9 Seneste designs af Maang Tikka med kæde

Maang Tikka er en integreret del af bryllupssmykker. Det har en stor betydning og betydning. Det er et tilbehør, der bringer elegance til brude look. I øjeblikket har brude et enormt udvalg af maang tikka, som hun kan bære på sin store dag. Det er et smukt ornament, der udvikler sig i stilarter og designs. Maang Tikka betegner forening af to sjæle gennem ægteskab. Vedhænget til maang tikka falder på et punkt, hvor ‘ajna chakra’ menes at være placeret, som et symbol er på hellig forening af brud og brudgom.

Traditionel og smuk Maang Tikka med kædedesign til kvinder i trend:

Lad os se på de 9 bedste designs af maang tikka med kæde.

1. Chand Maang Tikka:

Chand Maang Tikka

Dette er en fantastisk maand tikka i chand -stil med kæde. En rund måne -lignende form gives til vedhænget, og der hænger en rød tåreformet sten. På tikka -kæden er der tre blomstermønstre. Mange runde diamanter er fastgjort på tikka.

2. Borla Maang Tikka:

Borla Maang Tikka

Dette er en fantastisk maang tikka -kæde med vedhæng i borla -stil. Der er en rund kugle dekoreret med farverige sten. Der er en hvid stor sten imellem. Så er der en række runde farverige og hvide sten. Små hvide perleserier er dækket i midten af ​​kuglen.

3. Stone Maang Tikka:

Stone Maang Tikka

Denne tikka hovedkæde lyser med en pæreformet hvid diamant på hovedet. Denne pæreformede diamant er dækket med guld. Der er rundkæde med små perler i interval. Kæden er meget tynd. Denne diamant er funklende og bemærket af hvert øje.

4. Enkelt streng Maang Tikka:

Enkelt streng Maang Tikka

Denne maang tikka med kæde har en enkelt snor i sten. Der er også to enkelte strenge på begge sider. Der er præget hvid falsk sten i denne snor. Vedhænget er stort, og der hænger tre store rivesten i grøn og pink farve.

5. Dobbelt streng Maang Tikka:

Dobbelt streng Maang Tikka

Dette er så smuk tikka kæde med dobbelt snor. På midterkæden er der to blomstermønstre med sten. På begge sider er der to strenge af sten som lag. Der er en rund form vedhæng med stor oval form hvid sten. Denne store sten er dækket af en række små sten.

6. Flere strenge Maang Tikka:

Flere strenge Maang Tikka

Denne brude maang tikka kæde ser smuk ud og giver et komplet look. Der er fire lagstrenge på begge sider. Et stenpræget blomstermønster er imellem. Vedhænget falder til det midterste øjenområde. Ind imellem er der grøn farve. Hele tikka ser enestående ud.

7. Guld Maang Tikka:

Guld Maang Tikka

Denne tikka hovedkæde er i guld med et rundt vedhæng. Et meget flot design er udformet på guld vedhæng. Der hænger grøn og lyserød farve sten og to smukke perler. Den ene vedhæng er stor med rund form og den anden lille med oval form. En rundkæde har et lille blomstermønster.

8. Maang Tikka uden kæde:

Maang Tikka uden kæde

Dette er moderne maang tikka uden kæde. I dette er kun vedhæng der på panden. Vedhænget har rivende design med tre strenge hængende. Der er hvide små diamanter fastgjort på vedhænget, der skinner. Tikkaen ser fancy og behagelig ud.

9. Udførlig Maang Tikka:

Udførlig Maang Tikka

Dette er så attraktivt maang tikka med kæde. Der er en bred snor på begge sider. Et dejligt vedhæng hænger på panden. Dette giver et udførligt udseende til en brud. En brud ser så sart ud i denne store maang tikka. Denne store tikka fanger folks opmærksomhed.

Maang tikka er en uadskillelig del af smykker til en brud. Maang tikka kan bæres selv på andre funktioner, forudsat at den skal være lille og sart. Din solah shringar er ufuldstændig uden maang tikka. Det giver en etnisk personlighed til damen. Dette tilbehør giver en pludselig transformation til ansigt fra enkelhed til fortryllende.