9 legújabb Pearl Maang Tikka Designs for Women

Az esküvői szezon a sarkon van, és mindennek tökéletesnek kell lennie, kezdve a szervezéstől az esküvői ruháig és ékszerekig. Az ékszerekről beszélve minden apró részletre odafigyelünk, hogy a menyasszony tökéletes legyen. Mondanom sem kell, hogy minden ékszertől a menyasszony még csodásabbnak tűnik. Az indiai esküvőkön pedig nem igazán lehet kihagyni a maang tikkákat. A menyasszony díszítése mellett állítólag az a pont, ahol a maang tikka medálja esik, ott van, ahol az ajna csakra fekszik. Tehát szimbolikusan a maang tikkák a házaspár szakszervezetét képviselik.

Hagyományos és gyönyörű Maang Tikka minták körtével a trendi hölgyeknek:

Itt a gyöngy maang tikkákról beszélünk, amelyek manapság nagyon kerestek. Nézzük őket.

1. Többszintű Pearl Matha Pattis:

Többszintű Pearl Matha Pattis

A nehéz ékszer teljesen pompásan néz ki, és tökéletesen díszíti a menyasszony homlokát. Ez a gyöngy maang tikka kristályokkal van díszítve, hogy gazdagabb megjelenést kölcsönözzen, és királyi érzést kölcsönöz neki. Ha szeretne egy nehezebb megjelenést, akkor ezt a lenyűgöző ékszert. Lehetőleg hosszú arcok mennek az ilyen maang tikkákhoz.

2. Egyszintes gyöngyszem, Matha Pattis:

Egyrétegű gyöngy Matha Pattis

Valószínűleg ez a legkedveltebb választás a menyasszonyok között, akik kevésbé nehéz megjelenést szeretnének az esküvőjükre. A többszintű matha pattival ellentétben ez a gyöngy tikka ékszer egyszerű, elegáns és kevésbé kifinomult, mégis divatos. Ez a maang tikka kerek arcokhoz illik.

3. Gyöngy csillár tervezte Maang Tikka:

Gyöngy csillár tervezte Maang Tikka

Ha kerek az arca és a nagy homloka, akkor inkább a csillár stílusú, gyöngyház tikkát válassza, mivel ez kiemeli a megjelenését. Ez gyöngyökkel és kundan munkákkal van körülvéve.

4. Oldalt söpört gyöngy Maang Tikka:

Side Swept Pearl Maang Tikka

Ez a gyönyörű nawabi stílusú gyöngy maang tikka biztosan kiemeli arcod vonásait, ha lehetőleg szív alakú arcod van. Ráadásul az ilyen maang tikkák jól illeszkednek az anarkalishoz.

5. Sindhi Pearl Matha Patti:

Sindhi Pearl Matha Patti

Ez a szindhi stílusú gyöngy tikka eltakarja a homlokát, és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. Biztosan mehet rá az esküvőre, hogy befejezze a megjelenését a nagy napon. Kifinomult stílusával minden indiai lány csinos lesz.

6. Pearl Jhoomar stílus Maang Tikka:

Pearl Jhoomar stílus Maang Tikka

Ez a maang gyöngy tikka biztosan forró kedvenc ebben az esküvői szezonban, és sok indiai híresség között is. Minimalista vonzereje van, ha nem szeretné, hogy az esküvője nehezebb legyen.

7. Rajasthani Pearl Bali:

Rajasthani Pearl Bali:

Ha rajasthani megjelenést szeretne az esküvőjén, akkor választhatja ezt a gyönyörű gyöngy maang tikka vagy balit. Ezek különböző és sokféle kivitelben készülnek, és szinte minden arctípushoz illeszkednek.

8. Többrétegű gyöngy Maang Tikka:

Többrétegű gyöngy Maang Tikka

Ez a feltűnően szép gyöngy tikka ékszer napjainkban trendi, mivel sok indiai menyasszony választja ezeket a többrétegű tikkákat. Lehetőleg kerek arcokat kell kipróbálni, hogy szélesebb érzést kapjanak a fejük és a homlokuk.

9. Tiara stílusú gyöngy Maang Tikka:

Tiara stílusú gyöngy Maang Tikka

Ez a gyöngy tikka teljesen lenyűgözően fog kinézni, miközben illeszkedik a fejéhez, mint egy tiara. Ez illik az aranyos arcokhoz, akik lenyűgöző megjelenést szeretnének kapni a nagy napjukon, mert minimális dizájnnal remekül néz ki.

A Maang Tikkas minden bizonnyal az egyik ékszer, amely teljessé teszi a megjelenését, és ugyanakkor nőiesebbé tesz. Kecsességet és vonzerőt kölcsönöznek az esküvői megjelenésnek. A Maang Tikka és a hozzá illő nyaklánc és karperecek megmozgatják az esküvőt.