9 Traditionelle Maang Tikka med design af øreringe

Bryllupssmykker er en af ​​de mest afgørende dele af alle indiske kvinder. Blandt alle maang tikka med øreringe er de mest foretrukne. Uanset om det er en bryllupsfunktion eller en formel begivenhed maang tikka med et matchende øreringesæt, er det blevet en trend på nogle områder. Fra gammel traditionel stil til den moderne designer har alle deres egne efterspørgselssteder. Et af de almindeligt misforståede koncept om at bære Maang tikkas er, at damer kun skal have dem på deres bryllupsdag på grund af dens forskellige religiøse betydning, bortset fra det kan damer bære Maang tikkas i forskellige størrelser som Oversized, Single træt vedhæng Tikka til enhver særlig lejlighed med en smuk lang lehenga eller en saree. Så kan maang tikka med et par øreringe helt sikkert hjælpe med at forbedre din skønhed.

Seneste og smukke Maang Tikka med øreringe til kvinder i mode:

Nogle eksklusive mønstre af maang tikka med øreringe er blevet beskrevet kort.

1. Designer Maang Tikka med øreringe sæt:

Designer Maang Tikka med øreringe

Dette smukke sæt designer maang tikka med et par øreringe sæt passer til alle former for påklædning. Den får en kedelig guldpolering, der får den til at se fantastisk smuk ud. Der gives en rund form for at passe til alle ansigtsformer.

2. Antikke sæt Maang Tikka og øreringe:

Antikke Maang Tikka og øreringe sæt

Dette maang tikka og øreringesæt i antik stil ser ganske enkelt godt ud med smukke påklædninger. Uanset farverne på dit tøj spiller det en stor rolle i at få dig til at se fantastisk smuk ud. Kvinder med store ansigter, der kan lide at være stærkt klædte, foretrækker maang tikka i antik stil med øreringe.

3. Traditionelle Maang Tikka og øreringesæt:

Traditionelle Maang Tikka og øreringesæt

Smukt designet øreringe i indisk Bollywood -stil med maang tikka gør underværker. En blændende rød krystal besat over dette traditionelle design får det til at se vidunderligt ud. Det går endda med enkel påklædning og tilføjer glamour til dit look.

4. Floral Maang Tikka og øreringe sæt:

Floral Maang Tikka og øreringe sæt

Det er et enkelt blomstermønster maang tikka med et sæt par øreringe. Disse enkle og anstændige udseende øreringe og tikka -sæt er nok til at nogle kvinder ser frygtelig smukke ud. Det går godt med små runde ansigter.

5. Kundan Maang Tikka og øreringesæt:

Kundan Maang Tikka og øreringe sæt

Et smukt udformet sæt øreringe med tikka ser vidunderligt ud til alle typer hudtoner og ansigter. Et sæt hvide kundans indlejret smukt får det til at se fantastisk ud. Kundan besatte smykker er evige. Så det er ikke nødvendigt at tænke sig om to gange for dette smukke sæt.

6. Jadau Maang Tikka og øreringesæt:

Jadau Maang Tikka og øreringe sæt

Et sæt traditionelle maad tikka- og øreringe i jadau -stil ser fantastisk smukt ud. Grundlæggende stammer smykker i jadau -stil fra staterne Gujarat og Rajasthan. Disse er unikt udformet og har nu vundet millioner af hjerter. At pryde dette i bryllupper og traditionelle funktioner tilføjer charme, så du ser mere smuk ud.

7. Passa Maang Tikka og øreringesæt:

Passa Maang Tikka og øreringesæt

Denne passa maang tikka med øreringe sæt indlejret med lyserøde perler ser simpelthen fantastisk ud. Passa er traditionelle indiske smykker til sidehoveder. Dens unikke smykker giver brude og dansere et mughal- eller Bollywood -look.

8. Sølvtonet Maang Tikka og øreringesæt:

Sølvfarvet Maang Tikka og øreringesæt

Et sølv øreringe og maang tikka sæt giver et unikt look. Det passer godt, med lysere hudfarve. Pynt på dette får dig til at se simpelthen unik ud. Hvis du ikke vil bruge mere, så er et sæt forsølvet den bedste løsning.

9. Guld Maang Tikka og øreringe sæt:

Guld Maang Tikka og øreringe sæt

Dette tåreformede bryllupsguld tikka og øreringesæt er designet til brudeslitage. Det tilføjer charme og får bruden til at se glamourøs ud.

Selvom et sæt tikka og øreringe lyder traditionelt, har det sit eget sted i modeverdenen. Et fantastisk sæt maang tikka og øreringe får dig til at se unikt traditionel ud. Bare gå og jagt efter vores bedste maang tikka og øreringe sæt designs.