9 Traditionelle Side Maang Tikka -designs i trend

Der er en tendens i gang med at bære maang tikka på den ene side. Tidligere var der en maang tikka med kæde midt på hovedet. Men nu er der side maang tikka tilgængelig. Dette er et moderne krav. Med fantasi vækker det også interesse. Faktisk er alle berømtheder iført dette design. Dette er almindeligt hos Mughal -damer. De satte Jhumar lignende design i siden af ​​hovedet. Og ideen om side maang tikka stammer fra den Mughal Jhumars. Dette er en slags avanceret tilbehør til hoved.

Side Maang Tikka -designs

Nyeste og smukke Maang Tikka -designs på den ene side til damer i mode:

Her er de bedste designs af maang tikka med sidestrenge.

1. Pearl String Side Maang Tikka:

Pearl String Side Maang Tikka

Dette er så fængslende sidetikka med perlesnore. Der er lag af små perlesnore på den ene side og et stort halvmånedesign på panden. Disse perlelag ser karismatiske ud med hvidlig glans. Det forbedrer din generelle glød i ansigtet.

2. Side Jhumar Maang Tikka:

Side Jhumar Maang Tikka

Dette er Mughal inspirerede side tikka smykker. Der hænger et stort jhumar -lignende design på den ene side af hovedet. Den har et antal små kæder forbundet med et vedhæng ovenpå. Med disse kæder er der lille størrelse på farverige sten.

3. Side fejet Maang Tikka:

Side fejet Maang Tikka

Dette er kongeligt design i maang tikka med sidestrenge. Der er et stort rundt vedhæng med en orange sten hængende. Denne store vedhæng er forbundet med tre små snore og små runde vedhæng. Denne vedhæng har tre linjer med snor med sten præget.

4. Side Mughal Maang Tikka:

Side Mughal Maang Tikka

Dette er maang tikka på den ene side med en flok rundt link. Forskellige pæreform hvide sten er vedhæftet. Der er et blomsterdesign med sten i midten. For enden af ​​tikka hænger der perleformede perler. Blandingen af ​​hvid sten og perler ser ud til at være forbløffende.

5. Heavy Maang Tikka på den ene side:

One Side Heavy Maang Tikka

Dette er så tung sidetikka med strenge af røde perler. Der er tre linjer med røde perler. I midten er der tungt vedhæng med mange designs. På vedhænget er der et værk af hvid og rød sten. Denne store vedhæng dækker næsten hele hovedet. Der går også en kæde i midten.

6. Kundan Matha Patti:

Kundan Matha Patti

Dette er bare en smuk maang tikka med sidestrenge. Der er tre runde perleserier og en ekstra guldsnor med små guldperler fastgjort. Der er åbent måneformet stort vedhæng med hvid sten og perle i midten. En perlerække er forbundet med vedhæng i et lysekroneformat.

7. Diamond Studded Matha Patti:

Diamond Studded Matha Patti

Denne sidetikka er præget med diamanter og en hvid sten. Der er tre linjer med blomstermønster. På dette blomstermønster er der præget små diamanter. Ét mellemstort blomsterdesign er der i vedhæng med diamant. Der hænger en hvid sten med dette vedhæng.

8. Sidelag Maang Tikka:

Sidelagret Maang Tikka

Det er fire lagdelte sten besat sidestrenge. Denne snor tilføjer glød i frisuren. Det er dekoreret med hvide sten. Disse snore er fastgjort med blomster på begge sider. Dette blomsterdesign er dekoreret med hvid sten, der skinner som spejl.

9. Fantastisk Single Line Maang Tikka:

Fantastisk Single Line Maang Tikk

Denne sidetikka har tyk enkelt snor. Denne enkelt streng ser fantastisk ud med sit design. Pæreform hvid sten er fastgjort til halvdelen af ​​enkelt snor. Denne maang tikka med én streng tilføjer glamour til dit billede. Det får et moderne præg med sit sarte design.

Side maang tikka bliver berømt dag for dag. Det vinder sin popularitet og berømmelse, da berømtheder bruger mere. Det er ikke desto mindre den gamle maang tikka. Unge damer bruger denne moderne side maang tikka. Ved brug af side maang tikka kan damer prale af hendes udseende. Det afslører smag og valg af damer. Dette kan også bruges med vestlige kjoler. Nogle designs ligner en tiara, der viser kombinationen af ​​etnisk og moderne design.