9 Legújabb és gyönyörű Big Maang Tikka Designs

A Big maang tikka túlméretezett függő hajszállal és néha oldalsó húrokkal is. Néha a medál lefedi a homlokod felét, néha pedig az egészet. A Big maang tikka nagy homlokú hölgyeknek való. Jól illik hozzájuk. A nagy maang tikka különösen jól néz ki nyílt hajjal. A túlméretezett tikka felkelti az emberek figyelmét, és merész megjelenést kölcsönöz. A tikka nagyméretű medálját a hölgyek ősidők óta használják. A muzulmán hölgyek fantáziát viselnek a nagy maang tikkában.

Hagyományos és stílusos Maang Tikka minták nagy méretben:

Nézzük meg a legjobb 9 nagyméretű maang tikka mintát a nők számára.

1. Többszínű Big Maang Tikka:

Többszínű Big Maang Tikka

Ez a nagy maang tikka többszínű kövekből áll. Van egy kerek medál arany színű, piros és zöld színű. A medál tetején néhány kis gyöngy van rögzítve, alul pedig fehér és kék gyöngyök lógnak. Ez a medál lefedi az egész homlokát.

2. Nagy Félhold Csepp Maang Tikka:

Nagy Félhold Csepp Maang Tikka

Ez a nagy tikka ékszer félhold formájú, körte alakú fehér kövekkel. A fehér kő alatt kerek gyöngyök lógnak. A medál kövezett virágmintával van összekötve, és függő körte alakú kő virággal.

3. Nagy lekerekített Maang Tikka:

Nagy lekerekített Maang Tikka

Nagy, kerek maang tikka, finom textúrájú mintákkal a medálon. A medál közepén egy nagy, kerek, zöld kő található, a medál alatt pedig egy piros kő található. Ez a kerek medál rendkívül pompásan néz ki, piros és zöld kövekkel.

4. Big Maang Tikka gyöngyhúrokkal:

Big Maang Tikka gyöngyhúrokkal

Ez gyönyörű maang tikka a nagy homlokhoz. A nyílás virágmintás, gyémánt dombornyomással. A medál alatt egy nagy körte alakú gyöngy lóg. A medál mindkét oldalán három réteg gyöngy van rögzítve a hajszálakkal.

5. Nagy kristálygömb Maang Tikka:

Nagy kristálygömb Maang Tikka

Ez a nagy maang tikka csodálatos mintákkal rendelkezik gyémántokkal. Van egy virág design függő dombornyomott nagy kristály gyémánt. A medál alatt egy nagy kristály lóg. A medál mindkét oldalán három kristálykő van rögzítve. A kristálykövek úgy ragyognak, mint az igazi gyémánt.

6. Big Maang Tikka virágművészettel:

Big Maang Tikka virágművészettel

Ez a szép maang tikka papír művészeti virágmintával. Ez a maang tikka dizájn egyedi, és három gyöngysorral rendelkezik, köztük rózsaszín gyöngyökkel és mindkét oldalon fehérrel. A fehér és rózsaszín gyöngyök kis vonalai alternatív módon lógnak.

7. Nagy gyémánt & Pearl Maang Tikka:

Nagy gyémánt & amp; Gyöngy Maang Tikka

Ez elég nagy kerek maang tikka, gyémánttal és gyöngyökkel. Ezen a kerek medálon különféle gyémántmunkák vannak, amelyek díszítik a dizájnt. Egy nagy gyöngy van a medál között, és néhány gyöngy lóg a medál alatt. Nagyon vékony hajszál lánc található.

8. Nagy gyönyörű Maang Tikka:

Nagy gyönyörű Maang Tikka

Kundan munka nagy maang tikka nagy méretű kővel. A középső burkolatban nagy háromszög alakú kő található, kis háromszög alakú kővel. A medál alatt három könnycsepp található. Mindkét oldalon egy gyöngysor van, a hajszál pedig apró méretű gyöngyöket tartalmaz.

9. Big Maang Tikka több hajvonallal:

Big Maang Tikka több hajvonallal

Ez a nagy homlokú maang tikka több gyöngyszőrt tartalmaz. Van egy nagyméretű gyémánt szegecses medál, egy nagy gyöngy között. Ennek a maang tikkának a fénypontja a több gyöngysor. A gyöngy jobban ragyog, mint a gyémánt.

A Big Maang tikka mindig híres és trendi. Ez aranyos és aranyos megjelenést kölcsönöz. Arcékszerekhez csak a nagy maang tikka elegendő. Nincs szüksége más arc kiegészítőre. Nagyon sokféle van a nagy maang tikka mintákban. De a közös mindenben a gyémánt és a gyöngy használata. A lenyűgöző mintákat örökzöld csillogásával borítja. A gyöngyöket és a gyémántokat egyaránt szeretik a hölgyek.