9 Smukke Diamond Maang Tikka -designs med billeder

Maang tikka er en vigtig del af kvinders smykker. Blandt forskellige designs i maang tikka er den mest dyrebare diamantbesatte maang tikka. Det har forskellige sarte designs, og det skinner som ægte diamanter. Damer forbliver fascinerede i denne diamants glans. Diamanter tiltrækker altid kvinder på den. Diamantbesatte maang tikka er af høj standard og afslører din førsteklasses smag for designs. Diamanter tilføjer en ekstra smag til dit ansigt glød.

Nyeste og stilfulde Maang Tikka -designs i diamant til kvinder i trend:

Lad os se på top 9 maang tikka i diamant i forskellige stilarter.

1. Diamond Maang Tikka med Pearl Drop:

Diamond Maang Tikka med Pearl Drop

Dette er skræmmende maang tikka -designs i diamant, der også indeholder en perledråbe. Der er en kæde af bladmønster med diamantbesat. I vedhæng er der en stor rød sten i midten dækket med diamantprægede designs. Over rød sten er der endnu en rund perle.

2. American Diamond Maang Tikka:

American Diamond Maang Tikka

Dette er en sart amerikansk diamant maang tikka med gylden farvekæde. To flotte kurver er givet med pæreformet diamant på ovenstående kurve og tre hængende under kurver. Der er to blomsterformede designs med denne broach. Hele tikka er dekoreret med diamanter.

3. Mango Motif Diamond Maang Tikka:

Mango Motif Diamond Maang Tikka

Dette er tungt diamant tikka -design med mangomotiv. Hele mangomotivet og kæden er præget med diamanter. Der er rivende design rosa sten midt i mangomotiv. Denne maang tikka ser kongelig og klassisk ud. Dette vedhæng dækker hele din pande.

4. Unik Diamond Maang Tikka:

Unik Diamond Maang Tikka

Det er unikke diamant tikka smykker med en række hvide diamanter. Der er ikke vedhæng eller hårgrænse. Der er bare en række diamanter fra lille til stor størrelse. Denne maang tikka er i sølv og ser ud til at være fantastisk imellem hårene. Denne tikka er lille i størrelse.

5. Diamond Maang Tikka med Ruby Stone:

Diamant Maang Tikka med rubinsten

Denne maang tikka -diamant har blomstermønster med rubinsten. Hårlinjen har diamantbesat bladmønster. Inde i blomsten er der en perle dækket af rubinsten, og så er der en række hvide diamanter. En diamantkugle hænger under dette blomstervedhæng.

6. Diamant med grøn smaragd Maang Tikka:

Diamant med grøn smaragd Maang Tikka

Dette er smuk diamant tikka med grøn farve smaragd. Der er en hårlinie af rund form diamant. Derefter er der design af solbriller med to smaragder omgivet af diamanter. Derefter kommer den vedhæftede vedhæng store smaragd i midten og linjen af ​​hvide diamanter.

7. Flower Design Diamond Maang Tikka:

Flower Design Diamond Maang Tikka

Dette er traditionelt diamantmaang tikka -design med blomstermønster. Pæreformet gulddesign udføres i hårlinje med diamantbesat. Der er et vedhæng af blomsterdesign med hvid diamant imellem. I kronbladet er der lyserød sten imellem omgivet af diamanter.

8. Peacock Design Diamond Maang Tikka:

Peacock Design Diamond Maang Tikka

Dette er smukt to påfugl diamant maang tikka design. Der er en stor lyserød sten mellem broach og små hvide, grønne og lyserøde diamanter besat i hele vedhæng. Hårlinjen med rund led har en lille diamant på siderne. Dette påfuglemotiv ligner ægte.

9. Udskiftelig Stone Diamond Maang Tikka:

Udskiftelig Stone Diamond Maang Tikka

Dette er det nyeste diamantmaang tikka -design med udskiftelige sten. Der er en diamantbesat hårkæde med rund vedhæng. Mellem vedhænget er der præget en rød sten. Du kan også ændre denne røde sten og sætte en anden farve sten. Hele omgivelserne af sten er af diamanter.

Da diamantbesat maang tikka er dyrebar, skal du være meget omhyggelig med håndteringen. Korrekt vask er påkrævet for at holde glansen af ​​diamant holder længe. Diamond maang tikka fanger opmærksomheden med det samme. Du bør bære diamant tikka i natfunktioner, så disse diamanter kan skinne mere. Diamanter har altid været et symbol på kærlighed. Det vil være det bedste valg at bære diamant tikka.