9 traditionelle Maang Tikka -designs til runde ansigtsformer

Maang tikka er et af de mest nødvendige smykker for at en brud skal se smuk ud på sit bryllup. Maang tikka lavet af en kæde med snare mod den ene side og et vedhæng i den anden. Det taler til en endelig forening. Ikke kun bruden, men også brudens venner eller andre maang tikka tilføjer udseende glamour og stil. Det symboliserer kvindelighed, feminine kræfter og besiddelse af den intuitive natur, der udelukkende er hendes. Misforståelsen skal ryddes op for maang tikka, at det ikke kun er brudesmykker; den kan bæres i enhver bryllupsfest eller en traditionel lejlighed.

Maang Tikka smykkedesign til rundt ansigt:

Der er så mange forskellige typer maang tikka, men det ser smukkere ud med den rigtige ansigtsform. Hvis ansigtet er rundt, skal man tilføje længde. Her er nogle maang tikka til rund form.

1. Lille hængende stil Maang Tikka til rundt ansigt:

Lille hængende stil Maang Tikka til rundt ansigt

Denne maang tikka giver et elegant look efter et rundt ansigt, da de ikke får ansigtet til at se tungt ud. Enkeltstrengede tikkas ser måske konservative ud, men det giver et elegant og moderigtigt look. Det har en bred vifte af designs fra fancy farvede sten -tikkas til perlehængning.

2. Jhoomar eller Passa Maang Tikka:

Jhoomar eller Passa Maang Tikk

Jhoomar eller passa er en muslimsk brudes traditionelle ornament. Denne bit maang tikka holder den venstre halvdel af panden stramt. I dag bæres den også ud over den standard, der falder i panden. Det fås i forskellige designs som blæserform, trekantet design, rund stil osv. Det tilføjer en kongelig appel til en brudes udseende.

3. One-Teir Matha Pattis Maang Tikka:

One-Teir Matha Pattis Maang Tikka

En anden maang tikka -stil er matha patti. Dette har yderligere lag til siderne, der fuldstændig pryder en brudens pande. Det er meget slankt i design og giver et meget fantastisk udseende til det runde ansigt. Man skal være bevidst for at få det til at blive på plads ved at placere antal stifter.

4. Borla Maang Tikka til Round Face:

Borla Maang Tikka til Round Face

Maang tikka i borla -stil får et til at se elegant og glamourøst ud. Dens form ligner jujube -frugt, som den stammer sit navn fra. Det er en rund maang tikka, der normalt er fremstillet med perler, sten, rubiner, krystaller osv. Det ser godt ud, når håret skilles præcist fra midten af ​​hovedet.

5. Chand Maang Tikka til rund ansigtsform:

Chand Maang Tikka til rund ansigtsform

Dette er et eksemplarisk design, der har været en udbredt mest elsket i betragtelig lang tid. Det er perfekt til rund form, da det dækker et lille område af panden. Det er en rund tikka smykker typisk har smukke perle og polki accenter, der tilføjer elegance. I en tynd guldgraf af en halvmåne er denne kundanlignende perler indsat med dinglende perler. Den tynde kæde sikrer, at fokus ligger på denne fantastiske tikka.

6. Halvmåne Maang Tikka:

Halvmåne Maang Tikka

Halvmånen maang tikka er smukt enkel med kundan eller stenarbejde og sat i gylden halvmåne. Det er også en let vægt, det giver et let look perfekt til et rundt ansigt.

7. Hairline Hugger Maang Tikka:

Hårlinje Hugger Maang Tikka

Hårgrænsekrammeren bæres højere end normalt, bare kysser hårgrænsen. Hovedkæden, der fører til den hængende, kan falde sammen med delen i hendes hår. Denne maang tikka indrammer ansigtet og henleder opmærksomheden på hendes øjne og ansigtstræk.

8. Kundan Maang Tikka:

Kundan Maang Tikka

Kundanværket er traditionelt for solah shringaar. Denne smukke maang tikka er skorpet med uslebne diamanter sat i kundan.

9. Mughal Maang Tikka:

Mughal Maang Tikka

Den majestætiske Mughal -vækkede maang tikka fra de talentfulde hænder på en gudbegavet designer har et indviklet design besat med polki og prikker, der ser perfekt ud lige under dupattaen, der dækker hovedet.

Maang tikka er et vigtigt smykke, som en kvinde bærer ved særlig lejlighed. Dette ældgamle tilbehør forbedrer det overordnede udseende og giver en glamourøs, men stilfuld appel. De er billige og er let tilgængelige.