ihlette oldal tikka ékszer. A fej egyik oldalán egy nagy jhumar -szerű kialakítás lóg. Számos kis lánc van csatlakoztatva egy függővel a tetején. Ezekkel a láncokkal kis méretű színes kövek vannak.

3. Oldalt söpört Maang Tikka:

Side Swept Maang Tikka

Ez királyi dizájn maang tikkában, oldalsó húrokkal. Van egy nagy kerek medál, egy narancssárga kővel. Ez a nagy medál három kis madzaggal és egy kis kerek medállal van összekötve. Ez a medál három sor zsinórt tartalmaz kövekkel domborítva.

4. Maang Tikka oldalsó mogul:

Oldalsó mogul Maang Tikka

Ez az egyik oldal maang tikka egy csomó kerek linkkel. Különböző körte alakú fehér kő van rögzítve. Van egy virágmintás, kővel a közepén. A tikka végén körte alakú gyöngyök lógnak. A fehér kő és gyöngy keveréke elképesztőnek tűnik.

5. Az egyik oldal nehéz Maang Tikka:

Az egyik oldal nehéz Maang Tikka

Ez olyan nehéz oldalú tikka, piros gyöngysorokkal. Három sor piros gyöngy található. Középen nehéz függő található, sok mintával. A medálon fehér és vörös kőből készült mű található. Ez a nagy medál majdnem az egész fejét lefedi. Középen egy lánc is megy.

6. Kundan Matha Patti:

Kundan Matha Patti

Ez csak gyönyörű maang tikka oldalsó húrokkal. Három kerek gyöngysorozat és egy extra aranyfüzér található kis aranygyöngyökkel. Van egy nyitott hold alakú nagy medál, fehér kővel és gyöngyökkel a közepén. A gyöngysor csillár formátumú medálhoz kapcsolódik.

7. Diamond Studded Matha Patti:

Gyémánttetős Matha Patti

Ez az oldal tikka dombornyomott gyémántokkal és egy fehér kővel. Három sor virágminta van. Ezen a virágmintán dombornyomott kis gyémántok láthatók. Egy közepes méretű virágmintás található gyémánt medálban. Egy fehér kő lóg ezzel a medállal.

8. Oldalsó rétegű Maang Tikka:

Oldalsó rétegű Maang Tikka

Négy rétegű, kőből kitűzött oldalsó madzag. Ez a húr ragyogást kölcsönöz a frizurának. Fehér kövekkel díszített. Ezek a húrok mindkét oldalon virágokkal vannak rögzítve. Ezt a virágmintát fehér kő díszíti, amely tükörként ragyog.

9. Lenyűgöző egysoros Maang Tikka:

Lenyűgöző egysoros Maang Tikk

Ezen az oldalon a tikka vastag egyetlen húrt tartalmaz. Ez az egyetlen húr elképesztően néz ki a kialakításával. Körte alakú fehér kő van rögzítve az egyetlen húr felére. Ez az egyetlen húros maang tikka csillogást kölcsönöz a képnek. Finom kialakításával modern tapintást kölcsönöz.

A Side maang tikka napról napra híressé válik. Egyre népszerűbb és híresebb, mivel a hírességek többet használnak. Ennek ellenére ősi maang tikka. Fiatal hölgyek használják ezt a modern oldali maang tikkát. Az oldalsó maang tikka használatával a hölgyek pompázhatnak a megjelenésében. Feltárja a hölgyek ízlését és választékát. Nyugati ruhákhoz is használható. Egyes minták úgy néznek ki, mint a tiarák, amelyek az etnikai és a modern dizájn kombinációját jelenítik meg.